γεια σας και απο μενα..χρονια πολλα..χριστος ανεστη..ειμαι καινουρια εδω αν και εχω διαβασει σχεδον ολα σας τα αρθρα..σε 10 μηνες μαλλον θα αποκτησω ενα pincher θυληκο..ειμαι εντελως ασχετη με τα σκυλια καθως απο τοτε που γεννηθηκα εχουμε γατες στο σπιτι..θελω αν τελικα αποκτησω το σκυλακι να ειμαι 100% σιγουρη να μην το μετανιωσω λεπτο και φυσικα οχι για μενα..γιατι δεν θελω να κακοπερασει καθολου μαζι μου..ετσι θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σε εσας τους πιο εμπειρους..το κυριοτερο μου θεμα ειναι οι 2 γατες που εχω στο σπιτι..υπαρχει περιπτωση οι γατες να μην συνηθισουν το σκυλι ή το αντιστροφο?επισης ειμαι φοιτητρια στην επαρχια..δεν λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι ομως 1-2 φορες τον μηνα ανεβαινω αθηνα..σπουδαζω πατρα οποτε το ταξιδι ειναι 2.5 ωρες..το σκυλακι θα μπορω να το βαζω σε κλουβι μεταφορας κατω στις αποσκευες οπως γινεται με τις γατες ή δεν κανει?η εκπαιδευση για να κανει την αναγκη του εξω ειναι πολυ δυσκολη ή οχι?το καλοκαιρι λειπω για μια βδομαδα περιπου και παω σε καποιο νησι..εκει τι γινεται?φυσικα οι αλλες ερωτησεις οι αμετρητες θα ερθουν οταν τελικα το αποφασισω..κυριως με νοιαζουν αυτα τα 2 για αρχη..θελω να κανω οτι καλυτερο μπορω να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα και φυσικα να μην υπαρξει προβλημα ουτε με τις μετακινησεις μου αλλα ουτε και με τις γατες μου..αυτο που θελω να με συμβουλευσετε ειναι αν τελικα ''μπορω'' να παρω σκυλι ή οχι με τις παραπανω προυποθεσεις..συγνωμη για το μεγαλο ποστ..ευχαριστω εκ των προτερων..