Μόνο το petigree έχω Και το χαρτί μεταβίβαση ιδιοκτήτηΓια δες τι λεει το πεντιγκρίον κάτω δεξιά. Εμένα το γράφει ξεκάθαρα, ελεύθερος δυσπλασίας ( Α ) με σφραγίδα και υπογραφή κτηνιάτρου. Μπας και σου έδωσαν πλαστό πεντιγκρίον ;
Έχεις πιστοποιητικά των προγόνων να λένε ελεύθεροι δυσπλασίας ;
Για ξεκίνα από εδώ Τα φώτα σας για απόκτηση γερμανικού ποιμενικού..
Μετά θα το γυρίσω στο σοβαρό.
ΥΓ
Πώς γίνεται να έχει το ζώο μου δυσπλασία αφού οι γονείς του είναι ελεύθεροι δυσπλασίας;
Το να είναι οι γονείς ελεύθεροι δυσπλασίας, σαφώς περιορίζει τις πιθανότητες γονιδιακά αλλά ΔΕΝ τις εξαλείφει καθότι είναι περισσότερα από 100 γονίδια υπεύθυνα και μπορεί να εκφραστούν μετά από πολλές γενιές «καθαρές».
Το παραπάνω ήταν χιούμορ όπως θα κατάλαβες , δεν αναφέρει κάτι για τον σκύλο μου. Όπως δεν λέει κάτι για τον δικό σου.Για δες τι λεει το πεντιγκρίον κάτω δεξιά. Εμένα το γράφει ξεκάθαρα, ελεύθερος δυσπλασίας ( Α ) με σφραγίδα και υπογραφή κτηνιάτρου.
ορίστε αν κάνεις λίγο ζουμ φενονταιΒγάλε μια σωστή φωτογραφία να δούμε τα μικρά γράμματα
Το παραπάνω ήταν χιούμορ όπως θα κατάλαβες , δεν αναφέρει κάτι για τον σκύλο μου. Όπως δεν λέει κάτι για τον δικό σου.
Αν δεις τους προγόνους του δικού σου, σ' αρκετούς αναφέρει HD NORMAL ή HD-A. Δες εδώ ένα πίνακα για το πως χαρακτηρίζουν τον βαθμό δυσπλασίας.
Για τους γονείς του δικού σου δεν γράφει κάτι σχετικό με εξετάσεις δυσπλασίας.
ΥΓ.
R.S. GANESH PALMHILL CELEBRITY ( aka ΑΡΓΟΣ )
Το παραπάνω ήταν χιούμορ όπως θα κατάλαβες , δεν αναφέρει κάτι για τον σκύλο μου. Όπως δεν λέει κάτι για τον δικό σου.
Αν δεις τους προγόνους του δικού σου, σ' αρκετούς αναφέρει HD NORMAL ή HD-A. Δες εδώ ένα πίνακα για το πως χαρακτηρίζουν τον βαθμό δυσπλασίας.
ΥΓ.
ΥΓ.
δες λίγο και πες μουΤο παραπάνω ήταν χιούμορ όπως θα κατάλαβες , δεν αναφέρει κάτι για τον σκύλο μου. Όπως δεν λέει κάτι για τον δικό σου.
ΥΓ.
ναιτο σκυλο μου που τον αγόρασα με petigree μπορεί να έχει δυσπλασία η οχι????
και οι γονοις του λογικά θα είναι ελεύθεροι δυσπλασίας σωστα ???
πόσο θα κοστίσει να το κάνω αυτό??ναι
οχι
οπως φαινεται στην φωτο (οσο βλεπω) τα σκλια απο πισω ειναι καθαρα
οι γονεις του δικου σου δεν αναφερει να εχουν εξετασεις δυσπλασιας επισημες
ο μονος τροπος για να το μαθεις αν εχει κατι ο σκυλος σου ειναι να πας να βγαλεις ακτινες
250 ευρώ μου ζήτησε ένας εδώ περα.Έχουν απαντηθεί αρκετές φορές όλα αυτά που ρωτάς...ανάλογα τον γιατρό, αν θες επίσημη διάγνωση, να μπει στο pedigree του σκύλου σου κτλ. Στα αρχικά σου ερωτήματα, σου απάντησε και ο Τάσος. Γιατί όμως σου προέκυψαν αυτές οι απορίες; Πάμε πάλι: με τον εκτροφέα του σκύλου σου δεν έχετε μιλήσει;
ρώτησα για δυσπλασία εξέταση Και μου είπε 200 ακτίνες 50 νάρκωση.για επισημες 250 η για να βγαλεις απλα ακτινες;