διαφημιση εκτροφεων

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
εχει συζητηθει ποτε,μεταξυ των εκτροφεων,το να δημοσιευεται συνεχως στην Χ.Ε μια γενικη διαφημιση -ενημερωση για τους εκτροφεις και τα υπερ της αγορας απο τετοιου ειδους πηγη?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Στο rottweiler ναι, μερικές φορές ... με μηδενικό αποτέλεσμα ... το κόστος δεν είναι μικρό ... εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πάντως με όποιο κόστος ... και είμαι 100% υπέρ ... εκτός κι αν απαγορευόταν στην ΧΕ να βάζει αγγελίες - αυτο είναι καλύτερο ... :wink:

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
το γνωριζω οτι δεν ειναι μικρο το κοστος για μια αξιοπρεπη διασταση,εαν ομως μπαινει συνεχως,δεν υπαρχει μεγαλη εκπτωση?
ποσοι ενδιαφερθηκαν ουσιαστικα ντενις,απο τους εκτροφεις ροτ?
και ποσοι υπολογιζεις γενικως ,απο ολους οσους γνωριζεις,ολων των φυλων οτι θα ηταν συνεπεις ? :roll: 8) περιπου...
δεν ειναι δυνατον να μην μπορειτε στο συνολο σας,να αντιμετωπισετε την διαφημιση ενος και μονο byb η πετσοπα :!:

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
οοοοοkeik...απλα επειδη το αναρωτιομαστε χρονια τωρα με τον αντρα μου,ειπα να ρωτησω.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος, σε αρκετα γερμανικα Sites με αγγελιες απο BYB και εμπορους κουταβιων βαζουν "αγγελιες" του τυπου :
Θελετε κουταβι, καθαροαιμο και φθηνο?
να ξερετε, οτι αμα το παρετε απο καπιον εδω περα θα παρετε με μεγαλες πιθανοτητες αρρωστο κουταβι, του οπιου το κοστος τις κτινιατρικης του περθαλπψης θα υπερβει γρυγορα του κοστου αγορας κατα πολυ!
Θα γνωρισετε τι παει να πει να χασετε σκυλι απο μορβα, παρβο η αλλες αρροστιες για της οπιες δεν εχει εμβολιαστει απο εκει που το εχουν παραγει.
Θα γνωριστετε επισις τι παει να πει εντοπαρασιτα, οτοδεκτικη ψωρα και Demodex!
Αν δεν θελετε να περασετε απο τα προαναφερομενα- απευθυνθειτε στον ομιλο ταδε!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
FrenchieFan said:
Αν έλειπε αυτό θα ήταν ιδανικό! Ειλικρινά, μάλλον διαφωνείτε, αλλά η ενημέρωση με απώτερο στόχο την αυτοπροβολή δεν μου κάθεται καλά.
Απ' το τίποτα βέβαια μια χαρά!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Chloe said:
FrenchieFan said:
Αν έλειπε αυτό θα ήταν ιδανικό! Ειλικρινά, μάλλον διαφωνείτε, αλλά η ενημέρωση με απώτερο στόχο την αυτοπροβολή δεν μου κάθεται καλά.
Απ' το τίποτα βέβαια μια χαρά!
Στην Γερμανια, οταν παρεις σκυλο απο VDH, ειναι καπος αυστηρα οι κανονες εκτοφης- περνουν τα σκυλια ολα απαραιτητα εξετασεις καταλληλοτητας εκτροφης- επιλεγουν με προσοχη τους επιβιτορες (και πρεπει ο ομιλος/εποπτης να τους εκρινει) κλπ.
Βεβαια υπαρχουν και εκει μαυρα προβατα- αλλα γενικος ειναι καλα κριτιρια.