γεια χαρα

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
γεια χαρα παιδια ! ειμαι νεος στ φορουμ! ενδιαφερομαι για βιζλα κ για λαμπραντορ απο κυνηγετικα αιματα! ειμαι προς εξερευνηση των φυλων κ αυτο που με γοητευσε ηταν το λαμπραντορ που φερμαρει ναι φερμαρει!!!!!!!!!! κ εγω δν το πιστευα ωσπου το ειδα! βασικα μ αρεσουν αυτες οι 2 ρατσες γτ ειναι κ φιλοι εκτος απο κυνηγοι!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
γεια σου φιλε μου!
Και τα 2 σκυλια που σου αρεσουν ειναι πραγματι ωραια!
Εσυ για κυνηγι ενδιαφερεσαι?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλησπέρα!!!Καλωσήρθες!Δεν εχω ασχοληθεί με τις φυλές αυτές -αν και θα το ηθελα,αλλά υπάρχουν εδώ άτομα ειδικά με λαμπ που μπορούν να σ μιλήσουν γι'αυτα!!!Αυτη΄την ερώτηση που κανει ο lastbreath θα την έκανα και εγω...θέλέις δλδ ενα συντροφικό σκύλο που να σε βοηθάει και στο κυνήγι?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Καλως ηρθες μεγαλε ομοιοιδεατη!!!( 13= παναθα σωστα? )

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
ναι θελω ενα συντροφο που θα με βοηθα στο κυνηγι! ειδα στο ιντερνετ μια ρατσα λαμπραντορ που τ εκαναν οι αμερικανοι κ φερμαρει κιολας κ πορωθηκα αγρια! γ τ βιζλα δν χρειαζεται να σας πω κατι αφου ειναι ασσος κ στ κυνηγι κ σαν συντροφια! το 13 ναι ειναι για την παναθα μας που εκανε το νταμπλ φετος!!! οεοεοεοεοεοεοεοε!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=siuBvQ93_wg&feature=related το βιντεακι που ειδα! δυσκολα να βρω κατι τετοιο?? κ αν δν ειναι απο κυνηγους γονεις μπορω να το κανω?? εχω εμπειρια απο κυνηγοσκυλα ιχνηλασιας κ φερμας αλλα κατι τετοιο δν ξαναειδα κ μπορει να ειναι ενας αθλος για μενα να τ κανω ετσι!! κ υποψην οτι τωρα που δν εχω αλλο σκυλο θα μενει στ σπιτι μεσα!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
κ αυτο που με γοητευσε ηταν το λαμπραντορ που φερμαρει ναι φερμαρει!!!!!!!!!!
ειδες καμμιά αμερικάνικη σελίδα με τα pointing labradors?
τα λαμπραντορ όπως λέει και το στάνταρ είναι σκυλιά επαναφοράς και όχι δείκτες.

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
tτο ξερω που ειναι επαναφορας ! ειναι κ ξεσηκωτες κ εχουν τετοια μυτη που ειναι κριμα να τ χρησιμοποιηουμε μονο γ επαναφορα! ναι ειδα αυτη την αμερικανικη σελιδα με τα ποιντινγ λαβραδορσ τετοια εδω στην ελλαδα δν παιζει να βρουμε!! ε? η τουλαχιστον απο κυνηγητεκα αιματα!?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
λοιπόν άκουσε, καθαρά κυνηγετικές γραμμές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, οι γραμμές των εκτροφείων προέρχονται απο εκθεσιακά αίματα,
αλλά δεν τελειώσαμε εδώ, είναι και μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.
1) Κάποια απο τα κουτάβια σε μια γέννα εκθεσιακών γραμμών μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί κυνηγοί.
2) Οι εκτροφείς κυνηγετικών γραμμών του εξωτερικού δεν δίνουν τα σκυλιά τους για πετ γιατί δεν είναι κατάλληλα, έχουν απίστευτη ενέργεια.
3) Λόγω του χόμπυ σου (κυνηγός) δύσκολα θα πάρεις κουτάβι απο ελληνικό εκτροφείο. (γι αυτό φταίει η κακή μεταχείρηση πολλών σκυλιών απο τους κυνηγούς)

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
καλησπερα το λαμπ ειναι η καλυτερη επιλογη σου ειμαι ηδη κατοχος ενος κουταβιου 7 μηνων και καθε μερα μας εντυπωσιαζει . η μυτη του ειναι !!!!!!! σημερα παιζοντας στην αυλη επιασε ενα πουλι κυριολεκτικα στον αερα αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα !!!! τρελαθηκαμε και οχι τιποτα αλλο αλλα για πρωτη φορα το πηγε κατευθιαν στα χερια του αντρα μου (ενω σχεδον ποτε δεν μας δινει αυτο που εχει στο στομα του).

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
ρε παιδια διαβασα για λαμπραντορ κ φυλαξη! σιγουρα δν ειναι καταλληλο προς φυλαξη! αλλα δν μπορω να δεχτω αν καποιος το κλεψει θα ειναι τ ιδιο χαρουμενο οσο ηταν με τν ιδιοκτητη του που υποτιθεται οτι τον υπεραγαπα! κ κατι αλλο αν καποιος που βγαζει τ λαμπραντορ του βολτα κ τ επιτεθουν μηπως μεταμορφωθει τ λαμπρντορ κ απο αρνακι γινει λυκος????????????

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
μηπως μεταμορφωθει τ λαμπρντορ κ απο αρνακι γινει λυκος????????????
Να σιγουρα... για να παιξει κ αυτο στο παιχνιδι βαρατε το αφεντικο μ!!!
Απο ατομα π ειχαν κ εχουν λαμπραντορ και απο οσα εχω διαβασει δν παιζει να γινει φυλακας ποσο μαλλον σωματοφυλακας

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ρε παιδια διαβασα για λαμπραντορ κ φυλαξη! σιγουρα δν ειναι καταλληλο προς φυλαξη! αλλα δν μπορω να δεχτω αν καποιος το κλεψει θα ειναι τ ιδιο χαρουμενο οσο ηταν με τν ιδιοκτητη του που υποτιθεται οτι τον υπεραγαπα! κ κατι αλλο αν καποιος που βγαζει τ λαμπραντορ του βολτα κ τ επιτεθουν μηπως μεταμορφωθει τ λαμπρντορ κ απο αρνακι γινει λυκος????????????
1. Το λάμπραντορ δεν δένεται μόνο με ένα άτομο.
2. Αν επιτεθούν σκυλιά ευχαρίστως θα γαβγίσει! Αλλά ως εκεί. Σε άνθρωπο δεν έχει καν γρυλίσει ποτέ (το δικό μου).

Οσο για λαμπ κυνηγους έχω πέσει σε ένα εκτροφείο της Ουγγαρίας. Θα το ψάξω.

Να το

Blackthorn gundogs

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
ν σε ρωτησω βερνα .. αν παραγγειλω απο αυτο το εκτροφειο μπορουν να μ τ στειλουν? η πρεπει ν παω ουγγαρια? αν γνωριζεις..