•Καλησπέρα και από εμένα για να μήν ανοίξω καινούργιο θέμα θα ρωτήσω εδώ πέρα κάποιες απορίες που έχω, έχω 3μηνών αρσενικό Γαλλάκι 5 κιλά είναι 4,800 για την ακρίβεια! Καταρχήν με την περιποίηση: κάθε πότε θα πρέπει να καθαρίζουμε τα αυτιά? Και με ποιον τρόπο θα ήταν καλύτερα?
•Εχθες ο κτηνίατρος με είπε πως ειχε μαζέψει μέσα αρκετή βρωμιά, τον καθάρισε με υγρό και με ειπε καθε 3-4 μέρες νομίζω είναι υπερβολικό τόσο συχνά με υγρό, βέβαια το υγρό ήταν απο χαμομήλι και κάτι αλλά φυτικά δεν το κοίταξα καλά μου είπε όμως πώς είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο!
•Τα νύχια του κάθε πότε θέλουν κόψιμο?? Με τα μάτια του επίσης βλέπω Τελευταία βγάζει αρκετές τσίμπλες να τον καθαρίζω στο πρόσωπο με ειδικά πανάκια για σκύλους???
•Για το μπάνιο μετά απο τον 5μήνα να ξεκινήσω???
•Εχθές έκανε το 3 εμβόλιο, τον έκανε και ένα γενικό κοντρόλ τον άκουσε και την καρδιά μού είπε πως είναι πολύ καλα και υγιείς σε σχέση με άλλα που έρχονται και δείχνει να αναπνέει καλά....
•Τον δίνω πρός το παρόν την Acana puppy&junior την τρώει με πολύ όρεξη και δείχνει καλά τουλάχιστον δεν έδειξε κάποια αλλεργία η στο τρίχωμα, σκέφτομαι σε κάνα μήνα να προσθέσω και Λάδι σωλομού (100%) μια μικρή ποσότητα μέσα στην ξερή τροφή τι λέτε για αυτό???
•Εχω ξεκινήσει τον βγάζω έξω βόλτες τουλάχιστον οχι πρός το παρόν επαφή με άλλα σκυλιά, (βέβαια ζω στο εξωτερικό) και εδώ ολα τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα δεν υπάρχουν βασικά αδέσποτα δεν εχω δει ποτέ μου, η αδερφή μου έχει ενα πεκινουά μεγάλο ηλικιακά ποτέ θα ήταν προτιμότερο να τον φέρω σε επαφή??
•Επίσης είναι ζωηρός και τρέχει συνέχεια όποτε γλυστράει η χτυπάει σε τοίχους ή πηδάει και πέφτει, με φοβίζει το ενδεχόμενο μην πάθει κάτι με τόσα που διαβάζω για την ράτσα, φυσικά από σκαλιά δεν πρόκειται να κατέβει ποτέ μόνος όσο μπορώ τον προσέχω όσο είναι εφικτό αλλά δεν μπορείς μόνιμος να εισαι καρφωμένος απο πάνω του σε κάθε σκανδαλιά θα λείψω και για την δουλειά για ώρες!
•Έχω Αρκετές απορίες και άλλες πόσες που με διαφεύγουν αυτή την στιγμή και σιγουρα σάς κούρασα, ευχάριστω εκ τον προτέρων