γεια σας και από εμενα !!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τα προτυπα των φυλών ειναι κοινα για ολους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

κανεις κυνολογικος ομιλος χωρας δεν μπορει να το αλάξει κατα την κρίση του

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
και εγω ως ασχετος ρωταω λοιπον ...

μπορουν να αλαξουν μικρολεπτομερειες στα στοιχεια του εκαστοτε σκυλου ???

η γενικοτερες αραγε εξυπηρετουν συμφεροντα ???

και ξαναρωταω με το δικο μου μικρο μυαλο γιατι σε μενα κατα τη γνωμη σας δεν μου δοθηκε ποτε λιστα ελληνων εκτροφεων για ντογκο παρα μονο ενα ονομα και ενα τηλεφωνο !!!
ουτε καν τα στοιχεια του ομιλου !!!

και συχγωρεστε με
αν δεν δινω ονομα κριτη αλλα δεν μου φταει σε τιποτα εμενα προσωπικα αν μου ανοιχτηκε ... εχω νομιζω καθε δικαιωμα να φιλτραρω κι αλλο το συγκεκριμενο θεμα και μετα να παρω θεση (μπορει απλα να ηθελε να με αποθαρυνει γενικοτερα ) οπως και εχει γινει με τον παραπανω κυριο που και με αλλους που μιλησα το ιδιο τηλεφωνο και το ιδιο νουμερο δοθηκε ..

...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
μπορουν να αλαξουν μικρολεπτομερειες στα στοιχεια του εκαστοτε σκυλου ???

η γενικοτερες αραγε εξυπηρετουν συμφεροντα ???
Στο πρώτο σκέλος η απάντηση είναι όχι, κατηγορηματικά.
Στο δεύτερο είναι ίσως...

Ο ΚΟΕ δίνει ό,τι γέννα βλέπει τους τελευταίους 6 μήνες ... δυστυχώς ...

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Στον Ελληνικό Όμιλο Ντόγκο Αρτζεντίνο γιατί δεν απευθύνθηκες?
Και ρωτάω εγώ σαν άσχετη, όπως φαντάζομαι κι ο κάθε άσχετος που θα απευθυνθεί στον ΚΟΕ και θα πάρει ένα όνομα που έκανε γέννα το τελευταίο εξάμηνο, που να τον βρει τον Ελληνικό Όμιλο Ντόγκο Αρτζεντίνο, όταν ο αρμόδιος εθνικός οργανισμός δεν τον προτείνει καν?

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
οποτε ρε παιδια τι συζηταμε αφου εαν ειναι ετσι τοτε μιλαμε για ενα καθεστως που δεν εχει στηθει απο τους ασχετους μελλοντικους ιδιοκτητες αλλα απο τους εκαστοτε συλλογους ... οποτε και εσεις ως πιο γνωστες τι μας προτεινετε ...???
τι ειναι το σωστο ???
απο που και πως να βοηθηθουμε ???
που πρεπει να απευθηνθουμε τελικα ???

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
και συχγωρεστε με
αν δεν δινω ονομα κριτη αλλα δεν μου φταει σε τιποτα εμενα προσωπικα αν μου ανοιχτηκε ... εχω νομιζω καθε δικαιωμα να φιλτραρω κι αλλο το συγκεκριμενο θεμα και μετα να παρω θεση (μπορει απλα να ηθελε να με αποθαρυνει γενικοτερα ) οπως και εχει γινει με τον παραπανω κυριο που και με αλλους που μιλησα το ιδιο τηλεφωνο και το ιδιο νουμερο δοθηκε ..
...
Δυστυχώς η σημασία των ισχυρισμών σου χάνει κάθε βαρύτητα εφόσον δεν αναφέρεις όνομα.

Και ρωτάω εγώ σαν άσχετη, όπως φαντάζομαι κι ο κάθε άσχετος που θα απευθυνθεί στον ΚΟΕ και θα πάρει ένα όνομα που έκανε γέννα το τελευταίο εξάμηνο, που να τον βρει τον Ελληνικό Όμιλο Ντόγκο Αρτζεντίνο, όταν ο αρμόδιος εθνικός οργανισμός δεν τον προτείνει καν?
Ας εικάσουμε πως ενδιαφερόμαστε για Ποιμενικό του Καυκάσου!
Ο σωστός τρόπος προσέγγισης από τηλέφωνο είναι πάντα ο εξής:
"Καλησπέρα σας! Λέγομαι Κώστας Σκορδαλάκης και ενδιαφέρομαι για να αποκτήσω έναν Ποιμενικό του Καυκάσου! με ποια κυρία μιλάω?"
Λέμε πάντα πρώτα το όνομά μας γιατί πέρα απ' το γεγονός πως κάνει την συζητηση πιο προσωποκεντρική δίνει και μια σοβαρότητα στην πρώτη επαφή. Ρωτάμε και σημειώνουμε το όνομα του συνομιλητή, αυτό τον κάνει να μας προσέξει περισσότερο και τον υποψιάζει πως μπορεί μετέπειτα να χρησιμοποιήσουμε το όνομά του.

Αφού μας πει το όνομά του ο συνομιλητής:
"Κυρία Γραμματούλη μήπως είναι εύκολο να μου πείτε αν υπάρχει όμιλος της φυλής για την οποία ενδιαφέρομαι?"
Επαναλαμβάνοντας το όνομα δείχνουμε πως το σημειώσαμε. Αναφέροντας πρώτα τον όμιλο φυλής δείχνουμε πως το ψάχνουμε πιο βαθιά.

Ας υποθέσουμε πως υπάρχει όμιλος φυλής:
"Μήπως είναι εύκολο να μου δώσετε το τηλέφωνο?"

Αφού μας δώσει το τηλέφωνο:
"Κυρία Γραμματούλη, μήπως μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν πρόσφατα καταχωρημένες γέννες Ποιμενικού του Καυκάσου?"

Το πιο πιθανό είναι να μας πει πως θα μας το στείλει με Fax ή με e-mail. Τότε εμείς απαντάμε:
"Δεν χρειάζεται, θα σας ξανακαλέσω σε δύο ημέρες και μου δίνετε τα ονόματα και τα τηλέφωνα από το τηλέφωνο!"

Στην συνέχεια καλούμε στον όμιλο και ρωτάμε πέρα από γέννες και για πρόσφατες επιβάσεις που μπορεί να σημαίνει μελλοντικές γέννες.

οποτε ρε παιδια τι συζηταμε αφου εαν ειναι ετσι τοτε μιλαμε για ενα καθεστως που δεν εχει στηθει απο τους ασχετους μελλοντικους ιδιοκτητες αλλα απο τους εκαστοτε συλλογους ... οποτε και εσεις ως πιο γνωστες τι μας προτεινετε ...???
τι ειναι το σωστο ???
απο που και πως να βοηθηθουμε ???
που πρεπει να απευθηνθουμε τελικα ???
Δεν υπάρχουν θεωρίες συνομοσίας.
Απλά πρέπει να απευθυνθούμε εκεί που είναι πιο λογικό να απευθυνθούμε!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτή είναι η σωστή προσέγγυση στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά φοβάμαι ότι ζητάμε πολλά από τον μέσο άνθρωπο που θέλει έναν σκύλο από έκτροφέα!
Δεν θα κρύψω ότι κι εγώ όσες φορές επικοινώνησα παλαιότερα με τον ΚΟΕ η προσέγγυσή μου δεν είχε καμία σχέση με αυτήν που παρέθεσες!
Το ίδιο και η πρόταση να ξαναπάρει τηλέφωνο αντί για το fax ή το email!Εγώ ακόμα περιμένω ένα mail με εκτροφείς που είχα ζητήσει πριν από 1 1/2 χρόνο (ήταν ερευνητικό οπότε μετά την 3 φορά που ζήτησα και δεν μου το έστειλαν δεν ξανασχολήθηκα)Αλλά έτσι μπορεί να πάψει να άσχολείται και κάποιος που θα ήθελε εκείνη την περίοδο να πάρει σκύλο...
Επίσης σε μια συζήτηση με μια κυρία που καθόταν δίπλα μου, στην τελευταία έκθεση του ΟΚΑ και είχε έρθει γιατί ήθελε "καθαρόαιμο σκύλο", όταν την ρώτησα αν έχει μιλήσει καθόλου με τον όμιλό της φυλής για να της εξηγήσουν για την φυλή και τα λοιπά, η δύσμοιρη με κοίταξε με ένα κενό βλέμμα, ρωτώντας με τι είναι ο όμιλος της φυλής!
Τι θέλω να πω με αυτό;Απλά ότι αυτές είναι ερωτήσεις που δεν θα γίνουν από τον μέσο άνθρωπο απλά και μόνο γιατί δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Promitheas

