γουφ! :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
amangos said:
Χάι, χούι Υβέτ 8)
Καλως όρισες και επισήμως!!!

Χάθηκα σήμερα στην δουλειά, μετά είχα να φροντίσω 3 παιδιά με 39 και 40 πυρετό, μετά είχα τον γαύρο... Τώρα προκαμα να περάσω να δω τους φίλους μου.

(ο ένας μου γιός έχει 39, ο άλλος 40 και η γυναίκα μου 39 και αυτή...)
ουι,ουι,ενα μηνα ειμασταν ετσι οικογενειακως τον δεκεμβρη :? και τωρα θα κολλησουν κι εσενα μολις γινουν καλα,να εισαι προετοιμασμενος :roll:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
Γειά σου φιλη του Αντώνη ... :D
Καυκάσου πλάκα -πλάκα κανείς .... ωραία σκυλιά ... :wink:
πωπω,τοσα μελη και ειμαι η μοναδικη με καυκασου? :shock:

καλυτερα :lol: ωραια σκυλια,απιθανα, αλλα ζορικα και καποτε ειχαν γινει μοδα και το σκεφτομουν ...ποσοι ασχετοι θα τα πηραν και ποσο θα την πατησαν και αυτοι και τα σκυλια τους :?

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Προ οκταετίας (περίπου), είχα βρει ένα "αδέσποτο" καυκάσου, μου άρεσε πολύ ο σκύλος, ήταν τίγκα στα τσιμπούρια, τον καθαρίσαμε, του βάλαμε αντιπαρασιτικό σπρέυ και κολάρο, και κάποιοι γείτονες (στο εξοχικό που είχα νοικιάσει), στην Αγία Μαρίνα, στο Λαγονήσι, μου σφύριξαν ότι ο σκύλος δεν είναι αδέσποτος, αλλά είναι γνωστού τραγουδιστή που τον έχει παρατήσει...

Σε μια έκθεση σκύλων, βρήκα έναν τύπο που είναι εκτροφέας και εκπαιδευτής, λίγο έξω από την Αθήνα, και του είπα την κατάσταση και το όνομα του τραγουδιστή, και μου υποσχέθηκε να επικοινωνήσει μαζί του και να ενεργήσει τα δέοντα...

Προφανώς το έκανε, κι ετσι ο σκύλος σταμάτησε να κυκλοφορεί "αδέσποτος"...

Σε επόμενη έκθεση, τον βρήκα ξανά τον τύπο, και μου είπε πως τελικά μάλλον κακό κάναμε στον σκύλο, γιατί ο τραγουδιστής, συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να ξεσπάσει σκάνδαλο εξ αιτίας της κατάστασης που είχε τον σκύλο, πήρε τον σκύλο και τον έστειλε στο νησί, και το παράτησε σε κτήμα στο βουνό... :?

:(