διαγραφη μηνυματων

Status
Κλειδωμένο θέμα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
για ποιο λογο διαγραφτηκαν καποια μυνηματα μου(και της chloe) απο το "ανεκδοτα" στο "γενικα",που σχολιαζα αυτο που προσθεσε η chloe?
εβρισα? βγηκα εκτος θεματος?
υπαρχει σχετικο λινκ-που μου εχει διαφυγει- για τους λογους που αποφασιζουν οι mod να διαγραφουν μηνυματα ωστε να δω εαν η δικη μου περιπτωση συμπεριλαμβανεται σε αυτους τους λογους?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Υποτίθεται ότι σκοπός του τόπικ "ανέκδοτα" είναι να γελάσουμε έτσι? Από τη στιγμή που δεν "έπιασα" το ανέκδοτο, δηλαδή την απολύτως σχετική με το τόπικ συμπλήρωση που έκανε στο αστείο μου η γαλάζιο, για ποιον ακριβώς λόγο δεν θα έπρεπε να ρωτήσω (στο φαιδρό κλίμα που έχει, υποτίθεται, το τόπικ)?
Άντε να σβηνόταν το μετέπειτα, τα 2-3 ποστ στα οποία είπαμε για τη διευκρίνηση που έγινε μέσω π.μ. Γιατί τα άλλα όμως?

Όταν αφήνονται ποστ που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στα τόπικ όπως " :lol: :lol: :lol: " γιατί να σβηστούν αυτά? (που επίσης δεν προσφέρουν)

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ βγήκαμε off topic, κι αν ναι όχι σε όλα τα posts που σβήστηκαν. Γιατί λοιπόν?

EDIT: Στο ίδιο τόπικ βρίσκουμε και τα εξής:
denis
:shock: :lol: :lol:

denis said:
ΘΕΕ ΜΟΥ ... :shock: ή μάλλον ... γιατρέ μου ... :lol:
Νικος said:
καλο :lol:
keyman said:
το φαντάζεσαι να σου συμβεί αυτό? :shock: Τι να πεις στα παιδιά σου?Θα πέθαινα από ντροπη...... :oops:
ΜΑΚΗΣ said:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oscar said:
γιατι δεν ειπες οτι ηταν "ποντιοι"? :lol: ε?? :lol:
amangos said:
Πολύ αστείο!!! Χαζό, αλλά αστείο... :lol:
Βασίλης said:
oscar said:
γιατι δεν ειπες οτι ηταν "ποντιοι"? :lol: ε?? :lol:
Είπα να το κάνω πιο οικουμενικό χαχαχαχα!!! :lol: :lol:
DOGAKI said:
ΠΣΙΛΟ BLACK//////!!!
denis said:
apapapapa
+ το σχόλιο του ΜΑΚΗ περί αγγλικών ανεκδότων και η απορία που ακολούθησε "έλα ντε". Αυτά γιατί όχι? Ειλικρινά...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Συγνώμη για την καθυστέρηση απαντήσεως αλλά ο χρόνος τελευταία είναι περιορισμένος... :oops:

Το μέλος oscar διέπραξε ατόπημα σβήνοντας χωρίς ιδιαίτερο λόγο και άνευ προειδοποιήσης άσχετα μηνύματα από ένα άσχετο θέμα.

Θα στερηθεί των δικαιωμάτων του ως moderator για 5 εργάσιμες ημέρες,αρχής της σημερινής και εάν επαναληφθεί θα διαγραφεί από moderator.

Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση...

Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία... :D

Το παρόν νήμα κλειδώνετε.

Status
Κλειδωμένο θέμα