ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και τι εννοείς και υπονοείς.
Πολλοί στο φορουμ το τελευταίο καιρότο μονο που κανετε είναι να σχολιαζετε με κακία και ειρωνεία οτιδηποτε πει ο οποιοσδήποτε.
Ο Μακης ξεκινησε το θεμα με το ακτανοητο για μενα ''γιατί το χαριζετε σας ανηκει''...ε τι να γραψουμε στην αγγελία??Διδεται?Χαριζεται.Δεν πωλειται.
κ επειδή είδα οτι απαντησαν αλλοι θεωρησα περιττο να εξηγησω τα αυτονοητα οτι αν βρουμε ενα ζωο πρωτα ψαχνουμε ιδιοκτητη και αν δεν βρεθει χαριζεται.απλα μου φαινεται οτι ψαχνετε αφορμες να βγαλετε απ το παραμικρο,το υποπτο και το κακό!
Το αν φιλοξενεί το φορουμ αγγελίες ''μου'' δεν έχει σχεση με το αν θα απαντησω ή οχι.Και το αν ειμαι προβλεψιμη το αφηνω ασχολιαστο...
Εχετε αποκτησει ορισμενοι ενα στυλ ''τα ξερω ολα και ειρωνευομαι για όλα'' και πραγματικα μ εχει κουράσει.ΠΡΟΤΕΙΝΩ να χαλαρώσετε και να μην ξεχνατε πως εδώ μεσα κανουμε συζητησεις και δεν είμαστε για να φαγωνομαστε.
Οσο για το Λαμπραντόρ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!!!!!!
για την ιστορία,υιοθετηθηκε χθες!
Οσο για το με ποιο κριτήριο την εβαλα,επειδή είστε εξω απ το χορό κ λετε πολλ΄τραγουδια,τετοιες αγγελίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ και αντιμετωπιζουμε τετοιες καθε μηνα!
ΜΑΛΙΣΤΑ η συγκεκριμενη γραφτηκε όσο πιο σωστά μπορούσε απο κοπελα από σωματείο που ασχολειται και αυτη με αγγελιες..Ουτε σχεση ειχε με το σκυλο,ουτε με το κυνοκομειο ουτε τιποτα και ειχε βαλει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛ.ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ για να το βοηθησει.
Ενώ υπαρχουν μεχρι και απ τους ιδιους τους ιδιοκτητες αγγελίες σ αλλες περιπτωσεις ''παρτε τα αλλιως σε 10 μερες θα τα κοιμσουμε'' και τους στελνουμε mail είτε απειλωντας τους οτι ΔΕΝ μπορουν να κανουν ευθανασία σε υγιές ζωο,είτε με ευγενικό τροπο να τους προωθησουμε καμία αγγελία να μη θαντωσουν το ζωο...
Αλλα το μονο που γίνεται τελευταίως είναι να βλεπετε τα παντα με καχυποψία και να βγαζετε γρηγορα συμπερασματα.Κι οχι τιποτα αλλο δε προλαβαινω ν απαντησω γιατί δεν ειμαι online...και μετά μου τη λες κ απο πανω...χα χα χα :lol:
Αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέφευγα να το σχολιασω,αλλα μιας και το θιξες τα πα και ξαλαφρωσα.Σημειωση οτι μου χουν γραψει 2 μελη-φίλες ότι ''α αυτό δεν το βαζω γιατι θα με φανε''..φοβομαστε να γραψουμε δηλαδη πια?
Εdit: υγ.:Και μία σημείωση,γιατί δεν πρόλαβα να γραψω στο 2ο θεμα για τον Λευκανδρο που κλειδώθηκε,το mail με την ιστορία του Λευκανδρου μου προωθήθηκε απο μελος του σωματείου με την ένδειξη προωθηστε το.Ετσι,για να ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πραγματα και να μην α ναφερομαι συνεχεια ως η κουφη και ως αυτη που προωθει αρλούμπες ή χωρίς αδεια.
Κλειάννα
galazio said:
Strays' help said:
To πιο ακυρο δε λες τίποτα...σε λίγο θα μας πει να μην μαζεύουμε και αδεσποτα....
θα επρεπε να μπορεις και καλυτερα και οχι να εισαι τοσο προβλεψιμη.
και αυτο θα ...σας ελεγα και αλλα πολλα θα σας ελεγα,μα δεν υπαρχει λογος,διοτι οπως εχω παρατηρησει,οοτι να ναι,οοοπως να ναι κι ο καθενας παει την συζητηση εκει που τον βολευει...
με τις ευαισθητες αυθαιρεσιες (κλανιες) αυγα δεν βαφονται.
επισης,επειδη αυτο το φορουμ φιλοξενει τις αγγελιες σου,θα περιμενα καποιες φορες να παιρνεις θεση στα δρωμενα που ειναι αποτελεσμα καποιων ελεηνων αγγελιων- πχ το λαμπραντορ που θα θανατωθει,για πες μου,με τι κριτηρια εβαλες εδω αυτο το αισχος ?
(εσυ που μιλας για ακυρα και εγκυρα...)