γεια σας παιδια!!

stelloo

Well-Known Member
19 Μαϊου 2010
99
1
Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα!
Ονομαζομαι Στελλα και η φιλη μου λεγεται Nahla! Ειμαστε μαζι 2 βδομαδες! Ειναι ενα ημιαιμο κουταβακι 2 μηνων που μοιαζει τοοοοσο πολυ με αλεπουδακι τοσο στη φατσουλα της οσο και στην πονηρια οταν θελει να κλεψει το παπουτσι μου η το σφουγγαρι! Ειναι πανεξυπνη..εχει μαθει ηδη το ονομα της, το "κατσε", το "ελα" (οποτε θελει!!) και καθε μερα με ξαφνιαζει!
Ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλακι και διαβαζω καθημερινως και με μανια θα ελεγα το forum, το οποιο με εχει βοηθησει παρα πολυ!
Σαν καινουργια στην σκυλοπαρεα εχω ενα σωρο ηλιθιες ισως αποριες γιαυτο ζητω την κατανοηση σας!
Χαρηκα πολυ που σας βρηκα:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες Στελλα στο καλυτερο κυνοφιλικο φορουμ της Ελλαδας ... εμ του κοσμου ηθελα να πω!! :):D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Καλώς ήρθες !:)

χαχαχαχα το πιο σωστά ορθογραφικά

να χαίρεσαι την κουταβούλα σου! πως βρέθηκε στα χέρια σου;
ανέβασε και καμία φωτογραφία να την δούμε...

stelloo

Well-Known Member
19 Μαϊου 2010
99
1
Καλως σας βρηκα!!!:D
Θα ανεβασω πολυ συντομα φωτογραφια της αλεπουδιτσας μου μολις αντικαταστησω το καλωδιο της φωτογραφικης (ειχε ατυχημα!!)!
Οσο για τα ορθογραφικα ειδα οτι παιζει ενα θεματακι με τα ελληνοαγγλικα και απλα δεν βαζω τους τονους!Θα μου κανει καλο παντως γιατι εχω αρχισει να γινομαι ανορθογραφη λογω greeklish και μου τη δινει.........:mad:

stelloo

Well-Known Member
19 Μαϊου 2010
99
1
Την βρηκα μεσω μιας κυριας που η σκυλα της γεννησε 12 κουταβακιαααααα!!!!
Οταν βγηκα στην αυλη που μενανε επαθα σοκ!!12 κουταβια εκαναν επιθεση στα παπουτσια μου και ηθελαν να αναιβουν πανω μου!!
Ηταν φανταστικα και πολυ αστεια τα γλυκουλια!!δυσκολο να διαλεξεις αναμεσα σε τοσες ψυχουλες!