γειααα σας!!

mairi

Member
29 Μαρτίου 2010
11
1
γεια σας!!!ονομαζομαι Μαιρη κ εχω ενα πανεμορφο μαλτεζακιιι!!!!!την Ζιζελ!!!θα προσπαθησω να την βαλω κ σε φωτο!!:):):)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καλως ηρθες!
πες μας λιγα για το μωρο σου τη Ζιζελ! ποσο ειναι; απο που την πηρες, τι κοκκαλακι της φορας και τετοια,χιχι!

mairi

Member
29 Μαρτίου 2010
11
1
Καλως σας βρηκααα!!!το Ζιζελακι μου ειναι 9χρονών!!!κ ειναι κατασπρηηη!!!κοκκαλακι δυστηχως οποτε της βαζω το βγαζει!!!χαχα!!!ειναι 9 ετων κ ο κτηνιατρος μου λεει ουτε τα 1χρονου δεν κανουν ετσι!!μες στην ενεργεια το κοριτσι μου!!!!τωρα απο που την πηραμε ειναι ιστοριαα!!!ηταν μια κυρια πριν 8,5χρονια φυσικααα,που ειχε τρια μαλτεζακια κ πεθανε ο αντρας επαθε καταθλιπση κ δεν ασχολιόταν μαζι τους ουτε νερο δεν τους εβαζε!!!οποτε επειδή η μητερα μου ηξερε την κορη αυτης της κυριας μας ειπε οτι τα εδινε κ την πηραμε εμεις !!!αυτη ειναι η ιστορια της Ζιζους μου!!!

Last edited:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Θεε μου ειναι ΦΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! μια χαρα κρατιεται...με μποτοξ φανταζομαι και κρεμες εξτρα φουλ ε;χιχι!
κουκλιτσα!!οπως εισαι, πας στο προφιλ σου, ανοιγεις ενα ωρρρρρρρρρρρρρρραιαιαιο αλμπουμ και βαζεις εκει κι αλλες φωτο!

mairi

Member
29 Μαρτίου 2010
11
1
μολις το κανααα!!!σε ευχαριστωωω για τα καλα σου λογιααα κ εγω κ η ζιζελ!!!χαχαχαααα!τι τσυλακι πανεμορφο ειναι αυτοοοο!!!!!!!!!!!το κοριτσακι σου εε???με την γλωσιτσααα εξωω!!χιχι

eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Καλως ηρθες mairi και να το χαιρεσαι το μαλτεζοφατσακι σου!Ζηλευω :p:p
Καλα εβελυνα μας εχεις λιωσει τελειως με τις φωτο σου λυπησου με!!!:D:D