γεια σας...δεν εχω ακομα σκυλο αλλα ψαχνω να βρω

hugo

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
γεια σας και απο μενα... δεν εχω ακομα σκυλο αλλα ψαχνω να βρω τι μου ταιριαζει!!!:confused:
Ειχα σκυλο οταν ημουν μικρη αλλα οι γονεις μου δεν τον ηθελαν μεσα στο σπιτι και μου ειπαν οτνα θα εισαι υπευθηνη και θα ζεις μονη σου μπορεις να παρεις οτι θελεις... οποτε τωρα που νομιζω οτι μπορω αρχιζω να ψαχνω...
μου αρεσουν τα μεσαιου μεγεθουν σκυλια, active αλλα να μπορουν αν ειναι και μεσα στο σπιτι.. γενικαθελω να κανω πραγματα με το σκυλο μου βολτες, εκδρομές, παιχνίδια κτλ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλως ηρθες!!:):)

Eίχες προηγουμενη εμπειρία?

Tι θα έλεγες για τα retriever?

hugo

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
σας ευχαριστω ολους για το θερμα σας λογια. Ειμαι υπερ του καθαροαιμου γιατι εχοντας μεγαλωσει στο εξωτερικο για καποια χρονια ξερω οτι καποιες φυλες εχουν χαρακτηριστικα ενω με ενα ημιαιμο δεν ξερεις τι σε περιμενει... οχι βεβαια οτι και με το καθαροαιμο ξερεις αλλα ξερεις αρκετα παραπανω....
μου αρεσουν τα ΒΟΧΕΡ αλλα πηγα σε μια εκθεση να δω και ειδα οχι και τοσο φιλικα ΒΟΧΕΡ οπως εγω ξερω... ασε που μου φαινεται λιγο μεγαλο. Το Golden το θεωρω μεγαλο και πολυ τρυχα για τα γουστα μου... γενικα μου αρεσουν τα Βασσετ, Σαρ Πέι τετοιου μεγεθους σκυλια. Ειδα και μερικα πολυ ωραια σαρ πέι στην Εκθεση... τα Βασσετ δεν τα προλαβα... εντυπωσιακα ειναι τα Αmerican Akita αλλα δεν κανουν για εμενα. Γενικα η επιλογη θελει πολυ διαβασμα. Ποτε εχει αλλη εκθεση?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Προτιμάς καθαρόαιμο σκύλο ή δε θα σε πείραζε να είναι και ημίαιμος?
η περιγραφη σου μπορει να ικανοποιηθει και απο ενα ημιαμο ! τωρα αν θες καποια συγκεκριμενη εμφανιση πρεπει να μας εξηγησεις τι σαρεσει για να σε κατευθηνουμε

hugo

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
Kαλως ηρθες!!:):)

Eίχες προηγουμενη εμπειρία?

Tι θα έλεγες για τα retriever?
Δικό μου σκυλο οχι αλλα μικρη για χαρτζιλικι εβγαζα σκυλους βολτα και αρκετοι φιλοι ειχαν σκυλους εγω επειδη ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να ειμαι οκ με τις αναγκες ενος σκυλου και δεν ηθελα να ταλαιπορω ενα σκυλο με τις μετακινησεις μου και το κυριωτερο να μην εχω χρονο... Τωρα που μπορω θα παρω... αλλα δεν με ενδιαφερει να περιμενω.
Ειχα παει καποτε στα Crufts και εκει εχουν ωραιο συστημα το discover dogs... Yπεροχο!!! μου αρεσαν και τα Corgi...

28,06,2009
Μονο μια μερα? που?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γενικα η επιλογη θελει πολυ διαβασμα. Ποτε εχει αλλη εκθεση?
Πρέπει να σου κάνουμε εικόνισμα..!!!!:)

H κοπέλα ζητάει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά..

μου αρεσουν τα μεσαιου μεγεθουν σκυλια, active αλλα να μπορουν αν ειναι και μεσα στο σπιτι.. γενικα θελω να κανω πραγματα με το σκυλο μου βολτες, εκδρομές, παιχνίδια κτλ...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τα μπασε απ'οτι ξέρω δεν είναι ιδιαίτερα ενεργητικά... αν είναι να πάρεις τα βουνά μαζί του, μάλλον δε σου κάνει. Επίσης μπασε, σαρπει και ακίτα δεν έχουν καμία σχέση ως χαρακτήρες (καλα ούτε και εμφανισιακά δηλαδη, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια αφου σου αρέσουν και τα τρία).

Kango, ναι, διευκρίνησε η κοπέλα οτι θέλει καθαρόαιμο. (αν και μεσαίου μεγέθους ενεργητικά σκυλιά υπάρχουν πάμπολα στα καταφύγια...:) ).

hugo

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
Γενικα αν καποιος θελει σκυλο εδω στην Ελλαδα απο που περνει πληροφορίες πχ.φυλές, γεννες κτλ.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Hugo έχεις πάει crufts? Ουάου!
Γενικα αν καποιος θελει σκυλο εδω στην Ελλαδα απο που περνει πληροφορίες πχ.φυλές, γεννες κτλ.
Από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας.

Έχεις σκεφτεί το beagle? Τέλειο για σένα θα ήταν και ένα κανίς mini (όχι toy).

Edit: Είναι τόσο εμφανές ότι ΔΕΝ έχεις μεγαλώσει στο Ελλαδιστάν! Αν επιτρέπεται, πόσων ετών είσαι? :)

hugo

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
Ετυχε και ημουν την εποχη των Crufts, αγγλια και πηγαμε με την παρεα μου... υπεροχα... στην Ελλαδα κανετε καμια αναλογη εκθεση? τα Βεαgle μου αρεσουν τα κανις καθολου!!! sorry.... Γενικα φυλες που μου αρεσουν ειναι Βasset, Shar pei, Corgi καπου εκει ειμαι... εκτροφη υπαρχει στην Ελλαδα?

Hugo έχεις πάει crufts? Ουάου!
Edit: Είναι τόσο εμφανές ότι ΔΕΝ έχεις μεγαλώσει στο Ελλαδιστάν! Αν επιτρέπεται, πόσων ετών είσαι? :)
28

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:D
Στα χαρακτηριστικα που περιγράφεις εγώ θα σου ελεγα να ρίξεις και μια ματιά στην κατηγορία των τεριέ!Είναι μεσαίου μεγέθους, είναι κι ενεργητικά!;)

hugo

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
Καλώς ήρθες!:D
Στα χαρακτηριστικα που περιγράφεις εγώ θα σου ελεγα να ρίξεις και μια ματιά στην κατηγορία των τεριέ!Είναι μεσαίου μεγέθους, είναι κι ενεργητικά!;)
Μου αρεσουν αρκετα και τα Jack Russell... τα τερριε καλα ειναι αλλα εγω ξερω οτι δεν μπορω να ασχολειθω με το τρυχωμα...
Οσο για τα Ακιτα μου αρεσουν αλλα δεν ειναι για μενα... εχω δει Βasset ενεργητικό αλλα μου φαινονται σκανδαλιαρικά, το σαρ πέι μου κανει και σαν μεγεθος και σαν χαρακτηρας ειναι προσαροστικά (ενας φιλος ειχε στην Αγγλιά), τα Corgi δεν τα εχω γνωρισει αλλα σιγουρα υπαρχουν φιλές που δεν τις ξερω..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα