για όλα, υπάρχει η πρώτη φορά!

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Εδώ Λουκία πιάνεις το Νόημα της ενασχόλησής μας με όλα αυτά... το κάνουμε για να ξεχάσουμε τί μας έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας κάνουν οι γερμανοί!!!!:mad:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Προτιμώ να πιάσω το νόημα της ενασχόλησής μας με τα σκυλιά μας και τί μπορούμε να κάνουμε με αυτά.
Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνω εδώ μέσα, και όχι για να ψάχνω να βρω κάποια σκυλοσχετική κουβέντα ανάμεσα στις απανωτές δημοσιεύσεις σου για τις μεταφυσικές σου ανησυχίες.:paja1:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ενταξει βρε Λουκια...ολη την μερα και την νυχτα συζηταμε για τα σκυλια...το 0,05% των ποστ του φορουμ,που αντιστοιχει στα ποστ του TruthHunter σε πειραξε?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
Πειράζει που με πειράζει και το λέω;:confused:
Δεν είμαι ο admin να απαγορέψω τον οποιοδήποτε να γράφει το οτιδήποτε εδώ μέσα. Αλλά αφού μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι του κατεβαίνει γιατί να μη γράψω κι εγώ ότι με ενοχλεί κάτι;:paja1:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το να το γραψεις,οπως ηδη ξερεις -και δεν χρειαζεται να στο πω εγω- ειναι απολυτο σου δικαιωμα!

απλα νομιζω ησουν λιγο υπερβολικη και αυτο εγραψα...αν κανω λαθος οκ,απλα την αποψη μου ειπα.:)

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
Καθόλου υπερβολική δε με βρίσκω.
Δε θες να με δεις να γίνομαι υπερβολική.

Μια και εδώ είναι το μέρος που λέμε όλους μας τους προβληματισμούς....
Αλήθεια TruthHunter, πώς πάει με την καινούργια εταιρεία τηλεφωνίας που σε εξυπηρετεί; Όλα καλά;:maria:

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Καθόλου υπερβολική δε με βρίσκω.
Δε θες να με δεις να γίνομαι υπερβολική.

Μια και εδώ είναι το μέρος που λέμε όλους μας τους προβληματισμούς....
Αλήθεια TruthHunter, πώς πάει με την καινούργια εταιρεία τηλεφωνίας που σε εξυπηρετεί; Όλα καλά;:maria:
Καλή μου τώρα κατάλαβα ότι είσαι βαμμένη εναντίον μου, ό,τι και να πώ, λόγω των προτιμήσεών μου στο Λευκό και το Ξανθό.... μανάρι αυτές είναι προτιμήσεις υπεράνω εμού, έτσι μου υπαγορεύει το φιλοκάρδι μου, ένα πράμα...

Η εταιρεία τώρα είναι πράγματι Λευκή Ξανθιά Καθαρόαιμη και με εξυπηρετεί Ζηλευτά...
Μήπως μαθαίνεις τί παθαίνει η παλιά;;;

Last edited:

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Το Νόημα που γράφω εδώ για τέτοια θέματα έχει να κάνει με την Διαπίστωση των Ζωτικών Ψευδών που λέμε ο ένας στον άλλο, τα οποία διορθώνει Μόνο η Επιστήμη.

Η επιστήμη λοιπόν μας λέει πλέον ότι οι διαφορές που νομίζουμε ότι υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους, είναι αποτέλεσμα ψευδάισθησης των ατελών μας αισθήσεων.

Αλήθεια είναι η Ενιαία Φύση όλων των ειδών ζωής τα οποία μάλιστα μοιράζονται Έναν γενετικό κώδικα.

Πηγάζουν από μια πρωτογενή Αιτία.

Αυτό συνειδητοποιημένο ονομάζεται να Ξέρεις Βιωματικά "Τί πάει να πει Αγάπη" και προς τα ζώα σου.... φτιάχνει το ήθος του ΦΙλόζωου

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Όταν έχετε όρεξη δείτε αυτό... Είναι απλό και σαφές.
O Dr. Φυσικός Αστρονόμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Κος Μάνος Δανέζης στη σειρά της ΕΤ3 "Το Σύμπαν που αγάπησα" (Υπάρχει στο Δίκτυο)

[video=youtube;xY9CXDSnpy4]http://www.youtube.com/watch?v=xY9CXDSnpy4[/video]

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η επιστήμη λοιπόν μας λέει πλέον ότι οι διαφορές που νομίζουμε ότι υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους, είναι αποτέλεσμα ψευδάισθησης των ατελών μας αισθήσεων.

Αλήθεια είναι η Ενιαία Φύση όλων των ειδών ζωής τα οποία μάλιστα μοιράζονται Έναν γενετικό κώδικα.

Πηγάζουν από μια πρωτογενή Αιτία.

Αυτό συνειδητοποιημένο ονομάζεται να Ξέρεις Βιωματικά "Τί πάει να πει Αγάπη" και προς τα ζώα σου.... φτιάχνει το ήθος του ΦΙλόζωου
Με λίγα λόγια λοιπόν νομίζουμε ότι διαφέρουμε με τα ζώα μας, ενώ στην πραγματικότητα ομοιάζουμε, διότι έχουμε κοινή φύση. Όταν λοιπόν φτάσουμε στην συνειδητοποίηση και στην παραδοχή αυτής της πραγματικότητας, βιώνουμε το πολύτιμο συναίσθημα της αγάπης προς τα ζώα μας.
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη.

Εγώ θα ήθελα να μας αναλύσεις τις σκέψεις σου πάνω στο θέμα «Αγάπη προς τον σκύλο» σε νέο θέμα βέβαια (θερμή παράκληση να μην πλατιάσουμε), διότι εδώ και αρκετή ώρα είμαστε off topic και είναι κρίμα να σβηστούν δημοσιεύσεις που θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

:)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Συγνώμη γιατί θα ξενερώσω την συζήτηση, αλλά θέλω κι εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ την κορυφαία φωτογραφία με το ροτβάηλερ που είναι δεμένο στον υαλοκαθαριστήρα.

Επειδή γύρισα από ταξίδι, άργησα να διαβάσω τις απαντήσεις.

Το λιμάνι, λόγω εποχής, ήταν άδειο, αλλά στο λιμεναρχείο υπήρχε ένας λιμενικός.

Αρχικά δεν είχα προσέξει τις πινακίδες του αυτοκινήτου, κι έτσι μίλησα στα Ελληνικά στον Γερμανό, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι μάλλον είναι ξένος, και του μίλησα αγγλικά, αλλά συνέχισε να κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Όταν τελικά μίλησε Αγγλικά, φάνηκε η Γερμανική του προφορά, άσε που και το αμάξι είχε γερμανικά νούμερα εν τέλει.

Όταν έλεγε πως εδώ είναι Ευρώπη, ήταν προφανές ότι το έλεγε με κτητικότητα, σαν να έλεγε πως του ανήκουμε με κάποιον τρόπο. Αυτό ήταν το πιο εξοργιστικό απόλα, αφού ο σκύλος του μπορεί να γαύγισε, τελικά δεν δάγκωσε κανέναν. Δεν ξέρω τι θα γινότανε εαν ήταν κάποιος άλλος στην θέση μου, που θα φοβότανε και θα έτρεχε πανικόβλητος να φύγει, ιδίως εαν ήταν παιδάκι αυτό που θα έτρεχε

ο Γερμανός, όντως κρατήθηκε σε απόσταση από εμένα, δεν με πλησίασε περισσότερο από τα 10 μέτρα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλά έκανε, γιατί εάν μου κόλαγε στην μούρη, πιθανότατα θα τον πλάκωνα στο ξύλο, τόσο που είχα εκνευριστεί.

Αυτό που με έκανε να ηρεμήσω κάπως, ήταν πως κάποια στιγμή, για να ηρεμήσει τον σκύλο του, άρχισε να του λέει ζιτς, και ο σκύλος τον έκλανε... στο 4ο 5ο ζιτς, ο σκύλος έκατσε, αλλά αμέσως σηκώθηκε ξανά, και ο τύπος τα πήρε στο κρανίο. Βλέποντας τον να θυμώνει με τον σκύλο που τον έγραφε στα παπάρια του, εκτονώθηκε ένα μεγάλο μέρος των νεύρων μου, γιατί γελοιποιήθηκε ο γελοίος, εαν βλέπατε το ύφος του, θα καταλαβαίνατε ακριβώς αυτό που περιγράφω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog