γεια σας...

Status
Κλειδωμένο θέμα

stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
Ηταν φιλαρακια.. αν και αρσενικα...

Ναι, ενα παιδι που μενει μονιμα εκει εχει ενα τετοιο σκυλι(βασικα νομιζω δεν ειναι 100% καθαροαιμο, αλλα τελοσπαντων)

Ειχε μαθει το ονομα του. Του λεγες "που ειναι ο rex??" κλπ κι εκεινος πηγαινε και τον εβρισκε.

Ετσι, ειπα να τον παρουμε μαζι μπας και βοηθησει..

Οι αλλοι με κοροιδευαν κι ακομα δε το πιστευουν αλλα εγω ειμαι σιγουρη...

Βγηκαμε εξω κι αρχισε να πηγαινει προς μια κατευθυνση... Φτασαμε πολυ κοντα στον Ρεξ.. Πιστευω το σκυλι ηξερε τι εκανε.. Ειπαν οτι πηγαινε τυχαια, σα να χε βγει βολτα, αλλα εγω νομιζω οτι πηγαινε να βρει το φιλο του...

Μπορει να γελασετε κι εσεις... τι να πω? ισως να ηταν η θεληση μου να τον βρω..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
γεια σου stellalol1

λυπαμε πολυ..απο αυτοκινιτο εχασα τον γατο μου...αλλα πριν πολλα πολλα χρονια..

Αλλοι λενε οτι ενα ζωακι αλλο απαλεινει τον πονο..
εγω το πιστευω..απλα θα σου παρει χρονο να τον αγαπησεις πολυ..
Εγω εχασα τον Ιουλιο το σκυλακι μου απο καρδια μετα απο 16.6 χρονια συμβιωσεις..μεγαλωσαμε μαζι..
ενα χρονο πριν ετυχε να βρω στον δρομο ενα westaki αν δεν τον επερνα αισθανομουνα οτι θα τον πατουσε αυτοκινητο μιας και πηγενε σαν ζαβο..,οταν τον προτωπηρα δεν ηθελα να τον αγαπησω πολυ γιατι νομιζα πως θα κερατωσω τον μεγαλο..,οταν εφυγε ομως.. επεσα στην κυριολεξια με τα μουτρα στον μικρο και βοηθησε κυριολεκτικα ολη μου την οικογενεια..
αλλα εκεινος παντα θα εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου μιας και οταν τον γνωρισα ειμουν 11..

ο καθενας το ξεπερναει με διαφορετικο τροπο..
αλλα σε ολους μας ζουν για παντα.. μεσα στην καρδια μας..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eγώ το πιστεύω, είχα παλιά ένα χάσκι που εξαφανιζότανε σε κάθε βόλτα στην εξοχή ... ένα rott μωρό μάλιστα τότε, 6-7 μηνών, ήταν αυτό που πάντα έβισκε πού ήταν το χάσκι ... ήταν πολύ δεμένο μαζί του, το αναζητούσε και το έβρισκε, και μερικές φορές σε αρκετά μεγάλη απόσταση, πχ 20 λεπτά με τα πόδια ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν γελαμε καθολου..και εγω το πιστευω..και απορω πως δεν το πιστευει το αγορι που το ειχε..

stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
εμας δεν ειχε ξαναφυγει. Αλλα οποτε πηγαιναμε εκει, και ο rex τρυπωνε καπου στο σπιτι και τον χαναμε, λλεγαμε στον αλλον "ο ρεξ? που ειναι ο ρεξ αγορι μου" και παντα πηγαινε εκει που ηταν ο Ρεξ..

Πιστευω τα σκυλια εχουν τεραστια χαρισματα κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα..

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
λλυπαμαι πολυ στελλα για το σκυλακι σου..ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος..εγω εχασα ετσι πριν απο 3 βδομαδες τον γατο μου... :cry:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Καλως όρισες, και σου εύχομαι σύντομα να ξαναγίνεις σκυλομαμά, γιατί η αγάπη που ένοιωθες για τον σκύλο σου, έχει γίνει πόνος, μην αφήσεις τον πόνο να γίνει άρνηση.

Κάποιος άλλος σκύλος περιμένει να αγαπηθεί από εσένα, ο σκύλος σου που έφυγε άδικα, δεν θα ήθελε να τον θυμάσαι και να στενοχωριέσαι, θα ήθελε να σε δει ευτυχισμένη έστω και κοντά σε κάποιον άλλον σκυλάκο που σε χρειάζεται, τόσο κόπο έκανε ο δικός σου να σε εκπαιδεύσει, μην πάει χαμένος ο κόπος του... :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
sir-elric said:
ΜΑΚΗΣ said:
τι είναι το hi5?????
αυτο που ανοιξε το δρομο στο facebook :lol: :lol: :lol:
τι είναι το facebook?????????

(που πάει :?: :?: :?: :?: :?: θα το βρω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
μεγαλη ιστορια.. :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το μέλος "Marga" παρόλο που έγινε banned μετά από διπλοεγγραφή στο forum με ψευδώνυμο "stratos", δημιούργησε άλλο λογαριασμό με nickname “stellalol1” και προκάλεσε για άλλη μια φορά αναίτια αναταραχή.
To θέμα κλειδώνεται και η διαχείριση επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες.
Ζητώ συγνώμη από τα μέλη μας για την αναστάτωση.

Status
Κλειδωμένο θέμα