διαδρομος και σκυλος?

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα διαδρομο να κανει λιγο γυμανστικη ο μικρος (χαχααχ ακουγεται λιγο χαζο το ξερω) , οταν ειμαι δουλεια π.χ. μπορω να λεω σε καποιον να τον βαζει πανω να τρεχει λγιο και να εκτονώνεται, Εχει φτιαξει πολυ ωραιο σωμα(απλα με τρεξιμο και παιχνιδι) και σκεφτομαι να τον βοηθησω να παρει κιαλλο, εννοειται βγαινει κανονικα βολτες!

το εχει δοκιμασει κανεις?

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
ναι φαινεται πολυ καλο, ειδα και εγω στο youtube αρκετα video ! απλα δεν ξερω σε τι διαδρομο να κοιταξω και ειπα μηπως εχει καποιος αγορασει απο εδω και εχει να προτείνει κατι καλο

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Αυτός έχει 500€...είναι πολύ καλός όμως.Εγώ τα εβαζα σε ανθρωπινο διάδρομο μέχρι που έμαθαν να πατάνε στο πλαϊνό μέρος και εβγαιναν....

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Καλημερα,

Εχουμε τον συγκεκριμενο διαδρομο σχεδον ενα χρονο. Με τα μεταφορικα μας βγηκε περιπου στα 600-650 (δεν θυμαμαι ακριβως).
Ο διαδρομος ειναι μια χαρα, δουλευει μια χαρα και για τα λεφτα του ειναι αρκετα ποιοτικος. Επισης οταν μας χαλασε ενα εξαρτημα μας το αντικατεστησαν χωρις δευτερη κουβεντα και σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα μας το εστειλαν.

Για ανθρωπινο διαδρομο εμεις δεν κοιταξαμε καθολου γιατι ο σκυλος ειναι 50 κιλα και μεγαλοσωμος οποτε θελαμε να εχει μακρος.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
αα τελεια.. εχεις ενα λινκ ? η το ονομα του διαδρομου?