γυναικα με..δελφινι !

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Το θεωρείς δηλαδή φυσιολογικό?
Εμένα και τα σκυλιά στα πόδια των ιδιοκτητών με αηδιάζει
Δεν είπε οτι το θεωρεί φυσιολογικό, δεν το θεωρεί τόσο αηδιαστικό είπε.
Οπότε τα όποια μηνύματα "πάμε για μπάνιο" μάλλον στο κενό θα πέσουν.
Ή όχι ; o_O

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.920
Συγνώμη αλλά για να καταλάβω όλους εσάς σας ενόχλησε η ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει το δελφίνι με την εκπαιδεύτρια ή ότι ένα ζώο τόσο εφυές το κλείνουν σε μία πισίνα, του αλλάζουν τα φώτα και την ψυχολογία εντελώς με διάφορα πειράματα προσπαθώντας να το μάθουν να μιλάει, λες και ο λόγος είναι αυτό που ζηλεύουν τα ζώα και που επιδιώκουν, και αφού τελειώσουν με αυτό το απεχθές πείραμα το απομακρύνουν από τον άνθρωπο που με το ζόρι δέθηκε μαζί του, ήθελε δεν ήθελε, και στο τέλος το δελφίνι αυτοκτονεί;
Γιατί αν σας πείραξε τι έκανε το δελφίνι με το γόνατο της εκπαιδεύτριας λυπάμαι πολύ..

• Like
Reactions: ghelly and ioanna a

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Προσωπικά με πείραξε τι έκανε η εκπαιδεύτρια με το δελφίνι και όχι το αντίστροφο. Ματαιοδοξία και ναρκισσισμός σε όλο του το μεγαλείο. Κακοποίηση ζώου καραμπινατη.

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Ναι, l.Kyveli, εμένα με πειράζει και το τί έκανε ο κάθε εκπαιδευτής με το δελφίνι, και ειδικά οι δημοσιεύσεις οτι το ζώο τους ερωτεύτηκε, αυτοκτόνησε απο ερωτική απογοήτευση και άλλες τέτοιες ελαφρές και επιπόλαιες ερμηνείες.

Είναι που είναι φυλακισμένο το ζώο, υποβάλλεται που υποβάλλεται σε ότι πειράματα, υποτίθεται όμως οτι το χειρίζονται επιστήμονες που καταλαβαίνουν τουλάχιστον τα βασικά της αιχμαλωσίας, πχ το σύνδρομο της Στοκχόλμης και την κατάθλιψη, και δεν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις πρακτικές τους, τα λάθη τους και την απώλεια του ζώου με ρομαντικές ιστοριούλες για μαζική κατανάλωση.

Χώρια που πιστεύω οτι αυτές οι δύο συγκεκριμένες δημοσιεύσεις είναι πληρωμένες απο εγχώρια επιχείρηση που προσπαθεί να ανακάμψει απο την αρνητική δημοσιότητα ντύνοντας με ρομαντισμό τις απαράδεκτες πρακτικές της.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
το διάβασα τις προάλλες και μάλιστα μου φάνηκε το άρθρο σαν..πως να το πω..σα να ήθελε να περάσει ένα μήνυμα του στυλ "μπράβο της.." Δεν ξέρω αν το εισέπραξα μόνο εγω..Αηδιαστικό είναι και με πόδια και με χέρια και με μαλλιά και γενικά..και μόλις έφαγα και σουπιά ρε γμτ..:confused:

• Like
Reactions: kanarini

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
το διάβασα τις προάλλες και μάλιστα μου φάνηκε το άρθρο σαν..πως να το πω..σα να ήθελε να περάσει ένα μήνυμα του στυλ "μπράβο της.." Δεν ξέρω αν το εισέπραξα μόνο εγω..Αηδιαστικό είναι και με πόδια και με χέρια και με μαλλιά και γενικά..και μόλις έφαγα και σουπιά ρε γμτ..:confused:
σουπια καλα ειναι.. για λουτσο εχω ακουσει κατι

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Μάλλον γι αυτό απαγορεύει το λιμενικό μας τα σκυλιά μέσα στην θάλασσα, σου λέει εσύ κύριος στην στεριά, έχουν αισθήματα και ανάγκες και δικαιώματα και τα θαλάσσια θηλαστικά, μην τα θές όλα δικά σου. :ROFLMAO:

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
το διάβασα τις προάλλες και μάλιστα μου φάνηκε το άρθρο σαν..πως να το πω..σα να ήθελε να περάσει ένα μήνυμα του στυλ "μπράβο της.." Δεν ξέρω αν το εισέπραξα μόνο εγω..Αηδιαστικό είναι και με πόδια και με χέρια και με μαλλιά και γενικά..
Συμφωνώ!

• Like
Reactions: HolywoodBrn

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
συτό που είπε η I.kyveli ακριβώς και με τον piou δεν διαφωνώ πουθενά.
βαζεις ενα δελφίνι σε γυάλα ολομόναχο με έναν άνθρωπο και περιμένεις οτι δεν θα τρελαθει?(το οτι εκδήλωσε σεξουαλική συμπεριφορά δεν με κανει να το θεωρώ τρελό, φυσιολογικό ειναι. ειναι το τελευταιο πράγμα που αυτό το δελφίνι εκανε φυσιολογικά.) " α τι ωραια ειμαι φυλακισμενος , απομονωμένος και οι ορμόνες μου μου λενε ψαξε να ζευγαρώσεις. αλλα όχι δεν θα εκδηλώσω την σεξουαλικότητά μου , θα προσποιηθώ τον χαρούμενο μικρό αθώο μονόκερο"
και όπως ακριβώς το είπαν πιό πάνω- ποιος μας λέει οτι επειδή το δελφίνη τριβώταν στην εκπαιδευτρια ήθελε πράγματι να ζευγαρώσει μαζί της? συνδρομο στοκχόλμης ή μια ύστατη προσπάθεια να επιβληθεί στους εκπαιδευτές του ή κατι εντελώς διαφορετικό .ποιος μπορει να ξερει? αυτό που τους ένοιαζε ήταν να μαθει το δελφίνι αγγλικά όχι να μάθουν αυτοί την γλώσσα του δελφινιού.
και το οτι η εκπαιδευτρια αφηνε το δελφίνι να τρίβεται πάνω της είναι το μόνο πράγμα για το οποιο δεν την κατηγορώ. ας μην εφαρμόζουμε την ηθική μας όπου μας καπνίσει.

• Like
Reactions: Piou

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
αυτό που τους ένοιαζε ήταν να μαθει το δελφίνι αγγλικά όχι να μάθουν αυτοί την γλώσσα του δελφινιού
Και άντε μετά να τους πεί το κακόμοιρο στα Αγγλικά οτι "απο το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα" :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Παιδιά μην ξεχνάμε ότι τα δελφίνια είναι ζώα με τεράστια επίπεδα νοημοσύνης και με πολύ μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης αυτής. Είναι μονογαμικά ζώα και δεν λειτουργεί μόνο το ένστικτο της αναπαραγωγής. Είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο, που κάνουν σεξ για απόλαυση. Έχω ακούσει ιστορίες για δελφίνια που αυτοκτονούν όταν πεθάνει ο εκπαιδευτής τους ή το ταίρι τους..Το θέμα δεν είναι το δελφίνι..Αυτή τι ακριβώς έκανε με το δελφίνι δεν έχω πολυκαταλάβει.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
το καλο στην ολη φαση ειναι οτι αμα παει σοβαρα η σχεση,μπορουν να πανε και Μυκονο και Σαντορινη σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι..
ασε που γλυτωνει και τα μεταφορικα γιατι θα την κουβαλαει στην πλατη του..
ντουλης καλο το δελφινατο λες;

• Like
Reactions: ntoulis