γιαννη μια χαρα τα λες και τα περισσοτερα απο αυτα τα κανω...ειναι ο χωρος εργασιας μου εκει αλλα καθε πρωι τον αφηνω να τρεξει να χ....ει και οτι αλλο.δεν βρισκεται εντος πολης ο χωρος ειναι επαρχιακος δρομος παρολα αυτα βολτα τον παω παντα με λουρι γιατι εχω χασει σκυλι απο αμαξι..πιο πανω εγραψα οτι η πορτα του μαγαζιου μενει ανοιχτη οποτε μονη λυση το συρματοσχοινο.πιστευω καλυτερα ετσι για τον ιβαν γιατι θυμιζω οτι τον μαζεψα απο τον δρομο και εκανα εξετασεις αιματος εμβολια κ οτι αλλο χρειαζεται.επισης το σκυλι ερχεται σε επαφη και με κοσμο και αυτοκινητα .@vectork το σκυλι χρειαζεται βολτα για 2 κυριως λογους:
ι) κοινωνικοποιηση με αλλα σκυλια που θα δουνε και θα μυριστουνε στον δρομο
ιι)για εκτονωση και γνωριμια με νεα μερη....οι μυρωδιες,οι θορυβοι,η κινηση ανθρωπων και αμαξιων προσφερουν στο σκυλο μια ποικιλια εικονων και καταστασεων και φυσικα η βολτα σαν περιπατος βοηθα στην διατηρηση του μυικου ιστου και της καλης λειτουργιας του οργανισμου
Επισεις....αφου εχεις φτιαξει περιφραξη στο χωρο του μαγαζιου σου....ποιος ο λογος να τον εχεις δεμενο με αλυσιδα μεσα στον περιφραγμενο χωρο...???
Επισεις οσον αφορα το χρονο που του παρεχεις για παιχνιδι....μεσα σε αυτον τον χρονο οσο περιορισμενος κι αν ειναι βρες ενα 15λεπτο μινιμουμ να τον κανεις βολτα....δεν αρκει βεβαια αλλα απο το καθολου...κατι ειναι κι αυτο!
Αν κανεις ολα τα παραπανω θα αποφυγεις χειροτερη επιθετικη συπεριφορα στο μελλον...και ισως καταφερεις να εχεις ενα πιο ισορροπημενο σκυλο!
τα λεω φιλικα παντα ολα τα παραπανω.
οσο για την ρατσα....ειναι ενα ημιαιμο μαυρο υπεροχο σκυλι,με τον δικο του ξεχωριστο χαρακτηρα...!
μου λες οτι αφου δεν εχω το σκυλο μεσα στο σπιτι μου δεν ειναι δικος μου????λογικη αντε γειααα....ποιου ειναι ο σκυλος?του γειτονα?Πιο χαλαρους απο μας στη Νικαια πιστεψε με δε βρεις...
κ για να σου απαντησω
εμενα η Ηρα μεγαλωσε σε τριαρι
συγγνωμη αλλα το σκυλι δεν ειναι δικο σου απτην στιγμη που δεν ζει μαζι σου
μαζεψες ενα αδεσποτο
Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ
κ προσπαθεις να του παρεχεις οτι θεωρεις εσυ καλυτερο
αλλα αυτο που θεωρεις εσυ το καλυτερο δεν ειναι απαραιτητο.
να βρισκει κ ολους τους υπολοιπους συμφωνους
οποτε ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε
κ εαν σου λυθηκαν κ οι αποριες ας το λυσουμε εδω!
Γίνεσαι απόλυτη και χάνεις το δίκιο σου .Τωρα με συγχωρεις...
ζεις μαζι του?
τον ταιζεις?
τον κοιμιζεις?
τον χαιδευεις ενω αποκοιμιεται στα ποδια σου?
πατε βολτα μαζι?
για καφε μαζι?
παραλια μαζι?
αμα αρρωστησει ξενυχτας μαζι του?
χτιζεις μια σχεση μαζι του?
δημιουργεις αναμνησεις μαζι του?
μπορεις με ειλικρινεια να πεις οτι το σκυλι σου σε αγαπαει,σε σεβεται,σου ειναι αφοσιωμενο 100%?
Ισως ολα αυτα που σου λεω να σου ακουγονται πολυ "χαζογκομενιστικα" αλλα ετσι πρεπει να ειναι η σχεση σου με το σκυλι
γιατι δεν ειναι ενα ακομη σκυλι (οχι οτι συμφωνω μαυτο το σκεπτικο...)
ειναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ σκυλι
κ θα ειναι μερος της ζωης σου για τα επομενα 10 χρονια τουλαχιστον
Ε τωρα με συγχωρεις, αλλα αυτα που σου εκανα bold δεν ειναι το κριτηριο για να πει καποιος οτι ο σκυλος ειναι δικος του η οχι......Τωρα με συγχωρεις...
ζεις μαζι του?
τον ταιζεις?
τον κοιμιζεις?
τον χαιδευεις ενω αποκοιμιεται στα ποδια σου?
πατε βολτα μαζι?
για καφε μαζι?
παραλια μαζι?
αμα αρρωστησει ξενυχτας μαζι του?
χτιζεις μια σχεση μαζι του?
δημιουργεις αναμνησεις μαζι του?
μπορεις με ειλικρινεια να πεις οτι το σκυλι σου σε αγαπαει,σε σεβεται,σου ειναι αφοσιωμενο 100%?
Ισως ολα αυτα που σου λεω να σου ακουγονται πολυ "χαζογκομενιστικα" αλλα ετσι πρεπει να ειναι η σχεση σου με το σκυλι
γιατι δεν ειναι ενα ακομη σκυλι (οχι οτι συμφωνω μαυτο το σκεπτικο...)
ειναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ σκυλι
κ θα ειναι μερος της ζωης σου για τα επομενα 10 χρονια τουλαχιστον
........ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
εκπαιδευτής..πολυτέλειες@vectork.
οποτε πρεπει να δουλεψεις τα σημεια του χαρακκτηρα του που δεν σου αρεσουν με καποιο εκπαιδευτη.... και ειμαι σιγουρος οτι μολις κανεις αυτα θα δεις μεγαλη διαφορα!