δευτερο σκυλι στο σπιτι

sesan

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2010
46
27
αγαπητη φιλοι γεια σας εχω παρα πολυ καιρο να σας επισκευτο λογο καποιον προβληματων.θα ηθελα τις συμβουλεσ σας,εχω ειδη ενα μαλινουα 5 χρονον και αποφασισα να παρω αλλο ενα θυλικο αυτη τι φορα.τι πρεπει να προσεξω ειναι η πρωτη μου φορα με δυο σκυλια. ευχαριστω

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλωσήρθες και να σου ζήσει το μαλινουά, βάλε και φωτογραφίες να το θαυμάσουμε. Σχετικά με την ερώτησή σου, μίλησες με τον/την εκτροφέα του πρώτου σου μαλινουά ή με άλλους εκτροφείς για συμβουλή? Επίσης ρόλο θα παίξει και το πού ακριβώς ζεις, τι χώρο έχει για δυο τέτοια σκυλιά, πώς τα πας από εκπαίδευση, πώς τα πάει το μαλινουά Α' με τα σκυλιά, κλπ. κλπ. κλπ.

Επίσης αν δεν έχεις στειρώσει το πρώτο μαλινουά στείρωσέ του διότι αν πάρεις δεύτερο θηλυκό θα γίνει της Πόπης (κυριολεκτικά) και μετά θα τρέχεις και δε θα σώνεις με τα κουτάβια που ασφαλώς ΔΕΝ θα θέλεις να παραγάγεις...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αντιθετου φιλου- ΠΟΤΕ, εαν δεν εχεις την δυνατοτητα καθε 6 μηνες να δωσεις τον εναν απο τα 2 σκυλια για 2 εβδομαδες αλλου ή το ενα απο τα δυο να ειναι στειρομενο!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εκτός κι αν θές δράματα του στύλ ο αρσενικός να προσπαθεί να σκάψει τον τοίχο να την φτάσει-να πετάει τα ούρα του όπου δεν μπορεί να πετάξει αυτός κλπ