βοηθεια!!!

vectork

Member
21 Αυγούστου 2013
20
0
γεια σας ειμαι νει μελος στην ομαδα σας και θελω να μου πειτε γνωμες.εχω τον ιβαν 5 μηνες και προσπαθω να βρω την ρατσα του αν ειναι καθαρο η ημιαιμο...ειναι δυνατος πολυ δραστηριος και εχει επιθετικη συμπεριφορα με αλλα σκυλια ανεξαρτητου φυλου.καθε σοβαρη γνωμη δεκτη

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γεια σου και σένα
Εάν ο σκύλος δεν έχει χαρτιά δεν είναι <καθαρό>...είναι ημίαιμο...ωραιότατο φαντάζομαι ...

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Πρώτον, καλωσήρθες :). Δεύτερον, βάλε καλέ καμία φωτο του ιβάν να τον θαυμάσουμε. Και τρίτον, το ότι είναι επιθετικός με άλλα σκυλιά να ξέρεις ότι δεν είναι και πολύ καλό :/

vectork

Member
21 Αυγούστου 2013
20
0
γεια σας ειμαι νει μελος στην ομαδα σας και θελω να μου πειτε γνωμες.εχω τον ιβαν 5 μηνες και προσπαθω να βρω την ρατσα του αν ειναι καθαρο η ημιαιμο...ειναι δυνατος πολυ δραστηριος και εχει επιθετικη συμπεριφορα με αλλα σκυλια ανεξαρτητου φυλου.καθε σοβαρη γνωμη δεκτη
παιδια έβαλα φωτο αλλά μου λέει οτι είναι κλειστό θέμα & δε μπορούμε να συζητήσουμε.Γιατί? τι πρέπει να κάνω?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
καλως τους. Γνωμη πανω σε τι να σου πουμε?? Για το τι ρατσα ειναι ή για την επιθετικοτητα του??
Ράτσα δεν μπορει κανεις να ξερει μιας και το σκυλι δεν εχει χαρτι καθαροαιμιας.
Για την επιθετικοτητα, πρεπει να βρεις λυση. Εκπαιδευτη ας πουμε..

vectork

Member
21 Αυγούστου 2013
20
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μημγραφεις κεφαλαια !! Τι σκυλι να ειναι ? ενας θεος ξερει βρε βεκτορ τι σκυλια ζευγαρωσαν για να βγει ο σκυλακος σου , οποτε τι να σου πουμε και εμεις .

vectork

Member
21 Αυγούστου 2013
20
0
σωστος αλλα μπορει να ειναι και καθαροαιμο.απλα αν βρω τη ρατσα του θα καταλαβω περισσοτερα για τη συμπεριφορα του

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλωσήρθες!
Όταν λες τον κράτησες, εννοείς του έβαλες μια αλυσίδα στο λαιμό?
ή έτυχε να είναι δεμένος με αλυσίδα στη συγκεκριμένη φωτογραφία?
Ημιαιμάκι ειναι, να το χαίρεσαι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn