γατοπανικός!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Βασικό είναι να συνεργαστεί με τους γείτονες και να στειρώσουν όσες πιο πολλές ενήλικες μπορούν.Αλλά δεν μπορεί να μπει σ αυτή τη διαδικασία είπε..

Μερικές φωτογραφίες γατιών πιο μικρών μπορώ ανετα να βοηθήσω και να προωθήσω μήπως υιοθετηθεί κανένα.Αλλά ζώα ρέμπελα στο δρόμο δεν είναι εύκολο να υιοθετηθούν-απλά αξίζει μια προσπάθεια.

να σιγουρεύεται πριν τ αφήσει στο κήπο τα σκυλιά να έχει διώξει τις γάτες.Δε φταίει αυτη σ αυτό σίγουρα,αλλά δεν είναι λύση να αφήνεις να τις φάνε.
Καλό θα ήταν να τα χει και μόνιμα ελεύθερα μπας και σταματήσουν να μπαίνουν.Ισως επειδή είναι περιφραγμένα δε φοβούνται οι γατες και μπαίνουν.

Αν πεις στουε γείτονες ότι νοιαζεσαι να μην πεθάνουν γιατι τα σκυλια σου θα τις πιξουν αν μπουνε στο σπίτι σου ίσως ενδιαφερθούν!

ΜΑΚΗΣ said:
δηλαδή εσύ klei;anna τι προτείνεις :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
denis said:
Θα σου πώ το επομενο, πιο πολιτισμένο βήμα απο το ''ρίξε φόλα'' που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ είμαστε καθετα αντίθετοι ...
Παίρνεις ένα συρμάτινο κλουβί, απο αυτό πουέουν για σκύλους, το βάζεις στο αμάξι, στο πορτ παγκάζ ... παίρνεις και ένα πλαστικό μικρό, και αρχίζεις μία ωραία πρωια να μαζεύεις τις γάτες μία μία (με φαγητό) και να φορτώνεις το αμάξι ... και τις πάς ΚΑΠΟΥ , τώρα τί είναι το κάπου ... :? Αναλογα με το ποσο θέλεις να ασχοληθείς ... όταν κάποιος πάντως καλύπτεται από τον νόμο, και δεν μπορεις να προστατευτείς απο τις μ#$^#%% που κάνει, κάτι πρέπει να κάνεις ...

Οταν εγώ λέω δεν ταίζω ποτέ αδέσποτα, μου λέει ο άλλος αφού είσαι έμπορος και δεν σε νοιαζει ... βαλε μία φόλα τώρα στα πιάτα που τρώνε να δουμε τί θα μείνει ζωντανό ...

Ανεύθυνο τάισμα σε συγκεκριμενα σημεία = ομαδική θανάτωση και δημιουργία αντιφιλοζωικού αισθήματος ...
κλασικό παράδειγμα ΜΗΝ

φαντάσου να κάνεις την ........μετακόμιση και όταν φτάσεςι στο καινούργιο μέρος και ανοίξεις την πόρτα για να βγούνε να σου πεταχτεί μια...........Κλειάνα και να σου κάνει καμιά μύνηση για εγκατάλειψη ζώων.

πιός σε σώνει τότε.

σε φαντάζεσε κατηγορούμενη στο δικαστήριο :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
πέρα από την πλάκα, δεν είναι καθόλου ευχάριστο να μαζεύεις μια σκοτωμένη γάτα, που πιθανόν να την πάρεις χαμπάρι λίγες μέρες μετά και να έχει βρωμίσει κι από πάνω... Φρίκη, δεν ήξερα γιατί να πρωτοστενοχωρηθώ!!!
Για την γάτα που πέθανε, για την μπόχα που μύριζε, για τον σκύλο που ποιός ξέρει τι μπορεί να πάθει από ότι έφαγε ή έγλυψε... Για πολλές μέρες μου βρωμούσε το σπίτι, ότι και να έκανα...

Ευτυχώς το έπαθα μια φορά...
Αν γινόταν συνέχεια, θα φρικάριζα!!!

Δεν ξερω τι να προτείνω, έμεινα κενός επιχειρημάτων...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Strays' help said:
Ε εντάξει και εμείς έχουμε σκυλιά και οικογένειες,αρα δε θα φορτωθούμε εμείς τη στείρωση αυτών των γατιών.

Αν δε μπορείς να κάνεις κατι,τι το αναφερεις?
Εχουμε πολλά γατακιασε αγγελίες και ναι,πολλοί υιοθετούν μωρέ γατιά.

:?

galazio said:
ROTTIE said:
Ανέλαβε εσύ τη στείρωση και την προώθηση της υιοθεσίας των γατιών (ίσως με την βοήθεια κάποιου φιλοζωικού σωματείου) και κάνε καταγγελία στους γείτονες.
ποιος θα υιοθετησει τωρα γατια μωρε...ουτε μπορω να μπω στην διαδικασια της στειρωσης,εχω δυο παιδια και τρια σκυλια να φροντισω και θα φορτωθω και τις διαδικασιες των γατιων?
εγω το μονο που σκεφτηκα ειναι να τα αμολησω ,να τις φανε ολες,να τελειωνει το θεμα(γιατι θα τις φανε ολες,χωρις υπερβολη),οποτε να αρχισουν να σκεφτονται οι γειτονες την λυση.
αλλα δεν μπορω και να το κανω αυτο.
με την ιδια λογικη που το λες -και το ειρωνευεσαι θαρρω :roll: - ,ελα εσυ να το αναλαβεις.
εγω απαντησα πως συννενοηση με τους συγκεκριμενους ανθρωπους ειναι αδυνατον να υπαρξει και δεν ειμαι διατεθιμενη να ασχοληθω ΚΑΙ με αυτο που προτεινεις και να σου πω και κατι?αυτο που προτεινεις περι στειρωσεων και υιοθεσιας,ειναι ανεφικτο ουτως η αλλως να γινει πρακτικα.

με ρωτησες,"εαν δεν μπορω να κανω κατι,γιατι το αναφερω"...το αναφερω,μηπως και μου προτεινουν καποια λυση,εκτος της δικης σου,που δεν μπορω να την κανω...
επισης καμια φορα αναφερουμε και καταστασεις που ενω ξερουμε πως δεν θα λυθουν,θελουμε απλα να τις μοιραστουμε..ε?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΜΑΚΗΣ said:
άσε τα σκυλιά ελευθερα.

σε 5-6 μήνες καθάρισες.

όταν γυρνάς σπίτι και έχουν από μισή στο στόμα .... φύγε και πήαγινε την άλλη μέρα.

θα την έχουν χωνέψει
ειλικρινα,ειναι η μονη λυση...δεν θα φευγω,απλα θα εξαφανιζομαι μεσα και θα βγαινω μετα απο 2 ωρες.
ολα μια συνηθεια ειναι τελικα...την πρωτη φορα που μου ετυχε αυτο,σχεδον λιποθυμησα,την δευτερη ετρεμα και σιγα σιγα το αντιμετωπιζω ολο και πιο ανωδυνα (ευτυχως που εχουμε και τους αντρες για τις πολυ βρωμικες δουλειες :lol: 8) να ναι καλα οι ανθρωποι δηλαδη!)

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Αντίστοιχο πρόβλημα έχω και εγώ (χωρίς θύματα μέχρι τώρα). Τέσσερις το πρωι πάνω στο γλυκό ύπνο, σκοτωμός στο σπίτι και τις αυλές, τρία μπόξερ και η υποψία σκύλου, το μικρό τύπου σπιτς της γυναίκας μου, παίρνουνε χαμπάρι τη κ@#$$%%^γατα που μπήκε να φάει το φαγητό τους (που δεν υπάρχει γιατί το φάγανε αυτά).

Πρώτο, ο συναγερμός, Lucy Security, το μικρό της γυναίκας μου, ποδοβολητό και φωνές τα δύο θυλυκά, και όλες μετά κάνουν στην άκρη για να περάσει τελευταίος και καλύτερος ο αρσενικός. Η γάτα έχει προλάβει να φτάσει στης πεθεράς μου, δύο ορόφους πάνω.
Με σκουντάει η γυναίκα μου, βάζω παντόφλες, βγαίνω έξω, τα βάζω μέσα, χαιρετάω το γείτονα, χαμογελάω στον πεθερό μου που βγήκε να δει ποιός μας σκοτώνει, βρίζει η γυναίκα μου που μόλις είχε καθαρίσει τα τζάμια, βρίζω εγώ που θα σηκωθώ στις 7, με κοιτάνε τα σκυλιά γεμάτα ικανοποίηση που έκαναν αυτό που νομίζουν σωστό.

Το καλύτερο είναι βέβαια με τους μ@#$$%%^κες που σκέφτονται ότι επειδή έχουμε ζώα είναι καλό να μας αφήνουν κάθε τρεις και λίγο κουτάβια και γατιά έξω απο την πόρτα μας. Και περνάμε Μεγάλη Εβδομάδα με το μπιμπερό και το γατί στο μπάνιο κλειδωμένο γιατί τα δικά μας ανοίγουν και τις πόρτες και έτσι και ανοίξει η πόρτα ίσα που το προλαβαίνεις το γατί πριν κλείσουν τα σαγόνια. Να είναι καλά η γιατρός μου που με δέχεται ακόμα και δεν παίρνει και χρήματα για τα αδέσποτα.

Όσο για τη βόλτα; επειδή τα βγάζω δύο - δύο όλα καλά μέχρι να φτάσουμε εκεί που η καλή γειτόνισα αφήνει κάθε μέρα φαί στις 20 γάτες που κανένας δε στειρώνει και φτου κι απο την αρχή κάθε τρεις και λίγο τα γατιά. Αν έχει βρέξει κιόλας, δεν περπατάω. Τσουλήθρα κανονικά.

Και κλείνω με τα τρία αρσενικά της προπατζούς της γειτονιάς, που είναι "φιλόζωη" και έχει δεκαπέντε σκύλους κι άλλες τόσες γάτες, αστείρωτα όλα, και όταν είναι σε οίστρο οι δικές μου που τα χάνεις που τα βρίσκεις, τη πόρτα μου κατουράνε. Τώρα που μεγάλωσε ο αρσενικός μας να δω τι θα γίνει...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος εμενε μου κανει εντυποση, οτι οι γατες ερχονται ακομα!

Θα εναι λιγο γκαγκα? Σαν την μια που εχω εγω εδω περα που τις προαλλες προσπαθησε να μυριζει την φλογα ενος κεριου και εκαψε τα μουστακια της.........

Εδω διπλα, εχουν μια πιτμπουλινα- εχει σκοτοσει απρεια γατια.
5-6 εχω δει εγω και δεν ειμαι και ολη μετα σπιτι!! Την πρωτη φορα και εγω κοντευα να παθω συνγκοπη= ουρλιαζα απο το μπαλκονι μου (εγω ειμαι στον πρωτο και ο σκυλος στην αυλη της διπλα πολυκατοικιας, που βεβαια δεν εχω προσβαση). Δεν τις σκοτονει μονο- αλλα τις ξεσκιζει και τις τρωει κιολας.

Το χειροτερο- καπιοα στιγμη ,αυτη η σκυλα μεγαλωσε μια γεννα γατακια, τα θυλαζε καιολας μαζι με τα δικα της κουταβια που ειχε τοτε- και μετα τα σκοτοσε ενα-ενα και τα εδινε στα μωρα της να τα φανε!

Παντος- γατες δεν περνανε απο κει απο την αυλη- μονο πανω στην διμετρη μαντρα- αλλα καμια φορα πεφτει και καμια, οταν κυνηγιουνται - και τοτε μπορεις και αυτοματα να την ξεγραψεις- δεν υπαρχει περιπτοση να γλυτοσει απο ην Ηρα.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Kαλά παιδιά είμαι έτοιμη να ξεράσω =P~ Θα πέθαινα αν έβλεπα το σκυλί μου να τρώει γάτα ζωντανή και να τρέχουν αίματα,έντερα,μυαλά.....Αστεία αστεία είναι σοβαρό πρόβλημα,το θέμα είναι όντως γιατί οι γάτες δεν φοβούνται.... :-k Βάλε φράχτη με ρεύμα(χαμηλής τάσης)Τώρα θα μου πεις σιγά μη δώσω λεφτά για τα παλιόγατα,σωστό κι αυτό.Και να τις μαζέψεις χλωμό μου φαίνεται να μην σου ξεφύγει καμιά.Να τις φολιάσεις δεν νομίζω πως σου πάει η καρδιά.Αν έβαζες αγκυλωτό σύρμα στο πάνω μέρος του φράχτη?Γιατί η μόνη λύση είναι να μην μπαίνουν μέσα στην αυλή,δεν βλέπω άλλη λύση :-k

...οι γάτες είναι καλή τροφή για σκυλιά?έχεις δει βελτίωση σε βάρος,τρίχωμα,κόπρανα???? :shock: Μήπως να το εκμεταλλευόμασταν το πράγμα 8-[

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
...οι γάτες είναι καλή τροφή για σκυλιά?έχεις δει βελτίωση σε βάρος,τρίχωμα,κόπρανα???? Μήπως να το εκμεταλλευόμασταν το πράγμα
αυτο θα το δεις μαλλον μονο αν ταιζεις για καιρο γατες! :wink:

Αλλα περα απο την πλακα : δεν πρεπει να ειναι και πολυ ασυνηθηστο να τρωνε γατες καπιοι σκυλοι.
Μια αδεσποτη που γεννησε σε ενα οικοπεδο διπλα απο το σπτι μιας φιλης μου σκωτονε συνεχος γατια και τα ετρωγε και εδινε και στα κουταβια της- παρολα που την ταιζε η φιλη μου!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ευτυχώς ο δικός μου δεν τις έτρωγε.

απλά τις σκότωνε τινάζοντας τις.

βέβαια μπορεί να μην υπήρχαν αίματα αλλά άντε πάρτην από το στόμα του.

πλάκα πλάκα αυτό με το ρεύμα δεν το είχα σκεφτεί.

εαν η περίφραξη είναι συρμάτινη μπορείς να πάρεις τους φράκτες με ρεύμα (είναι πολύ χαμηλή τάση) και να το συνδέσεις πάνω΄.

κατά τα άλλα περί διατροφής με .............. γάτες .

δεν ξέρω .

λες να είναι καλύτερα??

ταπερί πιτ που θήλασε και ύστερα σκότωσε ακόμη πιο περίεργο :-k :-k

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
FrenchieFan said:
Αλλα περα απο την πλακα : δεν πρεπει να ειναι και πολυ ασυνηθηστο να τρωνε γατες καπιοι σκυλοι.
Μια αδεσποτη που γεννησε σε ενα οικοπεδο διπλα απο το σπτι μιας φιλης μου σκωτονε συνεχος γατια και τα ετρωγε και εδινε και στα κουταβια της- παρολα που την ταιζε η φιλη μου!
ρε τις καημένες τι τραβάνε...... :( Αιώνια έχθρα :evil: