δαγκωνει οτι βρει

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Επίσης, για να μη βαριέται γρήγορα τα παιχνίδια της, εγω έιχα κάνει το εξής και έπιασε...
Δεν τους τα έδινα ποτε όλα μαζί. Ένα, ένα...και τα άλλα τα έκρυβα.
Μετά από 2 μέρες, έπαιρνα το παλιό και το εξαφάνιζα και τους έδινα ένα καινούργιο. Το "παλιό" το εμφάνιζα μετα από μία εβδομάδα και επειδη το έιχαν ξεχάσει νόμιζαν ότι ήταν καινούργιο και πάιζανε ξανά.
Έτσι γλύτωσα και τα χιλιάδες λεφτα στο pet shop...:):)
πολυ σωστο, και εγω αυτο κανω και εχει κανει ελαχιστες ζημιες. Συγκεκριμενα, το μονο που δαγκωνει καμια φορα ειναι κανα χαρτονι ή κατι τετοιο, το οποιο ειναι και το μονο που της λειπει σαν υλικο απο τα παιχνιδια της.
Για την ακριβεια εχει:
-2 λαστιχενια μπαλακια που κανουν απιστευτη φασαρια :D
-ενα λαστιχενιο κοκαλο για ζωρικο δαγκωμα
-ενα μπαλακι τενις
-μια πετσετα
-δυο ξυλινα κοκαλα
-ενα (δερματινο;) λουκανικο εκπαιδευσης
-επισης την καταβρισκει και με διαφορα ξυλαρακια απο την αυλη.

Ετσι ουτε ρουχα τρωει, γιατι εχει την πετσετα της, ουτε επιπλα γιατι εχει τα ξυλινα δικα της. Την μαλωσα και κανα δυο φορες, που την τσακωσα στα πρασα να μασουλαει το ποδι του καναπε, και 4 μηνων (που εκλεισε σημερα! εχουμε γενεθλιααααααααα!!!!!!) δεν χαλαει τιποτα!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2

Αυτό που εγώ θέλω είναι όποιος παίρνει τέτοια σκυλιά να γνωρίζει τις ιδιαίτερότητές τους και τις ανάγκες τους ώστε να συνυπάρξουν σωστά κι αρμονικά!
Συμφωνω απολυτα με Φοιβο!

οπως ελεγα και σε εναν αλλο φιλο, που ψαχνει να βρει μεσω του forum αν πρεπει να παρει Doberman ή ΓΠ, δεν ειναι καναπεδες! Ενταξη η εμφανιση παντα εχει το μεριδιο της. Αλλα το βασικοτερο ειναι 1ον Τι θελεις απο το σκυλο, 2ον τι θελει ο σκυλος απο εσενα και αν εισαι σε θεση να του το προσφερεις!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Με αφορμή τα ξυλαράκια που ανεφερε παραπάνω ο Kirki-Amirah, θυμήθηκα ότι πάρα πολλά κουτάβια τέτοιων φυλών προτιμούν να έχουν ξύλα να μασουλάνε και να παίζουν παρά με άλλα κλασσικά σκυλοπαιχνίδια!

Αυτό δεν μπορώ να το δικαιολογήσω ή να το τεκμηριώσω κάπως, αλλά το έχω παρατηρήσει σε πάρα πολλά κουτάβια κυρίως Μολοσσων της Ηπείρου αλλά και Ε.Π.!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μκριά από "ξυλαράκια'...Sorry αλλά...ο Τσούφι από ξύλο...πήγαμε να τη πατήσουμε άσχημα...(από σκλήθρες που του καρφωθηκαν στα δόντια του και στα ούλα)...αίμααααααα να δειτε τότε..:(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
το μασούλημα ξύλων μπορεί να είναι επικίνδυνο για το σκυλί
Έχεις δίκιο!Το πίλημα και αποφραξη παραμονεύουν...
Ήταν λάθος η αναφορά μου.....

Απλά μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί άφηναν ακόμη και μασουλητήρια που έχουν υποτίθεται ωραία γεύση με το που έβλεπαν ένα ξύλο κάπου τριγύρω....

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Α μάλιστα.. Και λέω το δικό μου μόνο σκυλί΄είχε λόξα με τα ξύλα και τις πέτρες? :rolleyes:
Τα αγαπημένα του μασουλητήρια σαν κουτάβι ήταν τα ξύλα και ένα σκοινί που το έδενα κόμπο.. Τζάμπα τα λεφτά που δίνω στα παιχνίδια..

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Έχεις δίκιο!Το πίλημα και αποφραξη παραμονεύουν...
Ήταν λάθος η αναφορά μου.....

Απλά μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί άφηναν ακόμη και μασουλητήρια που έχουν υποτίθεται ωραία γεύση με το που έβλεπαν ένα ξύλο κάπου τριγύρω....

Για πες, γιατι πρωτη φορα το ακουω. Τι ειναι πιλημα και αποφραξη στη συγκεκριμενη περιπτωση; Παντος εχω δει να πουλανε και ξυλινα ομοιωματα κοκκαλων.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
΄Σε πολύ γενικές γραμμές, τo πίλημα είναι άπεπτη ξένη ύλη που γίνεται μια εννιαία μάζα και συσσωρεύεται στο στομάχι!
Αυτό μπορεί να πάρει μέχρι και τεράστιες διαστάσεις και να εμποδίζει την εξοδο του περιεχομένου του στομάχου προς το έντερο!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Κακή φάση, παρ' όλα αυτά η μικρή ευτυχώς τα βγάζει. Τα περιττώματα της κάθε φορά είναι με πριονίδια, κλωναράκια, κλωστές... Μέχρι και υφασμάτινη ετικέτα έχει βγάλει! Θα προσπαθήσω να της το περιορίσω σιγά σιγά...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul