βοήθεια σε άσχετο υποψήφιο φίλο σκύλου 2

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δε χρειαζεται να τη μετρησεις καλε! Εχε στο μυαλο σου απλα να ειναι ευρυχωρο να μπορει να ξαπλωνει, να καθεται να παιζει με παιχνιδια και κοκκαλα, να χωρανε μεσα τα μπολακια της ( σε περιπτωση βροχης) .. Και βεβαια να εχει ενα μονωτικο υλικο για το κρυο και τη ζεστη.

Και με τα πιτσιρικια μη την πιεσεις και μην αρχισουν τις αγκαλιες αμεσως... να ειναι προσεχτικα και την πλησιαζουν με ηρεμια και οχι με αποτομες κινησεις.. Εχουν γνωριστει?

Last edited:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Πάει κι αυτός ...χάζεψε! Καλωσήρθες στο club των ...ηλιθιοποιημένων!:D
μου θυμίζει πάρα πολύ εμένα όταν πήρα τον Μανού τον Δεκεβρη και η πλάκα είναι ότι και τις δικές μου απορίες πάλι η Αμαλία τις είχε λύσει και τις λύνει ακόμα... :-\":-\":-\":oops::oops:

Καλώς τα δέχτηκες Τούλη και τα παιδάκια στην αρχή ήρεμα με το σκυλάκι έτσι; να μην το τρομάξουν το καϋμένο ;)

Πάντως έχει φοβερή και πολύ ξεχωριστή ομορφιά :):):)

toulis

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
50
12
Αθήνα
Γνωριμίες δεν έχουν γίνει ακόμα γιατί αν έπαιρνα μαζί μου τα παιδιά θα έφευγα με 2 - 3 σκυλιά.

Αλλά από ότι την έκοψα θα τα συνηθίσει σχετικά γρήγορα. ( το εύχομαι δηλαδή )

Για την πρώτη επαφή και εγώ την φοβάμαι αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές.

το μόνο πού μπορώ να κάνω είναι να συμβουλέψω τα παιδιά το οποίο έχει γίνει είδη και θα επαναληφθεί αρκετές φορές.

τον μικρό φοβάμαι λίγο γιατί δεν παίζετε.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι ηλικίες εχουν τα παιδιά σου?

Καλο θα ήταν να πατε μαζί πριν την Παρασκευή να γνωριστούν... να δεις και συ πως συμπεριφερεται στα παιδια πριν την φερεις σπιτι!

Ατρεας θα στο ξαναπω! Ο Μανου δε μπορουσε να εχει καλυτερο μπαμπα!!! Αλλα και μεις ? Ειδες παλικαρι που σου δώσαμε ε?:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog