γεια σε ολους!

ramonaki

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
6
0
ονομαζομαι μαρια.πριν απο 2 μηνες αποκτησα ενα γερμανικο ποιμενικο ,2 μηνων .τον κρατησα 1 μηνα και μετα τον εστειλα σε εκπαιδευτηριο.πριν περιπου 1 μηνα οταν το σκυλακι μου γυρισε ειχε καποιες φαγουρες και μετα απο μερες διαπιστωσα πως ειχε ξυροδερμια και πολλα εξανθυματα στο σωμα του.το πηγα στον κτηνιατρο τρομαγμενη και μου προτεινε μια θεραπια.ψωριαση μου ειπε.να τονισω πως ολα αυτα συμβαινουν στη φιλιπουπολη της βουλγαριας οπου σπουδαζω.το σκυλακι ειχε επισης διαρια και ειναι αρκετα αδυνατο.10 κιλα.το τελευταιο που θα ηθελα να αναφερω ειναι πωσ τα πισω του ποδια ειναι αρκετα στραβα και εχει ενα λευκο σημαδι στο πισω μεροσ του ποδιου του πραγμα το οποιο μπορει να δηλωνει πωσ δεν εινα καθαροαμο.τελος παντων απλωσ θα ηθελα καποιεσ ααπντησεισ στα ερωτηματα μου γιατι το παν για μενα ειναι να εχω ενα υγιες σκυλο.ευχαριστω εκ των προτερων.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες!
Καταρχην τις αποριες σου αυτες θα επρεπε να στις λυσει ο εκτροφεας του σκυλου και ο εκπαιδευτης.
Απο που τον πηρες? Για ποιο λογο τον πηγες 3 μηνων στον εκπαιδευτη?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηλθες ramonaki. Περιεργα πραγματα συμβαινουν με το σκυλακι σου, αν θες πες μας περισσοτερες λεπτομεριες για το πως συνεβησαν ολα και πως το απεκτησες...

ramonaki

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
6
0
δυστυχως και λυπαμε που θα το πω το σκυλακι ειναι δωρο και δεν ειναι απο εκτροφειο αλλα απο το μια πολη της βουλγαριας...............3 μηνων μου ειπαν να τον παω τον μικρο μου και μετα κηνιατρος στην Ελλαδα μου ειπε πως μετα τον 6 μηνα πρεπει.Η αληθεια ειναι πωσ εχω αγνοια και λυπαμε γιατι αν το γνωριζα δε θτο εστελνα σε εκπαιδευτη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιατι σου ειπαν να τον πας 3 μηνων, για βασικη υπακοη? Οταν λες απο μια πολη της Βουλγαριας τι εννοεις? Πως ηρθε στα χερια σου?

ramonaki

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
6
0
σπουδαζω στη φιλιπουπολη .και ειχα γενεθλια και μου τον πηραν δωρο.ρωτησα εκπαιδευτη στο dimitrofgrad της βουλγαριας και μου ειπε 3 μηνων να το παω.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγινα πολλά λαθη μαζεμενα.... αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει απο εδω και περα ειναι να ειναι καλα το κουταβι! Για την ψωρα τι θεραπεια κανετε? Εχεις βρει κανενα κτηνιατρο της προκοπης εκει που εισαι ?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Tι να πω...Ευχομαι να ειναι καλα το σκυλακι στην συνεχεια. Το θεμα καθαροαιμια ειναι ενα αλλο θεμα, το θεμα υγεια ειναι το θεμα...Δυστυχως φαινεται οτι το σκυλακι δεν ειχε και το καλυτερο ξεκινημα στη ζωη του, και δεν μιλαω απο τοτε που το πηρες εσυ και μετα...:(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ramonaki επειδή σε έχασα λίγο, ο σκύλος είναι από Ελλάδα η βουλγαρία;
Δεν ξέρεις από ποιον τον πήραν;;
Καλή δύναμη, έχουν γίνει πολλά λάθη..
Εύχομαι περαστικά και αγυριστα!

