γεια σας...νεο μελος θελω να παρω ενα μπουλ μαστιφ...βοηθειαχιχι

prasinoskoufis

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
4
0
παιδια γεια σασ κ ευχαριστω για οσουσ με βοηθισουν..λοιπον θελω να παρω ενα μπουλμαστιφ..κ θελω να μου πειτε εκτρωφεα....κ 2ρον εγω μενω σε σπιτι με αρκετα μεγαλι βεραντα οστε να του βαλω κ σπιτακι κ θα το εχω κυριοσ κ στο δοματειο μ...θα υπαρχει προβλιμα με το σκυλι?

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Υπάρχουν δυο εκτροφεία στην Ελλάδα και τα δυο είχαν πρόσφατα γέννες. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα κουτάβια. Πάρε στον ΚΟΕ και θα σου δώσουν τα τηλέφωνα τους.

prasinoskoufis

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
4
0
ιθελα ενα δυναμικο σκυλο κ σκεφτομουν για ντοπερμαν κ ροτβαιλερ κ στο τελοσ εμαθα για το μπουλ μαστιφ κ νομιζω οτι ειναι το ιδανικο..

prasinoskoufis

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
4
0
Υπάρχουν δυο εκτροφεία στην Ελλάδα και τα δυο είχαν πρόσφατα γέννες. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα κουτάβια. Πάρε στον ΚΟΕ και θα σου δώσουν τα τηλέφωνα τους.
εγω φιλε μ θελω να το παρω σε λιγουσ μηνεσ...το ΚΟΕ τι ειναι που μ ειπεσ???

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Θελεις να μας πεις πως φανταζεσαι τον ιδανικο σκυλο bullmastiff?

ΚΟΕ ειναι ο κυνολογικος ομιλος Ελλαδας, απ οπου μπορεις να παρεις πληροφοριες για εκτροφεις στην φυλη που σε ενδιαφερει.

Last edited:

prasinoskoufis

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
4
0
Θελεις να μας πεις πως φανταζεσαι τον ιδανικο σκυλο bullmastiff?

ΚΟΕ ειναι ο κυνολογικος ομιλος Ελλαδας, απ οπου μπορεις να παρεις πληροφοριες για εκτροφεις στην φυλη που σε ενδιαφερει.
ναι θα ιθελα εναν σκυλο που πραγματικα θα ενιωθα οτι θα ειμασταν φιλοι..θα τον πιγαινω για τρεξιμο το πρωι ,μ αρεσει να ειναι ομορφο επιβλιτικο χωρις να ειναι υπερβολικο σε τπτ..κ το συγκεκριμενο πισταυω τα εχει ολα κ πολυ εκσυπνο ειναι κ δυναμικο ειναι αλλα παρο λλα αυτα δν χανει αυτην την γλυκοτιτα οπου εμενα μου αρεσει στουσ σκυλους...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709