δέσιμο το βράδυ ή ανεβαίνει στο κρεβάτι...

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Μια απο τα ιδια katerina k. μεγάλωσα με σκυλια, γατια άλλα μέσα στο σπίτι κι άλλα αδέσποτα που παίζαμε κάθε μέρα όλη μέρα. Τα χάιδευα, τα φιλούσα, τα αγκάλιαζα. Ήμουν το πιο υγιές παιδι. Και σωματικά αλλά και ψυχικά, άσχετα με τα διάφορα οικογενειακά προβλήματα. Δεν πέρασα καμία παιδική αρρώστια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλεργίας!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με την πινσερινα μου τρωμε απο το ιδιο πιατο και πινουμε απο το ιδιο ποτηρι. Φοβαμαι μην παθει κατι αυτη.....

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Με την πινσερινα μου τρωμε απο το ιδιο πιατο και πινουμε απο το ιδιο ποτηρι. Φοβαμαι μην παθει κατι αυτη.....
Ακριβως τα ιδια κι εμεις.Επισης μερικες φορες κοιμομαστε μουρη με μουρη και καθε πρωι με ξυπναει με γλωσσοφιλα!!!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά τέτοια θέματα είναι καθαρά προσωπική επιλογή..:) αν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας (είμαι και εγώ σε αυτήν την κατηγορια των "τρελών"..:D) δεν μπορώ να μην συμφωνήσω όμως με αυτό :

περι ορεξεως ουδεις λογος............

Οπότε ας επικεντρωθούμε καλύτερα στο θέμα μας.

δέσιμο το βράδυ ή ανεβαίνει στο κρεβάτι...

:)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ανεβαίνει.
Εμένα ανεβαίνει μόλις ξαπλώσω και βλέπω λίγο TV και είναι στα πόδια μου, με το που θα κλείσω την TV και ξαπλώσω κανονικά για ύπνο, κατεβαίνει πάει πίνει νερό έρχεται μου δίνει ένα φιλί και ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα, μόλις καταλάβει ότι κοιμάμαι πάει στο κρεβάτι της και μέχρι να ξυπνήσω το πρωί δεν με ξαναενοχλή.

Υ.Γ. πως το διαγράφω (δεν είδα την προειδοποίηση)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97