εγλυψε κοπρανα αλλου σκύλου

25 Φεβρουαρίου 2018
6
19
41
καλησπέρα! Εχω ένα σκυλάκι 2 χρονών. Σήμερα που βγήκαμε βόλτα στο πάρκο τον είδα να γλύφει κόπρανα κάποιου σκύλου που είχαν και αίμα επάνω. τον τράβηξα κατευθείαν, δεν ξέρω αν πρόλαβε να ακουμπήσει η όχι αλλά εγω φρίκαρα. Τον έχω μέσα στο σπίτι, κοιμάται στο κρεβάτι μου και γενικά έχει πλήρη ελευθερία. Τωρα έχω φρικάρει. τι να κάνω?

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Χαχ. Που να τον δεις να τα τρώει κιόλας.

Πάρε ένα τηλ αύριο τον κτηνιάτρο (για το αίμα κυριως) μπας και πει να κάνεις καμία εξέταση. Κατα τ' άλλα, δώστου να φάει και να πίει νερό και δώσε και κανένα dentastix ή κάτι αντίστοιχο.

Τους λόγους κοπροφαγίας τους ανέλυσε κάπου πολύ ωραία η @Eroe. Αν μπορείς κάντο ένα κοπυ-πάστα γιατί δεν θυμάμαι που ήταν.

• Like
Reactions: Eroe

25 Φεβρουαρίου 2018
6
19
41
γενικά δεν μου το κάνει, γιατί απο μικρούλη τον μάλωνα. Σήμερα δεν ξέρω πως πήγε και κυρίως γιατί δεν τον πρόσεξα. Απλά φρίκαρα γιατί τον έχω μάθει να είναι μέσα στο σπίτι πολύ ελεύθερος, δεν σιχαίνομαι, τον αφήνω να με γλύφει, του δίνω απο το φαΐ μου κτλ . Σε ευχαριστώ πάντως, με έκανες να ηρεμήσω λίγο

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Ενημερωτικά, αν δεν το ξέρεις, αν του δίνεις από φαγητό που έχει κρεμμύδι, πολύ αλάτι κτλπ, καλό θα ήταν να το αποφεύγεις.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Βασικα τα στρυχνοειδη (ντοματα, μελιτζανα, πατατα, πιπερια κοκ) δεν ειναι αυτα καθ' αυτα επικυνδυνα οσο τα κουκουτσια και το φυλωμα τους.

Απο την αλλη τα σταφυλια και οι σταφιδες ειναι θανατηφορες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν