βρεθηκε ο χαμενος του αδελφος απο την Μικρα Ασια !

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
καλημερα,θελω να πιστευω οτι ειμαι στην σωστη ενοτητα για νεο θεμα,και σορι αν υπαρχει σε γενικο πλαισιο κατι παρομοιο..

σε αποσταση ενα χιλιομετρο και κατι απο το σπιτι μου,σε ενα βενζιναδικο ,ο ιδιοκτητης του ,μου ειπε την ιστορια του για το μαυρο σκυλακι που εχει και ειναι ενα ημιαιμο σε κοκονι,

το βρηκε την ιδια χρονικη περιοδο που βρηκα και εγω τον ντουλη,και μου ειπε οτι ειχε δει και ενα καφε με ασπρο μαζι,και πηρε το μαυρο αυτος, με την σκεψη οτι ειναι τοσο ομορφο και το αλλο,και σιγουρα θα το υοθετησει καποιος και το καφε..

δεν κρινω ουτε την σταση του που δεν τα πηρε και τα δυο ουτε τιποτα.. ολα σε αυτο τον κοσμο, απο το πιο μικρο εως το πιο μεγαλο, εχουν ενα σκοπο..

πηγα γνωρισα τον Μπουμπη,και ειναι ιδιος ο ντουλης στο προσωπο,ματακια,αυτακια,ποδαρακια,ουρα,με λιγο διαφορετικο τριχωμα,((ισως επειδη ειναι μαυρος,ειναι λιγο πιο γυαλιστερος) και λιιγο πιο κοντουλης..

ενταξει δεν θελω να σας κουρασω,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι πως θα καταλαβω οταν παω τον ντουλη να βρεθουνε για πρωτη φορα..θα κανει ο δικος μου κατι διαφορετικο στην πρωτη γνωριμια σε σχεση με μια πρωτη γνωριμια με αλλους σκυλους αν ειναι αδελφια ,η θα ειναι το ιδιο ? αν καποιος ειχε ενα παρομοιο περιστατικο θα χαρω πολυ να μαθω πως και τι εγινε..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ntoulis, όταν βλέπεις 2 ψυχές στο δρόμο ακόμα και τη μια μόνο να σώσεις είναι πολύ !
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον χώρο του, τον χρόνου του, τη ζωή του και 1002 παράγοντες που επηρεάζουν την συνύπαρξη του έστω και για λίγο με ένα πλάσμα, άρα και το ένα που έσωσε εγώ το μετράω σαν καλή πράξη. :)

Όσο για το αδερφάκι του προσωπικά πιστευω οτι παίζει ρόλο πόσο καιρό έχουν να ειδοθούν και αν θα το θυμάται. Δε νομίζω πως είναι σε θέση σαν σκύλος να αντιληφθεί τους δεσμούς αίματος που (ίσως να) έχουν.

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Ναι αλλά δεν θα του θυμίσει κάτι η μυρωδιά του; Θυμάμαι πως είχα διαβάσει οτι ο κάθε σκύλος έχει την δική του μυρωδιά, κάτι που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε και ειδικά μέσα στην σκυλοοικογένεια, τα μέλη αναγνωρίζουν απο μακρυά τα υπόλοιπα μόνο απο την μυρωδιά τους. Ακόμα και τα κουτάβια, πριν ανοίξουν τα ματια τους, απο την μυρωδιά καταλαβαίνουν την μάμα τους και τα αδερφάκια τους. Είναι δυνατόν να ξέχασε την μυρωδιά του αδερφού του;

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Eμένα ο δικός μου, όταν τις συναντάει, από τη χαρά της οικογενειακής συνάντησης, προσπαθεί να @%#& τις αδερφές του...

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
vas ναι οκ,και εγω αυτο του ειπα,και το ενα που πηρες ηταν κατι καλο,σωστο,τιμιο.. ((αλλιως πως θα επαιρνα εγω την σκυλοαλεπου))

δηλαδη λες δεν θα εχει κατι το διαφορετικο,λογω χρονου ? ναι ενταξει ο ανθρωπος ειναι προικισμενος με την λησμονια,ο σκυλος απο οσο γνωριζω οχι..δηλαδη μια μυρωδια π.χ του <<αδελφου>> του δεν θα παιξει κανενα ρολο ?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Μολις χωριστει η τοκετοομαδα μεταξυ της κ απο την μητερα τους κ μετα απο ενα μηνα τα ξαναφερεις σε επαφη, ειναι σαν να τα ξαναφερεις σε επαφη με αγνωστα σκυλια.
Κι εμενα μου ειχε κανει εντυπωση "μα ειναι δυνατον να μην γνωριζονται?"
Κι ομως δεν γνωριζονται καθολου.......

