βοηθεια-βολτα σκυλου

katerina1kat

Member
26 Νοεμβρίου 2013
5
0
καλησπερα σε ολα τα μελη..θα ηθελα μια βοηθεια σας γιατι ειναι σοβαρο και σημαντικο για μενα..εχω θεμα υγειας και ο γιατρος μου προτεινε να παρω ενα σκυλακι γιατι θα μου εκανε καλο.ομως μενω με τους δικους μου και εχουν μεγαλο προβλημα με τα σκυλια..υπαρχει καποιο μελος που να με αφησει να πηγαινω βολτα το σκυλακι του απογευμα ή βραδυ(οποτε θελει)???θα με βοηθουσε πολυ..:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Γιατι δεν ψαχνεις το κοντινοτερο σου καταφυγιο? Χρειαζονται παντα χερια για να βοηθησουν με την φροντιδα και την βολτα των σκυλων, και θα προσφερεις και κατι σε σκυλακια που το εχουν πραγματικα αναγκη.

katerina1kat

Member
26 Νοεμβρίου 2013
5
0
απλα δεν ξερω αν θα με αφησουν ή αν θα χρειαστει καποιο εμβολιο κλπ..πολλοι ανθρωποι χρειαζονται καποιο ατομο για την βολτα του σκυλου..γι'αυτο εστειλα εδω μηπως καποιο μελος θελει..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
απλα δεν ξερω αν θα με αφησουν ή αν θα χρειαστει καποιο εμβολιο κλπ..πολλοι ανθρωποι χρειαζονται καποιο ατομο για την βολτα του σκυλου..γι'αυτο εστειλα εδω μηπως καποιο μελος θελει..
Ναι αλλά δεν μας λες, τι ηλικία εχεις, σε ποιο μέρος είσαι.
Όντως στα καταφύγια πάντα χρειάζονται βοήθεια από εθελοντες. Εμβολιο να χρειαστεί ποιος? αν εννοείς να κολλήσεις κατι, όχι δεν υπάρχει τετοια περιπτωση!!!

katerina1kat

Member
26 Νοεμβρίου 2013
5
0
ειμαι 24 απο αθηνα...οχι εννοουσα εαν τα σκυλακια που εχουν ειναι εμβολιασμενα και μπορουν να κυκλοφορησουν κανονικα στον δρομο..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ειμαι 24 απο αθηνα...οχι εννοουσα εαν τα σκυλακια που εχουν ειναι εμβολιασμενα και μπορουν να κυκλοφορησουν κανονικα στον δρομο..
κάποια σκυλιά αναρρώνουν και καποια αλλα χρειάζονται κοινωνικοποιηση και βόλτες! Πάντα μπορείς να βοηθήσεις, όπου χρειάζεται! Θέληση να υπάρχει και όλα βρίσκονται... και αν δουν και οι γονεις σου ότι σε βοηθά αυτή η επαφη, μην απορήσεις αν καμφθουν και οι αντιρρήσεις τους!

katerina1kat

Member
26 Νοεμβρίου 2013
5
0
πρωτα σκεφτηκα οτι γενικα και καποια ατομα οπως οι ηλικιωμενοι ειτε οι ανθρωποι που δουλευουν χρειαζονται αντιστοιχα καποιο ατομο να πηγαινει βολτα τα σκυλακια τους..οι γονεις μου ειναι αρνητικοι σε αυτο και δεν θα αλλαξουν..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
πρωτα σκεφτηκα οτι γενικα και καποια ατομα οπως οι ηλικιωμενοι ειτε οι ανθρωποι που δουλευουν χρειαζονται αντιστοιχα καποιο ατομο να πηγαινει βολτα τα σκυλακια τους..οι γονεις μου ειναι αρνητικοι σε αυτο και δεν θα αλλαξουν..
Και μενα αρνητικοί ήταν και ενα σωρό αλλων εδώ μεσα....
Τα πάντα στο χέρι μας ειναι, αυτο εχω καταλάβει (με το βαρύ φορτίο των χρόνων που κουβαλάω)

οι περισσότερο εδώ μεσα με τη δουλειά και τις βολτες ειμαστε οργανωμένοι σε πρόγραμμα, αλλά παντα μπορεί να χρειαστεί καποιος να βοηθήσει αν κρυολογήσει ο ιδιοκτητης κλπ. Αυτό όμως προϋποθέτει να σε δεχτεί και το σκυλι να το πας βόλτα... και αυτό θέλει χρόνο.
Γι'αυτο εκλινα και εγώ προς τις φιλοζωικές

katerina1kat

Member
26 Νοεμβρίου 2013
5
0
εισαι πολυ σωστη..δεν δεχεται ο καθε σκυλος αλλο ατομο για φροντιδα-βολτα..δυστυχως δεν μπορω να τους μεταπεισω γιατι δεν συμπαθουν καθολου τα σκυλια..:( αν δεν βρεθει καποιος απο δω που μπορει να με βοηθησει σιγουρα θα απευθυνθω εκει που μου προτεινες..

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
κατερινα δεν ξερω οι γονεις σου γιατι προβληματιζονται...αλλα μαλλον το πιο πιθανο ειναι για την τριχα (αν ειναι και λιγο υποχονδριοι με την καθαριοτητα) η αν ειναι μικοβιοφοβικοι εχουν κι εκει θεμα το οποιο δυσκολα το βγαζεις απο το κεφαλι τους! οπως και να χει...υπαρχουν και ρατσες σκυλων που δεν μαδανε καθολου(οπως τα πουντλ) οπως και να χει...ξεκινα απο καποιο καταφυγιο..υπαρχει ενα στο ζωγραφου και ενα στην νικαια(αν τα γκουγκλαρεις θα τα βρεις) και μετα υπαρχουν και εκτος αθηνας προς γερακα-μαρκοπουλο κτλπ! Η καλυτερη περιπτωση ειναι να αλλαξεις μυαλα στους γονεις σου...και απο την στιγμη που εχεις και την συμφωνη γνωμη ενος γιατρου..απορω που οι δικοι σου ειναι ακομα αρνητικοι!

D

Deleted member 14614

Guest
"Οι γονείς μου είναι αρνητικοί σε αυτό και δεν θα αλλάξουν"
Ααχ, τι μου θυμίζεις...Αυτό έλεγα κι εγώ για πολλά χρόνια, αλλά τελικά κάμφθηκαν οι αντιστάσεις! Πίστεψέ μας, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! :)

Τώρα ως προς τις βόλτες, μιας και μένεις Αθήνα, θα συμφωνήσω με ό,τι σου πρότειναν οι προλαλήσαντες. Η βοήθεια σε ένα καταφύγιο θα ωφελήσει και εσένα, αλλά και τα σκυλάκια εκεί πέρα! Μπορείς να βρεις μέσω google το καταφύγιο που είναι πιο κοντά στην περιοχή σου και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Επίσης, μην σκέφτεσαι καν περί του να κολλήσεις κάτι, γιατί εννοείται ότι είναι εμβολιασμένα. Άλλωστε, βόλτες θες να τα πηγαίνεις, δεν είναι απαραίτητο να βοηθάς σε καθαριότητες! Θεωρώ ότι είναι πιο χρήσιμο από το να βγάζεις βόλτα το σκυλί κάποιου που δεν έχει χρόνο, αλλά φυσικά περί ορέξεως...

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
Βρε κοριτσακι , τοσες ομορφοφατσες στα καταφυγια διψανε για λιγη φροντιδα και αγαπη , για λιγη προσοχη , γιατι δεν ξεκινας απο κει ? κι εσυ θα νοιωσεις καλα , και σιγουρα και εκεινα , συν οτι αυτη η εμπειρια θα σε βοηθησει και αργοτερα αν ποτε καταφερεις να παρεις το δικο σου σκυλι . Λιγη ''προβα '' του τι σημαινει να εχεις την φροντιδα ενος ζωου θα σε βοηθησει παρα πολυ στο να καταλαβεις κι ολας αν μπορεις να αναλαβεις την φροντιδα μιας ζωης που θα εξαρταται απο σενα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Κατερίνα, καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Εύχομαι το πρόβλημα της υγείας σου, να μην είναι σοβαρό και να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Θα ήθελα αν γίνεται, να μας πεις, γιατί ο γιατρός σου θεωρεί, ότι θα σου κάνει καλό ένας σκύλος; Σε τι επίπεδο; Γιατί το να πηγαίνεις μόνο βόλτα, έναν ξένο σκύλο, δεν είναι και τόσο εύκολο, όσο ίσως νομίζει ο γιατρός σου. Η κοντινότερή σου φιλοζωική, είναι όμως μια πάρα πολύ καλή ιδέα, για να αρχίσεις να παίρνεις μικρές δόσεις, από αυτό το...θαυματουργό φάρμακο, με τα 4 πόδια, την ουρά και την γούνα. Και μετά...έχει ο Θεός :)