γειά σας κι από μένα

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
40
Πάτρα
Καλησπέρα σε όλους κι ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων, για το καλωσόρισμα. Με λένε Γιάννη, είμαι 25 ετών παντρεμένος με την Ειρήνη που μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την σκυλίτσα μας και όχι μόνο, συγκατοικούν ακόμα μαζί μας ένας κούνελος και ένα καναρίνι.
Η σκυλίτσα μας είναι μια Καναδούλα 2 χρονών χειρότερη και από γάτα και σε λίγες μέρες θα έρθει και το νέο μέλος της οικογένειας ένα κουκλί Μαλινουά για το οποίο ψάχνουμε και όνομα (προτάσεις δεκτές).
Την κούκλα μας την λένε Βάλια και το κουταβάκι μας θα είναι αρσενικό οπότε προτάσεις ανάλογες.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθατε!!! Και καλως να δεχτειτε και τον κουταβο!:)

Ονοματα ε??? Λοιπον μου 'ρθαν το Ερρικος, Παρης, Βινς, Ντινος, Λακης και γενικα θα ελεγα οτι προτιμω τα ελληνικα απο τα ξενα!:)

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
40
Πάτρα
Μάλλον καταλήξαμε στο Lucky το οποιο το θέλει και ο εκτροφέας απ'ότι μου είπε για να γραφτει και στο πεντιγκρι

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθατε και απο εδω!

Αυτο με το ονομα μου το ειπε και μενα!Με εβαλε να διαλεξω ενα ονομα απο μια λιστα τεραστια!Τι να κανω και εγω καθησα και τα εβλεπα ολα!

Ειχε κατι περιεργα ονοματα δεν τα θυμαμαι και σκεφτομουνα οτι κανενα δεν αρμοζει στον σκυλο μου!Ωσπου τελικα κατω κατα στο γραμμα "P" βρηκα ενα πολυ ωραιο που μου αρεσε παρα πολυ σε σχεση με τα αλλα!Το επισημο ονομα του Αδαμ...

...Primos!!!

Primos Haus Jackson!!!:D:D:D
Ετσι γραφει μεσα το Pedigree...

Last edited: