Μετά το πρόσφατο συμβάν της rottie με προβληματίζει το εξής: η βόλτα στο βουνό. Έχω εφοδιαστεί βέβαια με ατροπινη αλλά αυτό που θέλω είναι να μην της την κάνω ποτέ. Θέλω λοιπόν να θίξω ένα θέμα ελπίζοντας βεβαία ότι δεν θα παρεξηγηθώ, είναι καλύτερα στην βόλτα στο βουνό η ατροπινη στην τσέπη η φίμωτρο? (δεν ξερώ αν υπάρχει κάτι άλλο που θα εμποδίσει το σκύλο να φάει)
Α επίσης να αναφέρω ότι μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας στο άλσος που πάμε κάθε μέρα και εντοπίσαμε 2 κομμάτια κρέας. Τα πέταξα με την ελπίδα ότι ήταν καθαρά. Αν ξαναβρώ τότε θα είμαι σίγουρη ότι είναι φόλα και τότε τι θα κάνω που θα την αφήνω ελεύθερη να τρέχει? Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τον προβληματισμό μου.
Α επίσης να αναφέρω ότι μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας στο άλσος που πάμε κάθε μέρα και εντοπίσαμε 2 κομμάτια κρέας. Τα πέταξα με την ελπίδα ότι ήταν καθαρά. Αν ξαναβρώ τότε θα είμαι σίγουρη ότι είναι φόλα και τότε τι θα κάνω που θα την αφήνω ελεύθερη να τρέχει? Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τον προβληματισμό μου.