ειδοποιήθηκε η Otenet.. ε, και;

vasilis chios

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2008
68
0
Χίος
www.doberman.gr
Διάβασα στις ανακοινώσεις (που δεν μπορώ να απαντήσω μια και είναι κλειδωμένες) ότι....

O παραπάνω χρήστης μπήκε και δημιούργησε τα ίδια προβλήματα και με το λογαριασμό stellalol1.

Έγινε banned και αυτός ο λογαριασμός λοιπόν καθώς και ειδοποιήθηκε η Otenet,ως ISP του χρήστη και επιφυλάσσετε όπως και το φόρουμ για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Να ρωτήσω λοιπόν...

1ον, γιατι δεν του κόβεις την ip για 1-2 μήνες να μην μπορεί να γράφετε κάθε μέρα με άλλο mail και να σταματήσεις (admim) να ασχολείσε με τους ίδιους;
Αφου τον έκανες ban όσες εγγραφές και να κάνει θα είναι για προβλήματα και βρισιες..

2ον λές "ειδοποιήθηκε η Otenet"
εμένα που δεν ξέρω και πολλά απο υπολογιστές μου δίνεις τις εξής εντυπώσεις...

Αμαν, ξέρει τι σύνδεση έχω και πήρε την εταιρία μου.
λες να μου κόψουν την σύνδεση;
λες να φουσκώσουν το λογαριασμο μου;
λες; λες; λες; λες;

3ον δεν έχει δουλειά η Otenet να κάνει και θα ασχολείτε με τους πελάτες της που μπαίνουν και βρίζουν σε διάφορα forum...

Σοβαρευτείτε παιδιά.... Αν το κάνετε για να τρομοκρατήσετε κάποιους που τώρα ξεκινανε να μαθαίνουν ip - forum - ban κτλ εντάξει, συνεχείστε

Πάντως υπάρχουν κι άλλες μεθόδοι που δεν δείχνουν είδος δικτακτορίας..
Συγνώμη αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνετε.. (πολύ πιο πρίν, απο τοτε που μου κάνατε συστάσεις)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιατί εξεπλάγης αγαπητέ Βασίλη? Δεν το ήξερες πως είμαστε μακράν το πιο φασιστικό κυνοφιλικο forum στο διαδίκτυο? :lol:

Και για να σοβαρευτούμε…
Δυστυχώς οι συμπεριφορές ηθελημένου flaming και trolling είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στα fora συζητήσεων.
Όταν λοιπόν εξαντλούνται όλα τα περιθώρια με συστάσεις και παρατηρήσεις και κάποιος χρηστής εξακολουθεί και ενοχλεί άλλα μέλη ή δημιουργεί συνεχώς αναίτιες αναταραχές, η διαχείριση, ως έσχατη λύση, οφείλει να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα και να προστατέψει το φόρουμ και τα μέλη του.

vasilis chios said:
Συγνώμη αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνετε.. (πολύ πιο πρίν, απο τοτε που μου κάνατε συστάσεις)
Οι συστάσεις που έγιναν σε εσένα είχαν σκοπό να σε προτρέψουν σε ποιοτικότερη συμμετοχή διότι κάποια θέματα που δημοσίευσες στο παρελθον δεν ταίριαζαν με την θεματολογία και την αισθητική του φόρουμ.

Έχεις κάποια ένσταση σε αυτό?

vasilis chios

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2008
68
0
Χίος
www.doberman.gr
ROTTIE said:
Όταν λοιπόν εξαντλούνται όλα τα περιθώρια με συστάσεις και παρατηρήσεις και κάποιος χρηστής εξακολουθεί και ενοχλεί άλλα μέλη ή δημιουργεί συνεχώς αναίτιες αναταραχές.
Συμφωνω αλλά με αυτο τον τρόπο δεν παρέχετε καμια προστασία στα μελοι σας πέρα απο το να βάλετε stop σε αυτόν που βρίζει..
''Ηλεκτρονική προστασία'' δηλαδή και καλά κάνετε σ αυτό.

ROTTIE said:
η διαχείριση, ως έσχατη λύση, οφείλει να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα και να προστατέψει το φόρουμ και τα μέλη του.
Η γνώμη μου είναι, μετα τις 2 προειδοποιησεις γίνετε αμεσως μπλοκαρισμα της ip του.
Ούτε η Οτενετ ουτε η ΗΟL χρειάζετε να ειδοποιηθουν.
Πιστέυω οτι δεν κάνουν καμια απολυτως συσταση στα μελοι που τους "συστυνετε" ως ακαταλληλα για forums.

vasilis chios said:
Οι συστάσεις που έγιναν σε εσένα είχαν σκοπό να σε προτρέψουν σε ποιοτικότερη συμμετοχή διότι κάποια θέματα που δημοσίευσες στο παρελθον δεν ταίριαζαν με την θεματολογία και την αισθητική του φόρουμ.

Έχεις κάποια ένσταση σε αυτό?
Καμιά..