Και καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

ramonaki

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
6
0
για τη ψωριαση εχουν κανει 2 ενεσεισ το σκυλο μου ,και μου εδωσαν ενα υγρο να το διαλυς σε νερο κι ν περναω με βαμβακι τα σημεια που εχει προβλημα..κτηνιατρο της προκοπης δε ξερω θα δειξουν τα αποτελεσματα..παντωσ ειμαι σιγουρη οτι εχει υποστει βια γιατι στο κεφαλακι του εχει ενα χτυπημα και εκει δεν εχει καν τριχεσ.στην αρχη ηταν φοβισμενος αλλα τωρα ειναι μεσα στην ενεργια και στην καλη διατηεση παρολα αυτα που τραβαει με την ψωριαση.και κουραζεται ευκολα νομιζω επειδη τα ποδαρακια του ειναι στραβα καπως.δε με νοιαζει αν ειναι καθαρο θελω μονο να μου πειτε αν η ψωριαση θεραπευεται και πως.

απο βουλγαρια.οχι δε ξερω .

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η ψωριαση θεραπευεται πληρως... Ειναι σαρκοπτικη? Τι ειδους? Αν ναι πρεπει να χρησιμοποεις γαντια γιατι ειναι κολλητικη.
Τα ποδια του ισως ειναι στραβα επειδη ειναι κουταβι ακομα..Βαλε καμια φοτο

ramonaki

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
6
0
θα τον βγαλω αυριο και θα βαλω κα φοτο.δε ξερω τι ειδους ψωριαση ειναι.....λυπαετοσο πολυ που εχω αγνοια ο κτηνιατροσ μου ειπε ..το σκυλι σας εχει ψωριαση.πιστεβουμε ολα θ παν καλα.ακολουθειστε την ταδε αγωγη..αμα θελετε μπορω να δω στο βιβλιαριο του πωσ λεγονται οι ενεσεις που τον εκαναν.πραγματικα εμα εκνεβρισμενη με τον εαυτο μου που βλεπω το σκυλο σε τετοια κατασταση κι δε μπορω να κανω κατι ακομα εκτοσ απο τη θεραπι που με ειπαν.εγω μπορω α καταλαβω το ειδοσ της ψωριασης η μονο με μικροβιολογικες εξετασεις?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Oχι Μαρια εσυ δε μπορεις .. μονο ο κτηνιατρος. Αν ειναι σαρκοπτικη οι ενεσεις ονομαζονται valanek.
Eυχομαι γρηγορα περαστικα. Κρατα μας ενημερους.

ramonaki

Member
17 Δεκεμβρίου 2010
6
0
σας ευχαριστω πολυ..αυριο θα βαλω φοτογραφιες και θα σας πω πως ονομαζονται οι ενεσεις..

ξεχασα να αναφερω πως μου απαγορευσαν τηνεπαφη με αλλα σκυλια και το δικο μου.

Last edited by a moderator:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Εύχομαι περαστικά για αρχή!Σε εκπαιδευτή δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο πήγε απο τόσο μικρό ή μήπως πηγαίνουν τόσο μικρά;!
Νομίζω πάντως,πως μπορείς να κάνεις εξαιρετική δουλειά και μόνος σου αν ενημερωθείς σωστά και διαβάσεις κάποια παραπάνω πράγματα γύρω απο τους σκύλους ούτως ώστε να αποφύγεις τέτοιου είδους καταστάσεις μελλοντικά!Χωρίς όμως και να αποκλείω την αργότερα εκπαίδευση του σκύλου σου με έναν ΣΩΣΤΟ εκπαιδευτή!

sheep

New Member
20 Δεκεμβρίου 2010
3
0
Γειά χαρά κι από 'μένα. Η ψωρίαση είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα ΜΗ μεταδοτικό. Δεν έχει καμία σχέση με την ψώρα, την οποία έχει το σκυλάκι.Για την ψωρίαση δεν υπάρχει θεραπεία καθώς όπως προείπα είναι αυτοάνοση.Για να του έκαναν ενέσεις λοιπόν, τότε σίγουρα πρόκειται για ψώρα. Παρακαλώ να μη χρησιμοποιείτε τον όρο ψωρίαση, όταν δεν ξέρετε τι είναι, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο πάσχουν από αυτήν την ασθένεια και η παραπληροφόρηση είναι το κερασάκι στην τούρτα.Είναι σα να λες οτι ο καρκίνος είναι μεταδοτικός.Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις ψωρίασης σε ζώα και αυτό δεν έχει να κάνει με τις συνθήκες υγιεινής του ζωόυ αλλά με την κληρονομικότητα.

Ψώρα - Μεταδοτική
Ψωρίαση - Μη μεταδοτική

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709