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Μολις χωριστει η τοκετοομαδα μεταξυ της κ απο την μητερα τους κ μετα απο ενα μηνα τα ξαναφερεις σε επαφη, ειναι σαν να τα ξαναφερεις σε επαφη με αγνωστα σκυλια.
Κριμα... και μόνο στην ιδέα οτι δεν θα γνωρίζει τον ιδιο του τον αδερφό...

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι east !

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε!
Λυπαμε που σας προσγειωνω αποτομα.......
Δλδ αν καποιος απο μας (λεμε τωρα) ειχε ενα αδερφακι κ χωριστηκαν στα 2 η 3 χρονια, νομιζεται οτι αν το ξανασυναντουσε στο δρομο στα 18 η 30 του θα καταλαβαινε οτι ειναι αδερφια?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Εικάζω ότι η ικανότητα αναγνώρισης θα έχει να κάνει και με το πόσο χρόνο περάσανε μαζί πριν χωριστούν.

Αλλά από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω πώς υποθέτεις ότι θα αναγνωρίσεις τη διαφορά από το "αδερφέεεεε μουουου" με το "μμμμ συμπαθητικός ο ξένος, ωραία μου μυρίζει, ας ξεσκιστούμε στα παιχνίδια".

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Εικάζω ότι η ικανότητα αναγνώρισης θα έχει να κάνει και με το πόσο χρόνο περάσανε μαζί πριν χωριστούν.

Αλλά από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω πώς υποθέτεις ότι θα αναγνωρίσεις τη διαφορά από το "αδερφέεεεε μουουου" με το "μμμμ συμπαθητικός ο ξένος, ωραία μου μυρίζει, ας ξεσκιστούμε στα παιχνίδια".
αυτο ρωταω..αν μπορουμε να <<δουμε>> κατι διαφορετικο.. 3 μηνες μαζι ηταν...και τωρα εχουν περασει 8-9 μηνες..αν ειναι θεμα χρονου,εμπειριων,και οχι μυρωδιας π.χ

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
αυτο ρωταω..αν μπορουμε να <<δουμε>> κατι διαφορετικο.. 3 μηνες μαζι ηταν...και τωρα εχουν περασει 8-9 μηνες..αν ειναι θεμα χρονου,εμπειριων,και οχι μυρωδιας π.χ
Οχι με τπτ!
Το μονο που μπορεις να δεις ειναι αν ταιριαζουνε τωρα σαν χαρακτηρες για να κανουνε "παρεα"
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο!
Εδω δυο ενηλικα χωριζεις που δεν συμπαθιοντουσαν ιδιαιτερα κ μετα απο χρονια αν τα ξαναφερεις σε επαφη παιζει να κανουνε σαν να γνωριζονται για πρωτη φορα!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Οχι με τπτ!
Το μονο που μπορεις να δεις ειναι αν ταιριαζουνε τωρα σαν χαρακτηρες για να κανουνε "παρεα"
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο!
Εδω δυο ενηλικα χωριζεις που δεν συμπαθιοντουσαν ιδιαιτερα κ μετα απο χρονια αν τα ξαναφερεις σε επαφη παιζει να κανουνε σαν να γνωριζονται για πρωτη φορα!
αυτο δεν το φοβαμαι γιατι ο ντουλης κανει παρεα με οτι θες,ποιμενικο καυκασου,ντοπερμαν,γιορκι,κολει,γκεκα,και διαφορα αλλα...μονο με Γ.Π ειχαμε ενα θεμα μια φορα.. δεν πρεπει να μας <<πανε>> πολυ ! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γιατι εξανθρωπιζετε τα σκυλια σας? Απαξ και απογαλακτιστουν και χωριστουν, η συγγένεια γινεται ανάμνηση!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα