"βρεθηκε και χαριζεται"

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λοιπόν, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….
Βρίσκω ένα σκυλί στο δρόμο και αποφασίζω να το μαζέψω και να το φιλοξενήσω.
Τι πρέπει να κάνω ΠΡΙΝ προωθήσω την υιοθεσία του:

1. Το πάω στον κτηνίατρο για έλεγχο της υγείας του και για εύρεση τυχόν τσιπ.
- Εάν έχει τσιπ, παίρνω στον κτηνιατρικό σύλλογο για να δω που ανήκει.

2. Εάν δεν έχει τσιπ, προσπαθώ να βρω τον ιδιοκτήτη του.

- Πάω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και δηλώνω ότι βρήκα το σκύλο, ρωτώντας ταυτόχρονα μήπως κάποιος έχει δηλώσει την απώλεια του.

- Τυπώνω αφίσες με την φωτογραφία του σκύλου και την τοιχοκολλώ στα κεντρικά σημεία της περιοχής (μετρό, πλατειές, κτηνιατρεία, super market κτλ)

- Βάζω αγγελίες στο διαδίκτυο, σε εφημερίδες και κυνολογικα περιοδικά

Εάν δεν το αναζητήσει κανείς σε ένα εύλογο διάστημα (20-25 ημερών) προωθώ την υιοθεσία του.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Ορίστε και η φωνή της λογικής για να μη διαφωνείτε 8) 8)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
aleka2 said:
Ορίστε και η φωνή της λογικής για να μη διαφωνείτε 8) 8)
Μάκη, είμαστε η φωνή του παραλόγου αν δε το κατάλαβες :cry: :cry: :cry:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
α εμένα δεν με πειράζει.

με λένε πολλά καθημερινά :lol: :lol: :lol: :lol:

το παράλογος δεν μου λέει τίποτα :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Strays' help said:
To πιο ακυρο δε λες τίποτα...σε λίγο θα μας πει να μην μαζεύουμε και αδεσποτα....
θα επρεπε να μπορεις και καλυτερα και οχι να εισαι τοσο προβλεψιμη.
και αυτο θα ...σας ελεγα και αλλα πολλα θα σας ελεγα,μα δεν υπαρχει λογος,διοτι οπως εχω παρατηρησει,οοτι να ναι,οοοπως να ναι κι ο καθενας παει την συζητηση εκει που τον βολευει...
με τις ευαισθητες αυθαιρεσιες (κλανιες) αυγα δεν βαφονται.

επισης,επειδη αυτο το φορουμ φιλοξενει τις αγγελιες σου,θα περιμενα καποιες φορες να παιρνεις θεση στα δρωμενα που ειναι αποτελεσμα καποιων ελεηνων αγγελιων- πχ το λαμπραντορ που θα θανατωθει,για πες μου,με τι κριτηρια εβαλες εδω αυτο το αισχος ?
(εσυ που μιλας για ακυρα και εγκυρα...)

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και τι εννοείς και υπονοείς.

Πολλοί στο φορουμ το τελευταίο καιρότο μονο που κανετε είναι να σχολιαζετε με κακία και ειρωνεία οτιδηποτε πει ο οποιοσδήποτε.

Ο Μακης ξεκινησε το θεμα με το ακτανοητο για μενα ''γιατί το χαριζετε σας ανηκει''...ε τι να γραψουμε στην αγγελία??Διδεται?Χαριζεται.Δεν πωλειται.

κ επειδή είδα οτι απαντησαν αλλοι θεωρησα περιττο να εξηγησω τα αυτονοητα οτι αν βρουμε ενα ζωο πρωτα ψαχνουμε ιδιοκτητη και αν δεν βρεθει χαριζεται.απλα μου φαινεται οτι ψαχνετε αφορμες να βγαλετε απ το παραμικρο,το υποπτο και το κακό!

Το αν φιλοξενεί το φορουμ αγγελίες ''μου'' δεν έχει σχεση με το αν θα απαντησω ή οχι.Και το αν ειμαι προβλεψιμη το αφηνω ασχολιαστο...

Εχετε αποκτησει ορισμενοι ενα στυλ ''τα ξερω ολα και ειρωνευομαι για όλα'' και πραγματικα μ εχει κουράσει.ΠΡΟΤΕΙΝΩ να χαλαρώσετε και να μην ξεχνατε πως εδώ μεσα κανουμε συζητησεις και δεν είμαστε για να φαγωνομαστε.

Οσο για το Λαμπραντόρ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!!!!!!

για την ιστορία,υιοθετηθηκε χθες!
Οσο για το με ποιο κριτήριο την εβαλα,επειδή είστε εξω απ το χορό κ λετε πολλ΄τραγουδια,τετοιες αγγελίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ και αντιμετωπιζουμε τετοιες καθε μηνα!
ΜΑΛΙΣΤΑ η συγκεκριμενη γραφτηκε όσο πιο σωστά μπορούσε απο κοπελα από σωματείο που ασχολειται και αυτη με αγγελιες..Ουτε σχεση ειχε με το σκυλο,ουτε με το κυνοκομειο ουτε τιποτα και ειχε βαλει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛ.ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ για να το βοηθησει.
Ενώ υπαρχουν μεχρι και απ τους ιδιους τους ιδιοκτητες αγγελίες σ αλλες περιπτωσεις ''παρτε τα αλλιως σε 10 μερες θα τα κοιμσουμε'' και τους στελνουμε mail είτε απειλωντας τους οτι ΔΕΝ μπορουν να κανουν ευθανασία σε υγιές ζωο,είτε με ευγενικό τροπο να τους προωθησουμε καμία αγγελία να μη θαντωσουν το ζωο...

Αλλα το μονο που γίνεται τελευταίως είναι να βλεπετε τα παντα με καχυποψία και να βγαζετε γρηγορα συμπερασματα.Κι οχι τιποτα αλλο δε προλαβαινω ν απαντησω γιατί δεν ειμαι online...και μετά μου τη λες κ απο πανω...χα χα χα :lol:

Αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέφευγα να το σχολιασω,αλλα μιας και το θιξες τα πα και ξαλαφρωσα.Σημειωση οτι μου χουν γραψει 2 μελη-φίλες ότι ''α αυτό δεν το βαζω γιατι θα με φανε''..φοβομαστε να γραψουμε δηλαδη πια?

Εdit: υγ.:Και μία σημείωση,γιατί δεν πρόλαβα να γραψω στο 2ο θεμα για τον Λευκανδρο που κλειδώθηκε,το mail με την ιστορία του Λευκανδρου μου προωθήθηκε απο μελος του σωματείου με την ένδειξη προωθηστε το.Ετσι,για να ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πραγματα και να μην α ναφερομαι συνεχεια ως η κουφη και ως αυτη που προωθει αρλούμπες ή χωρίς αδεια.

Κλειάννα

galazio said:
Strays' help said:
To πιο ακυρο δε λες τίποτα...σε λίγο θα μας πει να μην μαζεύουμε και αδεσποτα....
θα επρεπε να μπορεις και καλυτερα και οχι να εισαι τοσο προβλεψιμη.
και αυτο θα ...σας ελεγα και αλλα πολλα θα σας ελεγα,μα δεν υπαρχει λογος,διοτι οπως εχω παρατηρησει,οοτι να ναι,οοοπως να ναι κι ο καθενας παει την συζητηση εκει που τον βολευει...
με τις ευαισθητες αυθαιρεσιες (κλανιες) αυγα δεν βαφονται.

επισης,επειδη αυτο το φορουμ φιλοξενει τις αγγελιες σου,θα περιμενα καποιες φορες να παιρνεις θεση στα δρωμενα που ειναι αποτελεσμα καποιων ελεηνων αγγελιων- πχ το λαμπραντορ που θα θανατωθει,για πες μου,με τι κριτηρια εβαλες εδω αυτο το αισχος ?
(εσυ που μιλας για ακυρα και εγκυρα...)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Strays' help said:
Ο Μακης ξεκινησε το θεμα με το ακτανοητο για μενα ''γιατί το χαριζετε σας ανηκει''...ε τι να γραψουμε στην αγγελία??Διδεται?Χαριζεται.Δεν πωλειται.

κ επειδή είδα οτι απαντησαν αλλοι θεωρησα περιττο να εξηγησω τα αυτονοητα οτι αν βρουμε ενα ζωο πρωτα ψαχνουμε ιδιοκτητη και αν δεν βρεθει χαριζεται.
Συμφωνώ απόλυτα Κλειάννα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
- Ας κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις…

Δεν υπάρχουν ακατανόητες ερωτήσεις και αυτονόητες απαντήσεις, διότι είναι αδύνατον να έχουμε όλοι μας το ίδιο επίπεδο γνώσεων. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ρωτήσει το οτιδήποτε εάν επιθυμεί να μάθει κάτι.

Δεύτερον, σεβόμαστε αυτόν που μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει τις ερωτήσεις μας και δεν θεωρούμε δεδομένο ότι το ασχοληθεί με αυτό που μας απασχολεί είναι υποχρέωση του.

- Στο θεμα μας...

Το να ρωτάει κάποιος με ποια διαδικασία προωθείται ένα ζώο για υιοθεσία δεν είναι κακό.

Το να επισημαίνει κάποιος πως αυτός που το βρήκε, μπορεί να κατηγορηθεί για ζωοκλοπή, εάν δεν ακολουθήσει την σωστή διαδικασία, είναι γεγονός και άρα χρήσιμη επισήμανση.

Το θεμα με το λαμπραντορ και παρόμοιες αγγελίες που «απειλούν» για επικείμενη θανάτωση του ζώου σε περίπτωση που δεν υιοθετηθεί, είναι απαράδεκτες και για αυτό η διαχείριση του forum φρόντισε και έφτιαξε ένα νέο κανονισμό βάση του οποίου δεν θα επιτρέπονται οι αγγελίες που εμπεριέχουν τέτοιου είδους ψυχαναγκασμό.

Σέβομαι απεριόριστα το έργο προώθησης της Κλειαννας. Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, από την ηλικία ακόμα που πολλοί συνομήλικοι της έπαιζαν με τα playstations, εκείνη βοηθάει αδέσποτα να βρουν σπίτια.
Δεν φταίει η Κλειαννα για τις αγγελίες που προωθεί και δεν χρειάζεται να λογοδοτήσει. Εάν πρέπει να λογοδοτήσει κάποιος για τις αγγελίες που δημοσιεύονται στο Dogforum είναι η διαχείριση του Dogforum και όχι η Κλειαννα ή ο οποιοσδήποτε άλλος δημοσιεύσει μια αγγελία.

Γι’ αυτό το λόγο και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, θεωρήσαμε αναγκαίο να δημιουργήσουμε δυο νέους κανονισμούς οι οποίοι θα απαγορεύουν στο forum τις αγγελίες/εκβιασμούς και αγγελίες που θα ζητούν οικονομική ενίσχυση για το οτιδήποτε.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
πωπωωω,απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... :roll:
εις το επαναγραφειν 8)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
- Ας κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις…

Δεν υπάρχουν ακατανόητες ερωτήσεις και αυτονόητες απαντήσεις, διότι είναι αδύνατον να έχουμε όλοι μας το ίδιο επίπεδο γνώσεων. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ρωτήσει το οτιδήποτε εάν επιθυμεί να μάθει κάτι.

Δεύτερον, σεβόμαστε αυτόν που μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει τις ερωτήσεις μας και δεν θεωρούμε δεδομένο ότι το ασχοληθεί με αυτό που μας απασχολεί είναι υποχρέωση του.

- Στο θεμα μας...

Το να ρωτάει κάποιος με ποια διαδικασία προωθείται ένα ζώο για υιοθεσία δεν είναι κακό.

Το να επισημαίνει κάποιος πως αυτός που το βρήκε, μπορεί να κατηγορηθεί για ζωοκλοπή, εάν δεν ακολουθήσει την σωστή διαδικασία, είναι γεγονός και άρα χρήσιμη επισήμανση.

Το θεμα με το λαμπραντορ και παρόμοιες αγγελίες που «απειλούν» για επικείμενη θανάτωση του ζώου σε περίπτωση που δεν υιοθετηθεί, είναι απαράδεκτες και για αυτό η διαχείριση του forum φρόντισε και έφτιαξε ένα νέο κανονισμό βάση του οποίου δεν θα επιτρέπονται οι αγγελίες που εμπεριέχουν τέτοιου είδους ψυχαναγκασμό.

Σέβομαι απεριόριστα το έργο προώθησης της Κλειαννας. Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, από την ηλικία ακόμα που πολλοί συνομήλικοι της έπαιζαν με τα playstations, εκείνη βοηθάει αδέσποτα να βρουν σπίτια.
Δεν φταίει η Κλειαννα για τις αγγελίες που προωθεί και δεν χρειάζεται να λογοδοτήσει. Εάν πρέπει να λογοδοτήσει κάποιος για τις αγγελίες που δημοσιεύονται στο Dogforum είναι η διαχείριση του Dogforum και όχι η Κλειαννα ή ο οποιοσδήποτε άλλος δημοσιεύσει μια αγγελία.

Γι’ αυτό το λόγο και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, θεωρήσαμε αναγκαίο να δημιουργήσουμε δυο νέους κανονισμούς οι οποίοι θα απαγορεύουν στο forum τις αγγελίες/εκβιασμούς και αγγελίες που θα ζητούν οικονομική ενίσχυση για το οτιδήποτε.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ...

Τώρα ΠΡΟΣ ΚΛΕΙΑΝΝΑ

Εdit: υγ.:Και μία σημείωση,γιατί δεν πρόλαβα να γραψω στο 2ο θεμα για τον Λευκανδρο που κλειδώθηκε,το mail με την ιστορία του Λευκανδρου μου προωθήθηκε απο μελος του σωματείου με την ένδειξη προωθηστε το.Ετσι,για να ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πραγματα και να μην α ναφερομαι συνεχεια ως η κουφη και ως αυτη που προωθει αρλούμπες ή χωρίς αδεια.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ . Η αγγελία αυτή είναι εδώ ανεπιθύμητη ... ΔΕΝ μας νοιάζει ποιος την έβαλε ...

Αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέφευγα να το σχολιασω,αλλα μιας και το θιξες τα πα και ξαλαφρωσα.Σημειωση οτι μου χουν γραψει 2 μελη-φίλες ότι ''α αυτό δεν το βαζω γιατι θα με φανε''..φοβομαστε να γραψουμε δηλαδη πια?
Τί να πώ ... αν δεν έχεις άποψη και γνώμη σε μία συνεύρεση ανθρώπων, είτε είναι φορουμ είτε τραπέζι σε ταβέρνα, δεν σου φταίει κανένας ... αν θεωρείτε κλίμα ''γλυψίματος'' της όποιας άποψης καλύτερο απο αυτό , παρακαλώ πάλι, υπάρχουν κι άλλα forum η ανταλλαγή pm με τέτοιο περιεχόμενο φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να γίνει, δικαίωμά μου όμως είναι να πώ ότι είναι παράδειγμα δειλίας και πραγματικά πιά ΑΣΚΟΠΗΣ ΧΡΗΣΗΣ του internet γενικότερα ...

''Αα ... αυτό δεν το βάζω ... '' τί θα πεί ?? το forum έχει κανόνες και υποχρέωση του καθενός να τους ακολουθεί, αλλιώς φεύγει ΑΝ τώρα τους ακολουθήσει, είναι ελεύθερος να βάλει ό,τι θέλει, αν δεν θέλει να τον φάνε, ας το τυπώσει και ας το κρεμάσει στον τοίχο του να το βλέπει ... [/img]

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:

.
διαφωνω.
ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις αγγελιες του και ασχετα με το εαν παραμεινουν η οχι σε ενα φορουμ -εαν κριθουν ακαταλληλες γι αυτο-,θα ηθελα να μαθω με τι ειδους κριτηρια προωθηθηκαν,ποιες ηταν οι σκεψεις πανω σε αυτες ,εαν υπαρχει "φιλτρο" σε αυτα που προωθουν και ποιο ειναι αυτο,ποια η αποψη τους ρε αδερφε για τις αγγελιες που -εστω οτι βρηκαν-αποφασισαν να δημοσιευσουν και αλλου...
δεν ζητησα να λογοδοτησει κανεις,-με την αυστηρη εννοια που διαβαζεται αυτο,αν ειναι δυνατον-τις σκεψεις του ζητησα,εαν θελει φυσικα να τις αναπτυξει,γιατι ειμαι πραγματικα περιεργη να τις μαθω.
το οτι μια αγγελια ειναι ανεπιθυμητη και κλειδωνεται η σβηνεται,δεν μου λεει τιποτα,διοτι απλα πηγαινει στην μερια των χιλιαδων αγγελιων του ιδιου στυλ,χωρις ουσιαστικα να "δωσει" κατι παραπανω..και το κατι παραπανω σε ενα φορουμ,ειναι η ανταλλαγη αποψεων.
θα επιμεινω και θα ξαναπω,πως απο ανθρωπους που ασχολουνται συστηματικα με την περισυλλογη αδεσποτων-στειρωση,χαρισμα,διαθεση,προωθηση ,δεν ξερω κι εγω τι αλλο κι απο την στιγμη που "βρεθηκαν" μαζι μου σε ενα μερος(φορουμ) θα ηθελα-απαιτουσα στο φιναλε- να μαθω κατι ουσιαστικοτερο απο το "υιοθετηθηκε χθες ο σκυλος,η κοπελλα εβαλε τα δικα της τηλεφωνα για να το βοηθησει,τετοιες αγγελιες υπαρχουν πολλες,πολλα τραγουδια ξερετε,κλπ"

ΥΓ1...να αναπτυξω και την αποψη μου,κατα της περισυλλογης-υιοθεσιας-χαρισματος-στειρωσεως -διαχειρησης ,Δικαιωματος στα "αδεσποτα" η αδεσποτα?

ΥΓ2...ποια μανουλα θα τον κλαψει αυτον που θα μου μαντρωσει το σκυλι καμια μερα..... :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
galazio said:
διαφωνω.
Πως το ‘παθες? :lol: 8)

Επανέρχομαι και διευκρινίζω.
Στο σπίτι μου βάζω εγώ κανόνες. Ο επισκέπτης δεν είναι υποχρεωμένος να μαντέψει τι θεωρώ εγώ επιτρεπτό και τι όχι, εάν δεν του το κάνω απόλυτα σαφές.
Αυτόν ακριβώς τον ρόλο παίζουν οι κανονισμοί. Θέτουν τα όρια στο «σπίτι» μας, δηλαδή στο forum.
Εάν ένα σπίτι είναι «μπατε σκύλοι αλέστε» ποιος φταίει? Οι σκύλοι?

galazio said:
υγ...να αναπτυξω και την αποψη μου,κατα της περισυλλογης-υιοθεσιας-χαρισματος-στειρωσεως -διαχειρησης ,Δικαιωματος στα "αδεσποτα" η αδεσποτα?
Και βέβαια! Εννοείται!
:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι βρε ροτυ,λεμε διαφορετικα πραγματα,καταλαβε τι εννοω!
βαζω εγω μια αγγελια ,που ζηταω δουλεια για την 8χρονη κορη μου...εσεις θα την αφαιρεσετε,ενταξει?
το προβλημα του φορουμ λυθηκε...το αλλο? :?: δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την αγγελια που εβαλα?
ελα,καταλαβε τι λεω,ελααααα :twisted:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
galazio said:
βαζω εγω μια αγγελια ,που ζηταω δουλεια για την 8χρονη κορη μου...εσεις θα την αφαιρεσετε,ενταξει?
το προβλημα του φορουμ λυθηκε...το αλλο? :?: δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την αγγελια που εβαλα?
ελα,καταλαβε τι λεω,ελααααα :twisted:
Για να ακριβολογούμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχεις όχι μόνο προωθήσει την αγγελία, αλλά και είσαι υπεύθυνη για το τι λέει.

Άλλος απειλεί να δολοφονήσει το σκυλί του. Όχι η Κλειάννα.

Και πάλι, όπως πάντα, ο αγγελιοφόρος την πληρώνει.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλα αλεξανδρα,εχεις κεφι για παιχνιδι τωρα,η σοβαρα δεν καταλαβαινεις τι λεω? :?
οκ,βαζω μια αγγελια,οτι ο γειτονας μου ο κυρ τασος,ζηταει δουλεια για την 8χρονη κορη του...την βρηκα σε ενα σαιτ και τη προωθω κι εγω για να βοηθησω την κατασταση...οκ τωρα?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Εξαρτάται γιατί το κάνεις.

Για να διευκολύνεις μια κατάσταση ή για να την αποτρέψεις?

Αυτός που γνωστοποιεί τις κακές προθέσεις τρίτου, δεν καταλαβαίνω την ευθύνη που έχει για τη βλακεία που δέρνει τον άλλο, εφόσον το κάνει για να αποτρέψει μια κατάσταση με δυσάρεστες συνέπειες.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
galazio said:
το προβλημα του φορουμ λυθηκε...το αλλο? :?:
Για το άλλο θα επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές διότι η παιδική εργασία είναι παράνομη.
Εάν αναφέρεσαι στο ηθικό κομμάτι, όλοι θα κατακρίνουν μια τέτοια ενέργεια, ίσως προβληματιστούν, ίσως «πέσουν από τα σύννεφα» (συνήθης ελεύθερη πτώση οποιουδήποτε ζει εκτός πραγματικότητας), ίσως βγάλουν και κανα ηθικοπλαστικό λογύδριο…

Το σίγουρο είναι ότι θα ρίξουν όλοι το ανάθεμα και θα πάνε στα κρεβάτια τους με ήσυχη συνείδηση πιστεύοντας ότι έκαναν το χρέος του και την άλλη μέρα θα στείλουν στο διάολο το Αλβανακι που τους κτυπά το τζάμι του αυτοκινήτου τους στο φανάρι…

Τέλος πάντων… Ας μην πλατειάσουμε, διότι δεν θα βγάλουμε άκρη.
Περιμένω να αναπτύξεις την άποψη σου σχετικά με την περισυλλογή, φιλοξενία και προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων…