Δεν είπε οτι το θεωρεί φυσιολογικό, δεν το θεωρεί τόσο αηδιαστικό είπε.Το θεωρείς δηλαδή φυσιολογικό?
Εμένα και τα σκυλιά στα πόδια των ιδιοκτητών με αηδιάζει
Οπότε τα όποια μηνύματα "πάμε για μπάνιο" μάλλον στο κενό θα πέσουν.
Ή όχι ;
Δεν είπε οτι το θεωρεί φυσιολογικό, δεν το θεωρεί τόσο αηδιαστικό είπε.Το θεωρείς δηλαδή φυσιολογικό?
Εμένα και τα σκυλιά στα πόδια των ιδιοκτητών με αηδιάζει
Δεν σ'έπιασα,είναι και η ώρα περασμένηΟπότε τα όποια μηνύματα "πάμε για μπάνιο" μάλλον στο κενό θα πέσουν.
Ή όχι ;
σουπια καλα ειναι.. για λουτσο εχω ακουσει κατιτο διάβασα τις προάλλες και μάλιστα μου φάνηκε το άρθρο σαν..πως να το πω..σα να ήθελε να περάσει ένα μήνυμα του στυλ "μπράβο της.." Δεν ξέρω αν το εισέπραξα μόνο εγω..Αηδιαστικό είναι και με πόδια και με χέρια και με μαλλιά και γενικά..και μόλις έφαγα και σουπιά ρε γμτ..
Συμφωνώ!το διάβασα τις προάλλες και μάλιστα μου φάνηκε το άρθρο σαν..πως να το πω..σα να ήθελε να περάσει ένα μήνυμα του στυλ "μπράβο της.." Δεν ξέρω αν το εισέπραξα μόνο εγω..Αηδιαστικό είναι και με πόδια και με χέρια και με μαλλιά και γενικά..
Και άντε μετά να τους πεί το κακόμοιρο στα Αγγλικά οτι "απο το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα"αυτό που τους ένοιαζε ήταν να μαθει το δελφίνι αγγλικά όχι να μάθουν αυτοί την γλώσσα του δελφινιού
τον Ρωμαιο και την ΙουλιεταΑυτή τι ακριβώς έκανε με το δελφίνι δεν έχω πολυκαταλάβει.
ασε που γλυτωνει και τα μεταφορικα γιατι θα την κουβαλαει στην πλατη του..το καλο στην ολη φαση ειναι οτι αμα παει σοβαρα η σχεση,μπορουν να πανε και Μυκονο και Σαντορινη σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι..
θελει προσοχηασε που γλυτωνει και τα μεταφορικα γιατι θα την κουβαλαει στην πλατη του..
ντουλης καλο το δελφινατο λες;