γεια σας

eleni_1996

New Member
22 Αυγούστου 2010
4
0
28
Αθηνα
ειμαι νεο μελος!
Λοιπον, η μαμα πηγε ταξιδι και 8α μου φερει σκυλακι δωρο..:)
το 8εμα ειναι πως 8α ερ8ει κυριακη και δν 8α μπορεσω να το παω σε κτηνιατρο...
πειραζει εαν φερω το κουταβακι σπιτι και την αλλη μερα το παω στον κτηνιατρο???

ευθυμης

Active Member
18 Αυγούστου 2010
37
0
αττικη
γεια σου και σενα.οχι δεν πειραζει αν το πας την αλλη μερα στο κτηνιατρο.
ομως θα ελεγα πως αυτο που πρεπει να σε αποσχολει πιο πολυ ειναι το απο που θα σου παρει η μητερα σου το κουταβακι,η επιλογη του πετ σοπ ειναι η χειροτερη(βασικα δεν θα επρεπε καν να υπαρχει σαν επιλογη)...αν ριξεις μια ματια στο φορουμ θα διαβασεις παρα μα παρα πολλους λογους ωστε να μην το παρεις απο πετ σοπ..
και παλι καλως ηρθε και καλη μελετη :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Λοιπον, η μαμα πηγε ταξιδι και 8α μου φερει σκυλακι δωρο..
ελπίζω να το έχει τύλίξει, μην έιναι μισή η έκπληξη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ελένη καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Θέλεις να μας πεις από ποιά χώρα θα στο φέρει και τι σκυλάκι είναι;

eleni_1996

New Member
22 Αυγούστου 2010
4
0
28
Αθηνα
απο νησι...την χιο
τι σκυλακι? εννοεις ρατσα ή φυλο?
ρατσα δν ξερω...8α μου κανει εκπληξη
φυλο κοριτσι

ευθυμης

Active Member
18 Αυγούστου 2010
37
0
αττικη
θα το αγορασει απο πετ σοπ η απο εκτροφειο?
εχεις διαβασει συζητησεις μεσα εδω στις οποιες αναλυεται το θεμα των πετ σοπς?
αν τις διαβασεις σιγουρα θα αλλαξεις γνωμη και θα της πεις να μην στο παρει απο εκει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι ναι!!
Westie σου φέρνει!!
Με το καλο να σου έρθει και να μας βάλεις φωτογραφίες!!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Βρε κορίτσια, της χαλάσατε την έκπληξη...:D
Ελπίζω όντως να είναι έτσι και να μας βγει ψαγμένη η μαμά ;)
Ελένη μου, με το καλό να σου έρθει το άσπρο τερατάκι. Οταν στο φέρει η μαμά, να το παίξεις έκπληκτη. Αρκεί να της έχεις τονίσει μέχρι τότε, πολλές φορές, ότι δεν θέλεις το σκυλάκι σου να είναι από pet shop, ή από κάποιον γνωστό σας που ζευγάρωσε τα σκυλιά του. Διάβασε στο φόρουμ όσο περισσότερα θέματα μπορείς. Θα σου χρειαστούν. Και εδώ είμαστε κι εμείς :)

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
:mad:Westie θα είναι.. .μου είπε η εκτροφέας ότι έχει μία γέννα τώρα αλλά ότι έχει 2 οικογένειες σε προτεραιότητα πριν απο μένα οπότε εγω περιμένω την επόμενη... Εσείς είσαστε η μία απ τις 2 οικογένειες προφανώς... Επίσης μου είπε ότι είναι πολύ καλή γέννα και τα 2 θα τα κρατήσει για εκθέισεις οπότε μένουν μόνο 2 για υιοθεσία:mad:

Καλώς να τη δεχτείς!
Ζηλεύω!

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ασχετό..αλλά παρατηρώ πως τα westie έχουν δραματική αύξηση χρόνο με τον χρόνο στην Eλλάδα..

Δυστυχώς τολμώ να πω πως έχει γίνει μόδα.. :(

Καλώς να τα δεχτείτε και οι δυο όταν θα έρθει η ώρα :) και ελπίζω να ήταν μια απόφαση όχι μονο βάση εξωτερικής εμφάνισης!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Westie και maltese κονταροχτυπιούνται όντως...:rolleyes:

Αλλά σ' αυτό:
και ελπίζω να ήταν μια απόφαση όχι μονο βάση εξωτερικής εμφάνισης!!
έχω την αίσθηση ότι είναι το υπ' αρθ. 1 κριτήριο
Οχι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικώς :-|

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Φυσικά και είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής η εμφάνιση, αλλά ευτυχώς η ομορφιά είναι υποκειμενική. Έτσι έχουν πέραση και άλλες ράτσες που είναι κάπως παράξενες στην όψη για κάποιους, αλλά για κάποιους άλλους είναι κουκλιά!
Με τις φίλες μου που πήγα στην έκθεση του ΚΟΕ και ρωτάγαμε για διάφορες φυλές, η καθεμία κατέληξε σε διαφορετική φυλή και λόγω εμφάνισης αλλά και λόγω χαρακτηριστικών..
Στην μία άρεσαν τα pugs και τα σαρπει, στην άλλη τα maltese κτλ..
Πάντως κατά τη γνώμη μου είτε ράτσας είναι το σκυλί είτε από καταφύγιο, το διαλέγεις επειδή σ αρέσει και σου κάνει κλικ και δεν είναι κακό αυτό.
Αρκεί να μην φτάνουμε στο σημείο να γινόμαστε γελοίοι θεωρόντας τα ζώα αξεσουάρ ή μέσο επίδειξης και ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό με αυτή τη φυλή γιατί είναι αξιαγάπητη!
Αντε βάλε photos την Κυριακή να ζηλέψω κι άλλω, αν και μπορεί να έχω κι εγώ παρέα τότε!!!!!!!!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φυσικά και είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής η εμφάνιση, αλλά ευτυχώς η ομορφιά είναι υποκειμενική. Έτσι έχουν πέραση και άλλες ράτσες που είναι κάπως παράξενες στην όψη για κάποιους, αλλά για κάποιους άλλους είναι κουκλιά!
Η ομορφιά πάντα θα είναι υποκειμενική.

Το θέμα είναι να μην επιλέγουμε μόνο βάση αυτής αλλα κυρίως βάση χαρακτηριστικών κάθε φυλής.

και εμενα μου αρέσει το αγγλικό μπουλτόγκ.. αλλά δεν ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου..;)