ειναι λαμπραντορ η μικρη maggie?????

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
γεια χαρα!!φυσικα οχι αλλα η αδερφη μου το πηρε για λαμπραντορ και καποιος τις ειπε οτι δεν ειναι και εχει καταστεναχωρεθει....η εμπειρια σου τι λεει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
αν δεν ειναι...αλλαζει κατι...???
Έλα ντε!
Μοιάζει πολύ με τον δικό μου όταν ήταν κουτάβι αλλά αν δεν ξέρεις τους γονείς ενός κουταβιού ποτέ δεν μπορείς να είσαο σίγουρος.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
1.απο που/ποιον το πηρε? τους γονεις δεν τους ειδε πριν το παρει αφου ηθελε απαραιτητως λαμπραντορ? (πεντιγκρυ καταλαβαινω οτι δεν εχει)
2.ποιος της ειπε οτι δεν ειναι και απο που το καταλαβε?
3.γιατι να στεναχωρηθει αμα δεν ειναι? χρειαζεται retrieving ικανοτητες?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
γεια χαρα!!φυσικα οχι αλλα η αδερφη μου το πηρε για λαμπραντορ και καποιος τις ειπε οτι δεν ειναι και εχει καταστεναχωρεθει....η εμπειρια σου τι λεει?
Πς της λοιπόν ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να καταστεναχωριέται..
Αν δεν έχει pedigree δεν είναι καθαρόαιμο, αν έχει είναι, και στις δύο περιπτώσεις ότι και να λέει ο ένας και ο άλλος δεν έχουν σημασία.
Πολύ πιο σημαντικό είναι να ασχοληθεί με την μεταξύ τους σχέση πάντως παρά με την καθαροαιμία του.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Αν δεν έχει χαρτιά και δεν ξέρετε τους γονείς του δεν θα μάθετε ποτέ αν όντως είναι καθαρόαιμο λαμπραντόρ και απλά να του μοιάζει και στο πρότυπο να μην είναι σωστό.

υγ1 πολύ περίεργο όμως να στεναχωρηθεί επειδή κάποιος της είπε πώς δεν είναι λαμπραντόρ..δλδ και να μην είναι θα νιώθει άσχημα επειδή θα λέει πώς έχει ένα ημίαιμο σκυλί που αυτή θα είναι η αλήθεια σύμφωνα με τα παραπάνω.

υγ2 βάλε και άλλες φωτογραφίες να την/τον θαυμάσουμε καλύτερα!!

Last edited:

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!1ο:το πηρε απο ενα φιλο ο οποιος ειχε τον αρσενικο,την θηληκια την ειδε και εχει pedigree,και ειπε οτι ειναι καθαροαιμο απο γνωστο εκτροφειο στην αθηνα.το παιδι δεν παιζει να λεει ψεμματα αλλα οι αμφιβολιες ειναι αν προλαβε αλλος μαγκας σκυλος και εκανε την δουλεια....διοτι για 1-2 μερες ειχε χαθει η θηληκια.2ο της το ειπε καποιος ο οποιος ειναι κυνηγος και ασχολειται με σκυλια και το καταλαβε απο τα αυτια,τα πισω ποδια και το κεφαλι.οσο για την στεναχωρια θα της περασει...εγω παντως την μικρη την εχω λατρεψει....στις φωτο ειναι 35-40 ημερων.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Οπως καταλαβες...εισαι σε ενα φορουμ που ενω ολα τα σκυλια ειναι ισαξια...καποια αντιμετωπιζονται ως ''ποιο ισαξια'' απο αλλα επειδη η εμφανιση τους ειναι ''ποιο σωστη'' γεωμετρικα βαση γεωμετρικων προτυπων......ενω πρωτο κριτηριο θα επρεπε να ειναι η υγεια τους και η συμπεριφορα τους......

πες στην αδερφη σου οτι ''ειναι-δεν ειναι'' δεν εχει καμια διαφορα ,αρκει να το φροντιζει και να το αγαπαει οσο μπορει...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Κοίταξε λαμπραντόρ μπορείς να το λές μιάς και θα μοιάζει λογικά όταν μεγαλώσει αλλά ημίαιμο θα θωρείται λόγω χαρτιών και προφανώς θα είναι εκτός προτύπου.
Ακόμα πρέπει να έχεις πάρει χαμπάρι ότι ήταν λάθος απόκτηση όχι για το αν είναι ράτσας αλλά πώς δεν αγοράζουμε απο ανεύθυνες γέννες(πέτ σοπ και ιδιώτες).Μόνο απο φιλοζωικές και αδέσποτα αν δεν έχουμε το ποσό που χρειάζεται αλλιώς απο εκτροφείο.
Τέλος 35 με 40 ημερών είναι αρκετά μικρό ώστε να το έχετε εσείς,μετά τους δύο μήνες αποχωρίζονται τα μικρά την μαμά τους για λόγους υγείας και για τρόπους συμπεριφοράς που μπορεί να σου εμφανίσει στην πορεία.

βάλε φωτογραφίες και την γένους είναι το παιδί δεν μας είπες?

Last edited:

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
τι μπριζολα.....χτες ειδε κατι καλομποκια που εχω για τις κοτες και τα ξεσκισε!!!ολη μερα σημερα χ..ζει καλαμποκι!!!

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
θηλυκια ειναι η μικρουλα.οσο για τις ανευθυνες γεννες τι να πω....ουτε εκτροφειο εχουμε κοντα ουτε φιλοζωικες....οποτε αν εχεις κανα φιλο που αγαπαει τα ζωα κατι γινετε...

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
δεν ειναι απαραιτητο να εχεις εκτροφειο κοντα ή φιλοζωικη για να παρεις απο εκει. μια βεγγαλης γατουλα που εχω απο γαλλια μου εχει ερθει.. και αυτο ειναι μηδαμινο παραδειγμα. αν επιθυμεις να αποκτησεις ζωακι, πρεπει να κανεις και καποιες "θυσιες". εγω δεν τις θεωρω θυσιες αλλα ισως για καποιους ειναι.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
παγίδα μεγάλη και εγώ έτσι την πάτησα την είδα αφού μου κανονίσανε συνάντηση γνωστοί μας και όταν δώ κουτάβι ερωτεύομαι!:p

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Κοίταξε λαμπραντόρ μπορείς να το λές μιάς και θα μοιάζει λογικά όταν μεγαλώσει αλλά ημίαιμο θα θωρείται λόγω χαρτιών και προφανώς θα είναι εκτός προτύπου.
Ακόμα πρέπει να έχεις πάρει χαμπάρι ότι ήταν λάθος απόκτηση όχι για το αν είναι ράτσας αλλά πώς δεν αγοράζουμε απο ανεύθυνες γέννες(πέτ σοπ και ιδιώτες).Μόνο απο φιλοζωικές και αδέσποτα αν δεν έχουμε το ποσό που χρειάζεται αλλιώς απο εκτροφείο.
τα λαμπραντορ απεκτησαν ''τυχαια'' την συγκεκριμενη εμφανιση γιατι οι ''παλιοι'' εκτρεφαν συγκεκριμενες συμπεριφορες σκυλιων και οχι ''προτυπα γεωμετριας'' οπως οι σημερινοι...

Αν καποιος θελει ''ρατσα'' για καποιο σκοπο (σορρυ αλλα) χεστηκε για τα εμφανισιακα προτυπα...
υπαρχουν ημιαιμα (χωρις χαρτια) εκει εξω που στο retrieving θα εβαζαν τα γυαλια σε πολλα λαμπραντορ εκθεσεων.
Αν καποιος το θελει για την εμφανιση ,ναι, ας παρει απο εκτροφεα που φροντιζει πρωτα απο ολα για την υγεια των σκυλιων του και ας μην εχει πολλα βραβεια...(αλλα αυτο θελει πολυ χοντρη ερευνα).
Αν δεν τον ενδιαφερει καποια συγκεκριμενη εμφανιση παιρνει απο το δρομο η απο φιλοζωους/ικες εννοειται.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τα λαμπραντορ απεκτησαν ''τυχαια'' την συγκεκριμενη εμφανιση γιατι οι ''παλιοι'' εκτρεφαν συγκεκριμενες συμπεριφορες σκυλιων και οχι ''προτυπα γεωμετριας'' οπως οι σημερινοι...

Αν καποιος θελει ''ρατσα'' για καποιο σκοπο (σορρυ αλλα) χεστηκε για τα εμφανισιακα προτυπα...
υπαρχουν ημιαιμα (χωρις χαρτια) εκει εξω που στο retrieving θα εβαζαν τα γυαλια σε πολλα λαμπραντορ εκθεσεων.
Αν καποιος το θελει για την εμφανιση ,ναι, ας παρει απο εκτροφεα που φροντιζει πρωτα απο ολα για την υγεια των σκυλιων του και ας μην εχει πολλα βραβεια...(αλλα αυτο θελει πολυ χοντρη ερευνα).
Αν δεν τον ενδιαφερει καποια συγκεκριμενη εμφανιση παιρνει απο το δρομο η απο φιλοζωους/ικες εννοειται.
καταλαβαίνω αυτό που λές απο την αρχή(με τον εκνευρισμό σου περί ράτσας που μιλάμε στα σχόλια και τα pedigree και όλα αυτά) ,προσπαθώ και το λέω συνέχεια όμως να του δείξουμε ότι μαζί με την λάθος επιλογή πώς δεν παίρνεις και καθαρόαιμο κύριε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi