διαμαρτυρία κατά της κακοποίησης των ζώων

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
«Η πολιτική μας είναι μια πολιτική υπέρ του περιβάλλοντος. Θίγετε πάρα πολλά θέματα στα οποία δεν μπορώ να σας δώσω άμεσα απάντηση.
Πρέπει να δούμε αν αυτοί που βόσκουν και καταπατουν είναι δικοί μας ή των άλλων...γιατί τους δικούς δεν μπορούμε και να τους κακοκαρδίσουμε....:mad::mad::mad:

(Προς αποφυγεί παρεξηγήσεων, δεν είναι κομματική η τοποθέτησή μου αλλά περιγραφική της θέσης όλων όσων ανέβηκαν στην εξουσία από την εποχή του Βουλγαροκτόνου...κι ακόμη νωρίτερα...:(:()

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο δήμος Αθηναίων βάζει 50ευρώ πρόστιμο για τα κόπρανα του σκύλου.

Οπως άκουσα τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αντιδήμαρχο με περίσσια βλαχιά να λέει στο ραδιόφωνο, "γιατί δεν μπορεί να πάει το σκυλί εκεί που πάει το παιδί, και πρέπει να γίνουμε Ευρώπη ρε παιδάκι μου" ...

Ξεχνάει ... ή μάλλον δεν έχει ΙΔΕΑ τί ΑΚΡΙΒΩΣ εφαρμόζεται στην Ευρώπη, ότι υπάρχουν πάρκα και πρόσβαση των σκύλων παντού.

Ξεχνάει να βάλει ειδικούς κάδους και να οριοθετήσει περιοχές πρασίνου και περιοχές ελεύθερης πρόσβασης των κατοικιδίων.

Θα ελέγχει με την δημοτική αστυνομία ... με την οποία ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ θα μπορούσε να ελέγχειτην εφαρμογή microchip και να βοηθήσει να μην είναι η Αθήνα νταχάου αδέσποτων ...

Μαύρο στον ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα ΠΟΛΗ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ξεχνάει επίσης ότι έξω υπάρχουν παραλιες για σκυλιά και ότι επιτρέπονται σχεδόν παντού..

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Όπως ότι και τα σκυλιά μπαίνουν παντού,σε μαγαζιά ,λεωφορεία, μετρό, τρένα .....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αισθάνομαι πολύ περίφανος!!!!Αφού λύσαμε όλα μας τα προβλήματα πλέον αιθάνομαι διαφορεικά βρε αδερφέ...ΑΙσθάνομαι ευρωπάιος...κατεβαίνει αλλιώς ο αέρας στα πνευμονια μου πια...:(:(:(