δεν ειναι ροντβαιλερ η μαμα μου λεει οτι ειμαι πριγκιπας και η μαμα μου εχει παντα δικιο

Lady_Gemini

Well-Known Member
16 Μαϊου 2016
188
124
32
Ωμα μεγάλα κοκκαλα (αναλογα το μεγεθος του) κ εισαι κομπλε!
Κ κονγκ (πολλα κονγκ)
Ολα τα αλλα για ενα ροτ ειναι οδοντογλυφίδες
Αμα σου πω οτι πηρα το μπαλακι απο τα τζαμπο με την μυρωδια βοδινου και επειδη ειναι ευκαπτο λογο της μικροσκοπικης τρυπουλας που εχει οποτε οταν το μασουλαει αυτο ειναι μια χαρα... Το εχουμε εδω και 3 μηνες και ακομα ζει!!!
Και ενα ακομα που το πηραμε και το γουσταρει τρελα ειναι ο κομπος απο τα τζαμπο παλι (μιλαμε για μηδαμινα κοστοι) τον οποιο αν ηταν μισο μετρο τον εχουμε κανει 1, και ειναι ο δευτερος που αλλαζω.. αλλα τι ψυχη εχουν 2 ευρω???

lounaa

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2016
50
76
59
καλησπέρα θελω να θεσω μια ερωτηση σε οσους εχουν αυτη την ρατσα ο μορκγαν μου ειναι πια 11 μηνων και μου εχει τεθει το ερωτημα τις στειρωσεις εχω διαβασει χιλιαδες αρθρα και εχω ακουσει άλλες τοσες γνωμες και αποψεις δεν θελω να κανω κατι στο σκυλι μου ανεπανορθωτο αλαζει η συμπεριφορά τους;;;τι σταματαει και τι παραμενει μετα απο μια τετοια επεμβαση;; προβλήματα συμπεριφορας δεν εχει μονο μια επιβλητικοτητα βγαζει στο αλλο μας αρσενικο που ειναι ντομπερμαν και 5 μηνων παιζει βεβεα μαζι του αλλα μετα απο καποια στυγμη το παιχνιδι γινεται ποιο αγριο και εδω και ενα μηνα εχει αρχησει να κατουραει παντου μεσα στο σπιτι οχι πολύ απλο πιτσιλισμα ευχαρηστω για τις οποιες απαντησει σας

Lady_Gemini

Well-Known Member
16 Μαϊου 2016
188
124
32
καλησπέρα θελω να θεσω μια ερωτηση σε οσους εχουν αυτη την ρατσα ο μορκγαν μου ειναι πια 11 μηνων και μου εχει τεθει το ερωτημα τις στειρωσεις εχω διαβασει χιλιαδες αρθρα και εχω ακουσει άλλες τοσες γνωμες και αποψεις δεν θελω να κανω κατι στο σκυλι μου ανεπανορθωτο αλαζει η συμπεριφορά τους;;;τι σταματαει και τι παραμενει μετα απο μια τετοια επεμβαση;; προβλήματα συμπεριφορας δεν εχει μονο μια επιβλητικοτητα βγαζει στο αλλο μας αρσενικο που ειναι ντομπερμαν και 5 μηνων παιζει βεβεα μαζι του αλλα μετα απο καποια στυγμη το παιχνιδι γινεται ποιο αγριο και εδω και ενα μηνα εχει αρχησει να κατουραει παντου μεσα στο σπιτι οχι πολύ απλο πιτσιλισμα ευχαρηστω για τις οποιες απαντησει σας
Για να στειρωθει ειναι μικρος ακομα. Εγω παντοτε ειχα θυληκα σκυλια! Καλο ειναι να στειρωθει ωστε να μην υπαρχουν και κυριαρχιες μεταξυ αρσενικων. Αλλα γενικοτερα αν κανεις μια αναζητηση εδω εχει αρθρο που λεει τα υπερ και τα κατα της στειρωσης και σε θυληκα και σε αρσενικα!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Η ερωτηση βασικα θα επρεπε να απευθυνεται σε οσους εχουν αρσενικα,η ρατσα δεν βλεπω ποιον ουσιαστικο ρολο μπορει να παιζει...τεσπα...
Προσωπικα (εφοσον δεν μιλαμε για επιβητορα) ειμαι θετικη στην στειρωση των αρσενικων...
δεν τους προσφερει απολυτως τιποτα παρα μονο νευρικοτητα στεναχωρια κ τασεις φυγης,
θέτουν τους εαυτους τους σε κινδυνο με το να προσπαθουν να διαφυγουν προκειμενου να ζευγαρωσουν,μπολικα τα καταφερνουν κιολας,γιατι πραγματικα έχουν το ακαταλόγιστο εκεινη την περίοδο...
Κ ειναι σχετικα μια αναιμακτη επεμβαση...(συγκριτικα με των θηλυκων)
γενικοτερα αμα τα βαλεις Κάτω η ζυγαρια γέρνει προς την στειρωση κ τα θετικα της.
Θα σου προτεινα να συνεχισεις το διαβασμα κ να βγαλεις τα συμπερασματα σου μονη σου ομως,γιατι οπως κ να το κανουμε μιλάμε για χειρουργείο κ αμα γινει δεν ξεγινεται.

• Like
Reactions: Lady_Gemini

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Κουκλος είναι να σας ζήσει!!!

θα ηθελα πολυ να δω ενα βιντεάκι με τον βοηθο σου επι το έργον....Εάν θελησεις ποτέ να ανεβάσεις ενα θα ηταν πολυ ενδιαφέρον...

• Like
Reactions: lounaa and bat-iris

lounaa

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2016
50
76
59
νασε καλα κοπελα μου ναι το εχω στο πρόγραμμα αλλα πρεπει να το κανουν τα παιδια μου μια και εγω μια φωτο εβγαλα και αυτη χαλια δεν χαμπαριάζω απο αυτα μολλυς το φτιαξουν όμως θα το ανεβάσουμε να δειτε τον πριγκιπα μου επι το εργον του