Εδώ Λουκία πιάνεις το Νόημα της ενασχόλησής μας με όλα αυτά... το κάνουμε για να ξεχάσουμε τί μας έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας κάνουν οι γερμανοί!!!!
Καλή μου τώρα κατάλαβα ότι είσαι βαμμένη εναντίον μου, ό,τι και να πώ, λόγω των προτιμήσεών μου στο Λευκό και το Ξανθό.... μανάρι αυτές είναι προτιμήσεις υπεράνω εμού, έτσι μου υπαγορεύει το φιλοκάρδι μου, ένα πράμα...Καθόλου υπερβολική δε με βρίσκω.
Δε θες να με δεις να γίνομαι υπερβολική.
Μια και εδώ είναι το μέρος που λέμε όλους μας τους προβληματισμούς....
Αλήθεια TruthHunter, πώς πάει με την καινούργια εταιρεία τηλεφωνίας που σε εξυπηρετεί; Όλα καλά;:maria:
Με λίγα λόγια λοιπόν νομίζουμε ότι διαφέρουμε με τα ζώα μας, ενώ στην πραγματικότητα ομοιάζουμε, διότι έχουμε κοινή φύση. Όταν λοιπόν φτάσουμε στην συνειδητοποίηση και στην παραδοχή αυτής της πραγματικότητας, βιώνουμε το πολύτιμο συναίσθημα της αγάπης προς τα ζώα μας.Η επιστήμη λοιπόν μας λέει πλέον ότι οι διαφορές που νομίζουμε ότι υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους, είναι αποτέλεσμα ψευδάισθησης των ατελών μας αισθήσεων.
Αλήθεια είναι η Ενιαία Φύση όλων των ειδών ζωής τα οποία μάλιστα μοιράζονται Έναν γενετικό κώδικα.
Πηγάζουν από μια πρωτογενή Αιτία.
Αυτό συνειδητοποιημένο ονομάζεται να Ξέρεις Βιωματικά "Τί πάει να πει Αγάπη" και προς τα ζώα σου.... φτιάχνει το ήθος του ΦΙλόζωου