Πέρασαν κάποια χρόνια, κατά τα οποία κατανόησα γιατί οι dogueros ήταν σφιχτοί με την διαρροή πληροφοριών, την διάδοση της φυλής και την εμμονή τους με το "ξεσκαρτάρισμα". Ήξεραν πως έυκολα θα έχαναν το παιχνίδια αν κάποια "μαγκάκια" αποκτούσαν πρόσβαση στην φυλή, πράγμα που θα δημιουργούσε μια κακή φήμη...
Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και σήμερα δύσκολα θα πάρεις από καλό εκτροφείο σκυλί, αφού η φήμη του εκτροφέα συνοδεύει και διαμορφώνεται από την πορεία του σκύλου.
εγω θελω να κανω μια αλλη ερώτηση

εχει αλλάξει κατι σήμερα???

θελω να πάρω αυτη την εποχή ενα ΚΑΛΟ dogo

δεν εχω εμπειρια στην φυλή

θα μπορέσω να το πάρω συμφωνα με την εμπειρία που εχω σε αλλη φυλη ?

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
H αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να βρείς πληροφορίες για τα ντόγκο στην Ελλάδα.
Πριν απο ένα χρόνο που έψαχνα, το τηλέφωνο του Ομήλου ήταν λάθος, σε έκθεση βρήκαμε μόνο έναν ιδιώτη και αυτός ήταν απο άλλη χώρα.
Μόνο μετά απο πολύ ψάξιμο και μέσο αυτού του φόρουμ κατάφερα να βγάλω άκρη αλλά είχα βρεί σκυλί απο το εξωτερικό.

Φίλε duaz θα σου έλεγα πρώτα απο όλα να καταφέρεις να πάρεις ένα καλό σκυλί και στην πορεία αποφασίζεις αν θα κάνεις εκτροφή. Θέλει πάρα πολλες ώρες διάβασμα πόλλες εκθέσεις, να ξέρεις το πρότυπο πάρα πολύ καλά για να πείς ναι θα εκτρέψω.
Απο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει και το παραδέχεται, δεν μου αρέσει απο τα πρωτα πράγματα που λέει να είναι ''θέλω το ταδε σκυλί για να κάνω εκτρωφή'' χωρίς στην ουσία να μπορεί να ξεχωρίσει πιο κουτάβι είναι εκθεσιακό και πιο για συντροφία, και πολλά άλλα.

Είναι υπέροχο να βλαίπεις και πραγματικά να χαίρεσαι το σκυλί σου. (πέραν της αγάπης που του έχεις) Να μπορείς να το ''συγκρίνεις'' με αυτό που βλαίπεις στο site του γνωστού εκτροφείου ή σε μια έκθεση.
Σου μηλάω ώς απλως ιδιώτης που όσο ζώ και γνωρίζω αυτή την φυλή τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω τα λόγια του promitheas για το πόσο δύσκολο είναι να βρείς και να αποκτήσεις ντόγκο.
Καλά κάνουν και πράτουν έτσι.
'Εχω βαρεθεί να βλαίπω παντού κακά δείγματα φυλών.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@foibos
Αυτή είναι η σωστή προσέγγυση στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά φοβάμαι ότι ζητάμε πολλά από τον μέσο άνθρωπο που θέλει έναν σκύλο από έκτροφέα!
Τι θέλω να πω με αυτό;Απλά ότι αυτές είναι ερωτήσεις που δεν θα γίνουν από τον μέσο άνθρωπο απλά και μόνο γιατί δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους!
Γι αυτόν τον λόγο παρέθεσα μια εικονική προσέγγιση για να μπορεί ο μέσος μελλοντικός κυνόφιλος να κάνει χρήση της! Δεν διεκδικώ το copyright!:)

@MAKHΣ
εχει αλλάξει κατι σήμερα???
Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει! Υπάρχει το διαδίκτυο που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο! Το ίδιο το διαδίκτυο δημιουργεί εικονική γνώση που μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και έναν έμπειρο εκτροφέα!:D

θελω να πάρω αυτη την εποχή ενα ΚΑΛΟ dogo

δεν εχω εμπειρια στην φυλή

θα μπορέσω να το πάρω συμφωνα με την εμπειρία που εχω σε αλλη φυλη ?
Φοβάμαι πως δεν αρκεί η εμπειρία σε άλλη φυλή διότι είναι μεν πράγμα επιθυμητό, αλλά δεν αποτελεί εχέγγυο για την σωστή συντροφικότητα με ένα Ντόγκο. Όπως σε κάθε φυλή, έτσι και στα Ντόγκο απαιτείται πρώτα η κατάκτηση του σεβασμού προς την ίδια την φυλή. Την απειρία θα μπορέσει να στην συγχωρήσει ο οποιοσδήποτε εκτροφέας σου εμπιστευτεί σκύλο, άλλωστε η σχέση του μαζί σου δεν τελειώνει με την απόκτηση του σκύλου. Την ασέβεια προς την φυλή δεν πρόκειται να στην συγχωρήσει κανείς όμως!

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
ξερετε τι θα μου αρεσε πολυ
να μπορουσε πχ ο καθε ομιλος να εχει 2 διαφορετικες κατηγοριες δηλ.
να μπορουσε να εχει 1η . με ολα τα σκυλια που ειναι εντος προτυπου με τα χαρτια τους διασταυρωμενα κ ολα τα σχετικα ... με ανακοινωσεις απο ολους τους ιδιοκτητες στοιχεια τους

και να υπηρχε και μια 2η. οπου με ολα τα εκτος προτυπου η χωρις χαρτια ωστε να περιοριζονται ολα τα παραστρατηματα και να ελεχγετε με καποιο τροπο ολη αυτη η ιστορια (με αποτελεσμα να υπαρχει μια καταγραφη ωστε καθενα καινουργιο σκυλι να μπορει πιο ευκολα να τσεκαρηστει και να αποτρεπετε καθε λαθος κινηση-στηρωση κτλ ) στην ομαδα του θα ηταν χρησιμο

το να ανηκει καθε σκυλος - ιδιοκτητης στην ομαδα του θα ηταν χρησιμο για ολους
καθως και επισης ενας συντονισμος τετοιος θα εκανε πολυ καλο σε ολα τα επιπεδα του θα ανεβαζε στανταρ στους 1ους και στους 2ους θα κατανοουσαν περισσοτερα ...
δεν ξερω αν υφιστατε κατι τετοιο αλλα πιστευω πως θα ταν καλο ωστε να περιοριστει ολο το χαος γυρω μας ...
και πραγματικα θα χαιρομουν βλεποντας εστω ενα συμμαζεμα !!!
φανταστητε εγω που ειμαι ψαρακας και επεσα σε διαφορες μικρες τετοιου ειδους περιπτωσεις ποσα εσεις εχετε δει η εχετε ακουσει εσεις κιολας ...
...
τελικα δυσκολο πραγμα η επιλογη αφου φιλε μου προμηθεα τωρα πια το ρισκο να πεσεις σε κενο ειναι πολυ μεγαλυτερο καθως παντου ειναι γεματο τρυπες και οι γνωσεις τριγυρω μας κρυβουν ολο κ περισσοτερες παγιδες ...

εσεις τι θα προτεινετε ???

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δηλαδη ουτε λίγο ουτε πολυ ζητάς

α. εμένα που ειμαι BYB και εχω καποια ******οειδη να το δηλώσω στον ομιλο για να με βάλει στην μαυρη λίστα και να μην πουλήσω σκυλο

β. εμενα που ειμαι προεδρος του ομιλου να τρεχω απο ασπίτι σε σπιτι, αυλη σε αυλη, ταραρσα σε ταρατσα, αποθηκη σε αποθηκη και να καταγραφω ολα τα ******οειδη με τα ονοματα των ιδιοκτητων τους (οι οποίοι με χαρα θα μου τα δωσουν) για να τους βαλω εγω στην μαυρη λίστα και να μην πουλήσουν σκυλο........

εγω εχω μια καλύτερη ιδεα

να ενημερωνομαστε οσο καλυτερα γινετε πριν προβουμε στην αγορα ενος σκυλου συγκεκριμένης φυλής

στο 2009 ειμαστε και οχι στο 1990

πλεον οι τροποι ενημέρωσης ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλοι

να μην βιαζόμαστε

να ρωτάμε γνώστες και οχι ΄γνωστες΄

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
κοιτα οσο και παραλογο αν σου ακουγεται
πιστευω πως πχ καποιος που εχει παρει ενα σκυλο και του βγαινει εκτος προτυπου ανηκοντας στον ομιλο του εξ αρχης (δηλωνοντας το κουταβι του απο μικρο )... εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να συνετηστει απο το να μεινει εντελως μονος του κανοντας του κεφαλιου του ...
οσο για το τρεξιμο θα γινετε απο τον ιδιο που προκετε να δηλωσει την παρουσια του στον εκαστοτε ομιλο ...
αλλα ετσι εχεις μεγαλυτερες εισφορες ...περισσοτερα μελη
με αποτελεσμα να κανει ο ομιλος τη στειρωση
και γινετε μια μικρη αρχη ...

καλα μια σκεψη εκανα ΜΑΚΗ μου για να τη συζητησουμε δεν δημιουργησα τον κανονα ... απλα ετσι μου σκασε και την προτεινα
:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να διευκρινίσουμε μόνο ότι τα περισσότερα σκυλιά που είναι καθαρόαιμα, είναι μια χαρά μέσα στο πρότυπο κι αν κατέβαιναν σε έκθεση μπορεί να έπαιρναν κι αξιοπρεπή κρίση!(δεν λέω να βγουν πρωταθλητές αλλά να μην αποκλειστούν, τουλάχιστον)
Αν διαβάσεις λίγο τα πρότυπα θα δεις ότι ένα πραγματικά καθαρόαιμο, είναι "σχετικά δύσκολο" να είναι εκτός προτύπου!Αντίθετα με πάρα, πάρα, πάρα πολλά έλλατώματα είναι πολύ εύκολο να είναι!Ρίξε μια ματιά στα ελλατώματα αποκλεισμού στις διάφορες φυλές!;)
Βέβαια όταν λέω καθαρόαιμο δεν μιλάω να έρθει κάποιος να σε κοροιδεύσει και να σου πουλήσει έναν π.χ. ολόμαυρο σκύλο για dogo...

Επίσης σχετικά με αυτό που λες να γράφονται τα σκυλιά στον όμιλο στις 2 κατηγορίες από κουτάβια να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κρίνεις την μορφολογία ενός κουταβιου!

Να ρωτήσω;
Μπορεί να απαγορεύσει κάποιος σε σένα που έχεις 2-3-5 σκυλιά με χαρτιά να πάρεις άδεια εκτροφείου και τα ζευγαρώνεις ή ακόμα και χωρίς άδεια;
Μπορεί να έρθει να σου πει ότι οι αναπαραγωγές που θα κάνεις δεν προάγουν την φυλή, αλλα μπορεί να σου πει μην το κάνεις;;;:confused:

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
εγω το ελεγα απλα για να ελεχγονται με καποο τροπο ... τι προτεινετε εσεις

(ελειπα και μερες εκτος εχω χασει επεισοδια )

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
Υ.Γ.: Παράξενο που διάλεξες θηλυκό για να πεις ποιος σκύλος σου αρέσει... Τώρα αν σου πω πως η Irmel de Agallas έχει ύψος μόλις 61εκ θα συνεχίσει να σου αρέσει? Αν ναι, τότε γιατί? Αν όχι, τοτε γιατί?
λιγο ψαρωτικη μου φαινεται η ερωτηση αλλα για να δω αν καταλαβα το νοημα...δεν θα επρεπε να του αρεσει σαν προτυπο γτ ειναι κοντα στο οριο υψους η θα επρεπε να του αρεσει γτ ειναι μεσα στο οριο?

Στα Ντόγκο Αρτζεντίνο (ξέρω πως δεν εστίασες εσύ - αλλά το κάνω εγώ) δεν υπάρχει μετριότητα στην Ελλάδα! Υπάρχουν ή υπήρχαν περίπου 30 σκυλιά επιπέδου πολύ άνω του μετρίου και καμιά κατοστή σκυλιά πολύ κάτω του μετρίου! Ακριβής αυτή η έλλειψη της μετριότητας είναι και ο κύριος λόγος που η φυλή δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη στην Ελλάδα. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για σκοπιμότητα στην φυλή, αφού τίτλο πρωταθλητή Ελλάδας έχουν λάβει λιγότερα από 10 σκυλιά στα περίπου 15 χρόνια από την έλευση του πρώτου Ντόγκο Αρτζεντίνο στην Ελλάδα!
εγω τελικα σαν ιδιοκτητης ντογκο χωρις χαρτια θα μεινω με τον καιμο...ειναι η δεν ειναι μεσα στα προτυπα ο σκυλος μου...η απλα ειναι ενας σκυλος κατω του μετριου???:(:(:(:(

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
λιγο ψαρωτικη μου φαινεται η ερωτηση αλλα για να δω αν καταλαβα το νοημα...δεν θα επρεπε να του αρεσει σαν προτυπο γτ ειναι κοντα στο οριο υψους η θα επρεπε να του αρεσει γτ ειναι μεσα στο οριο?
Είναι σύνηθες να διαλέγουμε αρσενικά για να πούμε ποιος σκύλος μας αρέσει! Σπάνια πάει κάποιος σε θηλυκό... το γιατί είναι μεγάλη συζήτηση.

εγω τελικα σαν ιδιοκτητης ντογκο χωρις χαρτια θα μεινω με τον καιμο...ειναι η δεν ειναι μεσα στα προτυπα ο σκυλος μου...η απλα ειναι ενας σκυλος κατω του μετριου???:(:(:(:(
Ρίξε ένα βλέμμα στο πρότυπο και θα καταλάβεις μόνος σου!

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
χαιρετω και 1000 μπραβο σου για τις προσπαθειες να μαζεψεις τους κατοχους ντογκο ...
θεωρω πως εκει θα γινει πολυ ωραια συναξη ... εμεις μπορουμε να παρεβρεθουμε εκει ???
καθοτι σεβομαι και τις αποψεις σου καθως και του φορουμ ..

και παλι μπραβο

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@duaz

δεν είναι δικές μου προσπάθειες. Είχε ήδη προταθεί από άλλον εδώ μέσα. Το μόνο που προστέθηκε είναι να παρεβρεθούν μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ο.Ν.Α. στην συνάντηση για να είναι πιο ουσιαστική.

Βεβαίως και μπορείς να έρθεις!

(αλλά όλα αυτά ανήκουν σε άλλο topic!)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα