βρεθηκε ο χαμενος του αδελφος απο την Μικρα Ασια !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Οτι και να γίνει, είτε θετικό είτε αρνητικό, δεν θα έχει καμμία σχέση, με την πιθανότητα συγγένειάς τους.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Γιατι εξανθρωπιζετε τα σκυλια σας? Απαξ και απογαλακτιστουν και χωριστουν, η συγγένεια γινεται ανάμνηση!!!
εμενα ο δικος μου με εξανθρωποσκυλε...ghelly αν το λες απο προσωπικη εμπειρια με παρομοιο περιστατικο οκ το δεχομαι,αν το λες ετσι γενικα.. ειναι στην ανθρωπινη φυση το σκυλο μας να τον συμπεριφερομαστε σαν ανθρωπο...((στη φωτο σου εχει ενα κορδελακι π.χ με χιουμορ το γραφω ε)) η να νομιζουμε οτι ειναι ανθρωπος απο υπερβολικη αγαπη..δεν νομιζω να ειναι κατι λαθος η κακο.. γιαυτο και του δινουμε το καλυτερο σε ολα,η προσπαθουμε.. για το θεμα που συζηταμε.. δεν ειμαι σκυλος να ξερω αν θα ξερει η ψυχη του οτι ναι τελικα αυτος ειναι ο αδελφος του η οχι.. ρωτησα απλα αν ειχε καποιος ενα τετοιο περιστατικο να μου πει τι εγινε..

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Οτι και να γίνει, είτε θετικό είτε αρνητικό, δεν θα έχει καμμία σχέση, με την πιθανότητα συγγένειάς τους.
αυτο το καταλαβα ! απλα για εμενα θα ειναι θετικο π.χ να κανουν καλη παρεα,και να γνωριζω εγω οτι ενα 90 % ειναι αδελφια,και θα ειναι αρνητικο για εμενα να μην τα πανε καλα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εμενα ο δικος μου με εξανθρωποσκυλε...ghelly αν το λες απο προσωπικη εμπειρια με παρομοιο περιστατικο οκ το δεχομαι,αν το λες ετσι γενικα.. ειναι στην ανθρωπινη φυση το σκυλο μας να τον συμπεριφερομαστε σαν ανθρωπο...((στη φωτο σου εχει ενα κορδελακι π.χ με χιουμορ το γραφω ε)) η να νομιζουμε οτι ειναι ανθρωπος απο υπερβολικη αγαπη..δεν νομιζω να ειναι κατι λαθος η κακο.. γιαυτο και του δινουμε το καλυτερο σε ολα,η προσπαθουμε.. για το θεμα που συζηταμε.. δεν ειμαι σκυλος να ξερω αν θα ξερει η ψυχη του οτι ναι τελικα αυτος ειναι ο αδελφος του η οχι.. ρωτησα απλα αν ειχε καποιος ενα τετοιο περιστατικο να μου πει τι εγινε..
Εκ πειρας σου το λέω οτι το να θέλει επαφη λόγω συγγένειας ειναι καθαρά δικός μας εξανθρωπισμός. Εμεις δεν ειμαστε αυτοι που λέμε "το αιμα νερό δεν γινεται"? Δεν το λένε τα σκυλια
Οσο για το "κορδελάκι", εχω μακρύτριχο σκυλι και θα μπορουσα να εχω την επιλογή να το κουρεψω και να μην εχει διαρκώς πεσμένα μαλλιά τα οποια λερώνονται οσο τρώει/ Οποτε το λαστιχάκι ήταν μονόδρομος. Και για τη φωτογραφία αποκλειστικά φορεθηκε show bow.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
αυτο ηθελα να ξερω αν το λες εκ πειρας...γιατι ειναι ενα θεμα που δεν μπορει να μου το λυσει ενας κτηνιατρος π.χ,αλλα ανθρωποι που ειχαν ενα παρομοιο περιστατικο και γνωριζουν <<κατι παραπανω>>

το κορδελακι ειναι ολα τα λεφτα ! ;-)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αυτο ηθελα να ξερω αν το λες εκ πειρας...γιατι ειναι ενα θεμα που δεν μπορει να μου το λυσει ενας κτηνιατρος π.χ,αλλα ανθρωποι που ειχαν ενα παρομοιο περιστατικο και γνωριζουν <<κατι παραπανω>>

το κορδελακι ειναι ολα τα λεφτα ! ;-)
Την αδερφή της την ειχε πιο σύντομα από αλλα μέλη της οικογένειας. Ολα ηταν σαν να τα εβλεπε πρωτη φορά... καμια χαρα, ισα να μυρίσει και αδιαφορουσε.

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Oταν τα βρηκανε τραγούδαγαν αμανέδες...
ΚΛΑΙΩ όμως! Χαχαχαχαχαχα!

Η Sheeva πάντως δεν αναγνωρίζει τη μαμά της ενω πέρασε 2.5 μήνες μαζί της, ούτε η Regina αναγνωρίζει τη Sheeva, όταν βρίσκονται θελουν να σκοτωθούν!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ΚΛΑΙΩ όμως! Χαχαχαχαχαχα!

Η Sheeva πάντως δεν αναγνωρίζει τη μαμά της ενω πέρασε 2.5 μήνες μαζί της, ούτε η Regina αναγνωρίζει τη Sheeva, όταν βρίσκονται θελουν να σκοτωθούν!
δεν αντιλαμβάνομαι που σου φαινεται οτι δεν αναγνωριζονται... μια βολτα να ερθεις από τη δουλειά μου θα δεις οτι αυτό ειναι καθημερινότητα και σε εμας τους διποδους

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
απο οτι βλεπω θα ειναι σαν εκεινο το εργο με τον ξανθοπουλο που ηταν λοκατζης και επαθε αμνησια.. ε ρε γλεντια ! :-({|=

σημερα ηταν να παμε,για τη συναντηση,αλλα επεσε βροχη φουλ..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
δεν αντιλαμβάνομαι που σου φαινεται οτι δεν αναγνωριζονται... μια βολτα να ερθεις από τη δουλειά μου θα δεις οτι αυτό ειναι καθημερινότητα και σε εμας τους διποδους
Αχαχαχχαχααχα έχεις ένα δίκιο και για τα δίποδα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα