δαγκώνει όλο και περισσότερο!!!!

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Οχι ρε παιδιά να τον κλέψω απ'τον ξάδερφο μου,δεν κάνει:D:D:D
Πιο ήρεμος να γίνει,ναι,αυτό προσπαθώ..δεμένος δεν είναι,μόνος του είναι
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον πάρω εγώ,να'ναι δικός μου,δεν οδηγάω και θα ήταν ανεύθυνο να έχω μεγαλόσωμο σκύλο και στο πρώτο τριήμερο που θα θέλω να φύγω να μην ξέρω τι να τον κάνω.
Θα προσπαθήσω όμως να τον κάνω πιο ήρεμο,ευτυχώς τα πάει καλά με τα παιδάκια,αυτά κατα έναν περίεργο τρόπο δεν τα δαγκώνει
Αυτο με τη συγγενεια δεν παιζει, αν δλδ ο Χ συγγενεις ειναι κυνομαχος (λεμε τωρα) δεν θα βοηθησω εστω ανωνυμα??;)
Επισης, αφου ειναι ελευθερος, τον βλεπω σε λιγους μηνες να την σκαπουλαρει για καμια θυληκια και μη πεις απο 'κει που ειναι δεν μπορει να φυγει ακομα και να πεταξει αν χρειαστει για να...:culo:

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Οχι,αν είναι κυνομάχος θα τον καταγγείλω επώνυμα,αλλά αν είναι απ'αυτούς που θεωρούν πως ο φυσικός χώρος του σκύλου είναι η αυλή,δεν μπορώ να κάνω και πολλά;)
προσπάθησα....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αν είναι ξάδερφός σου και λογικός άνθρωπος, και εσύ επιμένεις, πρέπει να μπορεί να καταλάβει.

Εγώ και στον αδερφό μου , ή θα του εξηγούσα για να διορθώσει την κατάσταση ...

... ή θα του ζήταγα τον σκύλο αν τον ήθελα ...

... ή θα του έλεγα να τον διώξει αλλιώς θα κάνω καταγγελία ,και θα έκανα ...

μέση λύση δεν υπάρχει ... θα έχετε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα σε λίγους μήνες και το σκυλί δεν θα δίνεται ...

Επί του θέματος, για το δάγκωμα ... κόφτου το αυστηρά αν η κατάσταση είναι όπως την περιγράφεις (φυσικά δεν φταίει ο σκύλος) η λύση είναι χαστούκι ή σβέρκωμα μαζί με δυνατή φωνή. Αλλιώς τον παίρνεις σπίτι, τον εκτονώνεις - κοινωνικοποιείς κλπ κλπ, τα σωστά δηλαδή ...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παρε εσυ τον σκυλο και αμα θες να φυγεις δωστον στον ξαδερφο να τον φυλαει!! Αλλωστε μενετε μαζι. Τον φροντιζεις εσυ και ερχεται και ο φουλης (εκ του ξαδερφουλης) και τον βλεπει τα 15' της μερας που μπορει!!
κριμα το σκυλι..:(

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά,το κουτάβι ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμο.Δε χρειάστηκε καν το χαστούκι ή το σβέρκωμα, ένα δυνατό ΜΗ πριν προλάβει καν να μας δαγκώσει ήταν αρκετό.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.Στο λουρί της βόλτας κάνει λίγα νεύρα,αλλά μάλλον θέλει λίγο χρόνο να το συνηθήσει

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
me την ίδια νοοτροπία καποιος μερικούς μήνες νωρίτερα αγόρασε μία ράτσα " δύσκολη "
στην αρχή ζήταγε βοήθεια για την εκπαίδευση του σκύλου και μετά βοήθεια όταν το σκυλί έγινε χρόνου να το δώσει για υιοθεσία ....δυστυχώς ήταν αργά.
δεν αγοράζουν σκυλί όταν υπάρχουν οι συγκεκριμένες συνθήκες και φυσικά δεν υπάρχει δικαιολογία τύπου μα είναι ημίαιμο μας το χαρισαν αλλοιώς θα πεθαινε... κλπ.
δώστε το κουτάβι όσο είναι νωρίς... χρειάζεται χρόνος κόπος και αφοσίωση μερικές φορές η αγάπη μόνο δεν είναι αρκετή....

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Εγώ προσωπικά δεν διαφωνώ καθόλου με όλους εσάς,αλλά........αν κάποιος θέλει να έχει σκύλο δεμένο,στην αυλη,άγριο,επιθετικό ή οτι άλλο θα μπορούσε να γίνει αυτό το κουτάβι,ότι και να κάνω εγώ θα έχει.Και.....δεν μπορώ να καταγγείλω κανέναν που έχει έναν σκύλο ο οποίος,ίσως γίνει άγριος,ίσως γίνει επιθετικός..κτλ
Το μόνο που εγώ μπορώ να κάνω είναι να λέω....να λέω....και να προσπαθώ να κάνω τον σκύλο "φλώρο"(ήδη έχω τσακωθεί με ένα μέλος της οικογένειας αυτής για το συγκεκριμένο θέμα)αλλά νομίζω πως έχω πει πολλά,δημόσια και δεν κάνει:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog