αρρωστεια!

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
παρτε μια προ λιγων λεπτων εμπειρια μου..............

βγαινω με το παιδι βολτα και μας την πεφτουν μια παρεα απο πιτσιρικια της γειτονιας, εκ των οποιων ο ενας οποτε μας βλεπει ερχεται και πιανει την κουβεντα για σκυλια...

μπαινω στο ψητο..
Π-->πιτσιρικι
Ε-->εγω

Π τον εχετε παει εκει που βαρανε τα σκυλια?
Ε οχι. πού? σε εκπαιδευτη εννοεις?
Π οχι σε εκπαιδευτη. εκει που χτυπανε τα σκυλια.
Ε πού τα χτυπανε τα σκυλια??
Π εκει που παλευουνε
Ε σε κυνομαχιες??
Π ναι!
Ε οχι δεν τον εχω παει εκει
Π εμεις το ειχαμε παει. ειχαμε ενα ντοπερμαν μεγαλο
Ε και τι εγινε τελικα? ζει τωρα?
Π οχι. τον εφαγε ενα αλλο. τον εφαγε μεχρι τα κοκκαλα..
Ε και γιατι το πηγατε εκει?
Π ε, νομιζαμε οτι ηταν καλο

και αργοτερα μπαινει στην "παρεα" και ενα κοριτσακι Κ

Κ ειχαμε και εμεις ενα σκυλο! το χαμε παρει εκει που τσακωνονται.. πώς το λενε?
Ε κυνομαχιες?
Κ ναι εκει! και το σκοτωσανε! πριν 2 μηνες ητανε.

και λεω εγω τωρα........................................
2 παιδια μεσα στην ιδια γειτονια, ιδια παρεα,... μου ειπαν το ιδιο πραγμα, που ΜΟΝΟ παιδια θα μπορουσαν να το ειχαν πει με τοση ειλικρινεια και αφελεια..... παιδακια της πρωτης δημοτικου....

παιδακια με γονεις ανωμαλους.

και μεσα σε αυτο τον ομορφο κοσμο, προσπαθουμε μια χουφτα ζωοφιλοι να αλλαξουμε τα πραγματα......
ναι οκ...... σιγουρα, οπωσδηποτε.......

Σημειωση: Το παιδακι (φυσιολογικοτατο κατα τα αλλα) τα ελεγε ολα αυτα με θαυμασμο, τα θεωρουσε φυσιολογικοτατα.. αυτο του εμαθε ο μπαμπακας του..
και η μονη στιγμη που δεν ειχε τιποτα να πει ηταν οταν φτασαμε σπιτι μας και ηταν απεξω και ακομα συζητουσαμε..

Π εδω εξω τον αφηνετε ε? (καγκελοπορτα)
Ε οχι βεβαια. μεσα στο σπιτι τον εχω.
Π α!!! ξερω γιατι τον παιρνετε μεσα!!! για να μην ερθει κανα λυκοσκυλο και τον φαει!
Ε οχι. τα σκυλια ειναι φιλοι μας και πρεπει να ειναι στο σπιτι μαζι μας, τι να κανουν εξω μονα τους?
Π Σ Ι Ω Π Η

S

SwkDoG

Guest
:D ...

Πάντα μια συζήτηση με πιτσιρίκια είναι απολαυστική και ενδεικτική της πραγματικότητας (εξάλλου και η λαϊκή σοφία λέει "Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!... :) ).
Βέβαια δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις και ως απόλυτη αλήθεια τα λεγόμενα τους.Δηλαδή δεν είναι και σίγουρο ότι οι γονείς τους ασχολούντε με τις κυνομαχίες (και αν το έκαναν μάλλον δεν θα είχαν Ντόμπερμαν...) και σίγουρα δεν το έφαγαν το σκυλάκι του "μέχρι κόκκαλο",εκτός και αν έπεσε σε λίμνη με πιράνχας!... :)

Τώρα αν με αυτή τη συζήτηση μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα?...
Σίγουρα ναί!...Ότι δεν υπάρχει ζωοφιλική και κυνοφιλική παιδεία στην Ελλάδα (όπως και οικολογική,κλπ. κλπ...είμαστε σχετικά καινούργιοι σε όλα αυτά.Ας μην ξεχνάμε ότι χώρες όπως η Ρουμανία,η Ουγγαρία ακόμα και η Βουλγαρία έχουν οργανωμένη κυνοφιλία από τις αρχές του 1900 ενώ εμείς κάναμε την πρώτη μας έκθεση στις αρχές του 1990!!...Για να μην αναφέρουμε χώρες όπως Αγγλία και Γερμανία...).

Όσο για τις κυνομαχίες...δεν περιμένω κανένα παιδάκι να μου επιβεβαιώση την ύπαρξη,μη πώ και την άνθιση τους.

και μεσα σε αυτο τον ομορφο κοσμο, προσπαθουμε μια χουφτα ζωοφιλοι να αλλαξουμε τα πραγματα......
ναι οκ...... σιγουρα, οπωσδηποτε.......
Δεν ξέρω σε πιά "χούφτα" ζωοφίλων αναφέρεσε αλλά εγώ προσωπικά έχω παραιτηθεί από την προσπάθεια της αλλάγης των άλλων...
Φροντίζω να κάνω και να λέω αυτό που θεωρώ σωστό,έχοντας πάντα "ανοιχτό μυαλό" για κάτι διαφορετικό και..."όσοι πιστοί προσέλθετε..."

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Βέβαια δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις και ως απόλυτη αλήθεια τα λεγόμενα τους.Δηλαδή δεν είναι και σίγουρο ότι οι γονείς τους ασχολούντε με τις κυνομαχίες (και αν το έκαναν μάλλον δεν θα είχαν Ντόμπερμαν...) και σίγουρα δεν το έφαγαν το σκυλάκι του "μέχρι κόκκαλο",εκτός και αν έπεσε σε λίμνη με πιράνχας!...
θα ηταν πολυ πιο ευκολο και καθησυχαστικο να υποθεσω οτι ελεγε ψεματα... αλλα αληθεια πού τα ακουσε αυτα που ελεγε? και γιατι μου περιεγραφε τη σκηνη με τα χερια του? καλα οκ... αυτο για τα "κοκκαλα" που ειπε οτι χαζομαρα πανω στον ενθουσιασμο του... κατα τα αλλα ομως εμενα μου φανηκε πολυ ειλικρινης.
οσο για τα ντοπερμαν που λες, εδω πεφτεις πολυ εξω. μη φανταζεσαι οτι στις κυνομαχιες βαζουν μονο πιτ μπουλ, ροτβαιλερ (πχ) Αντιθετως! Συγκεκριμενα, μια φιλη που μενει κοντα στην περιοχη που γινονται αυτα(αλλα φυσικα ολοι κανουμε πως δεν ξερουμε πού και πότε γινονται! συν το αστυνομικο τμημα που ειναι διπλα!!!!!!) μου ελεγε οτι ενω βρισκοταν στο παρκο με το ντοπερμαν της, γυρναει και της λεει ενας στην ψυχρα.. "καλο ειναι αυτο, γιατι δεν το φερνεις στις κυνομαχιες?" η κακομοιρα... τωρα παταει σπανια στο παρκο μιας και ακουγεται οτι εκει κανουν και "προβες" τα σκυλια αυτα, τρωγοντας αδεσποτα....... :shock: (αλλα ας συνεχισουμε βεβαια να κανουμε πως δεν το ξερουμε.....................)

Όσο για τις κυνομαχίες...δεν περιμένω κανένα παιδάκι να μου επιβεβαιώση την ύπαρξη,μη πώ και την άνθιση τους.
σωστα!!! αυτο που δε φανταζομουν ΩΣ ΤΩΡΑ, ειναι οτι ειναι τοσο ανωμαλοι που βαζουν και τα παιδακια τους στο κλιμα αυτο............... :!:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μποξερ....στον ασπροπυργο μενεις? :D :D :D
πλακα κανω....χωρις παρεξηγηση ετσι...

κοιτα σιγουρα για να μιλανε ετσι τα παιδακια κατι εχουν ακουσει.....τωρα ομως αντε βγαλε ακρη....

μιας και ακουγεται οτι εκει κανουν και "προβες" τα σκυλια αυτα, τρωγοντας αδεσποτα.
μην ειμαστε υπερβολικοι....

το θεμα ειναι ...εσυ τι κανεις αφου ξερεις κατι ...κανε κατι....ξερεις ομως?
μαλλον οχι...αλλα και να ηξερες τι θα εκανες? οχι μονο εσυ ...και γω και ολοι μας .....ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

τι θα μπορουσαμε να κανουμε για τα pitbull μαλλον οχι για τα πιτμπουλ αλλα για αυτους που ασχολουνται με τις κυνομαχιες????

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
LOL οχι δε μενω ασπροπυργο, και μιλαγα για αλλη περιοχη.

ξερω αρκετα πραγματα, αλλα και παλι εχω αποδειξεις????????????????? οχι
εχω ομως τυψεις! που ξερω και δεν κανω!!!
εχω ομως κατι υποψην που ειχα συζητησει, αλλα θελει πολλη προσοχη. τεσπα, το αφηνουμε αυτο...

δε συμμετεχουν ΜΟΝΟ πιτ μπουλ.
τι μπορουμε να κανουμε...... να βαλουμε το πιτ του ενος να φαει τον ιδιοκτητη του αλλου! :evil: :twisted:

ε?

S

SwkDoG

Guest
εγινε θαυμα.....
Τι θαύμα έγινε βρε boxer?!!!...
Άλλο ένα άρθρο με ανακρίβειες εώς και μπούρδες θα έλεγα...
Αν θες να το αναλύσουμε,όσο γίνετε,ευχαρίστως σε επόμενα μηνύματα... :roll:

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
λεω... θαυμα εγινε και ασχοληθηκαν ΘΕΤΙΚΑ με τα πιτ μπουλ???

ε αμα βλεπεις ανακριβειες και μπουρδες γιατι δε λες ποιες ειναι?

εγω προφανως δεν τις βλεπω γιατι δεν τις ξερω.

με εξαιρεση τα ονοματα εκπαιδευτων και κτηνιατρων (δεν εννοω οτι ειναι κακοι ή καλοι, απλα μου εκανε κακη εντυπωση το ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ονοματα)
κατα τα αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση το κειμενο.

αμα λεει μπουρδες, γιατι δε λες ποιες ειναι? :?: :?

S

SwkDoG

Guest
Κατ'αρχήν η παρατήρηση που έκανες και εσύ είναι και ένας από τους λόγους που κάποιοι βγαίνουν και λένε διάφορα...η διαφήμιση!
Έμμεσα αλλά εμφανέστατα δηλώνουν "Εμείς είμαστε...the good guys!"... :)

Επίσης τέτοιου είδους δημοσιεύσεις είναι και "διαφήμιση" για τα Πίτ-μπουλς αλλά στο αγοραστικό επίπεδο...δηλ. ο "μάγκας",ο "τυπάκος" που θέλει σκύλο που να "κλειδώνει" διαβάζει το άρθρο και βλέπει ότι αυτός ο σκύλος του κάνει, αντίθετα ο άνθρωπος που απλά θέλει ένα σκυλάκο αποθαρύνετε από το να πάρει Πίτ-μπουλ γιατί σου λέει "Άγρια...που να μπλέκεις τώρα!".
Μην ξεχνάμε ότι μετά τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πωλήσεις των Πίτ-μπουλς.

Άλλη ανακρίβεια είναι τα "κατασπαραγμένα" αδέσποτα και οι επιθέσεις σε σκυλιά ανθρώπων που τα έβγαζαν βόλτα στην πλατεία.
Αυτά τα σκυλιά είναι "θύματα" των ανίδεων και ανεύθυνων ιδιοκτητών σκύλων Πίτ-μπουλ,Ροτβάϊλερ,κλπ. και όχι των "κυνομάχων".
Αυτοί δεν βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα στις πλατείες....

Πριν από λίγο καιρό με είχε καλέσει ένας 22χρονος για να εκπαιδεύσω το σκύλο του για κυνομαχίες...το σκύλο του τον είχε χαρίσει κτηνίατρος,η οποία το έβαζε να παλεύει σε κυνομαχίες...
Πλάκα μας κάνετε?!... :shock:
Αφού ο σκύλος έπαιρνε ήδη μέρος σε κυνομαχίες γιατί ήρθε ο άλλος να το "εκπαιδεύση" για κυνομαχίες?!!...
Να βελτιώση τις κινήσεις του?!...Τα άπερκατ και τα ντιρέκτ?!... :lol:
Επίσης αυτή η εικόνα του 22χρονου "μαγκάκου" που παίρνει μέρος σε κυνομαχίες απέχει πολύ από την πραγματική εικόνα των κυνομάχων...
Τότε το 1997,στην υπόθεση της Βέροιας και της Ημαθίας θυμάστε να ήταν 22χρονοι??!!... :?

Σου δίνω 30.000ευρώ εδώ και τώρα να μου δώσεις τον σκύλο σου να τον βάλω σε μάχες...
:lol: ...Εγώ θα τον έδινα!...Δηλαδή ο τυπάκος κυκλοφορεί με 30.000 ευρώ μετρητά στην τσέπη μήπως και συναντήση κανά σκύλο,να τον αγοράσει για να τον βάλει σε μάχες?!...Ωραίοοοςςςς!
Δεν υπάρχουν αυτά...οι άνθρωποι που ασχολούντε με τις κυνομαχίες ξέρουν από που αγοράζουν σκυλιά.Κάνουν εισαγωγές από Η.Π.Α. που πολύ από εμάς θα ζήλευαν και με λιγότερα από 30.000ευρώ...

Ο κ.Κανούρης υποστηρίζει ότι το 90% δεν επιβιώνει ενώ ένα μεγάλο ποσοστό πεθαίνει στην πρώτη μάχη αφού παλεύουν μέχρι θανάτου.
Ο κ.Κανούρης κάνει πολύ μεγάλο λάθος!...Τα σκυλιά δεν παλεύουν μέχρι θανάτου,σπάνια πεθαίνει σκύλος και αυτό γιατί δεν συμφέρει κανέναν.
Αυτό που θα μπορούσε να πεί ο κ.Κανούρης,αν ήθελε να δώσει μια ουσιαστική μαρτυρία,είναι πόσοι και ποιοί κτηνίατροι στηρίζουν τη δουλειά τους και έχουν αποκλειστικό,σχεδον πελατολόγιο κυνομάχους με αποτέλεσμα να έχουν μια πολύ καλή "επιχείρηση"...?!
Στην ίδια ερώτηση θα έπρεπε να απαντήσουν και ο κ.Παπαϊωάννου και ο κ.Βέλτσος και να αφήσουν τις βλακείες για "σαγόνια που σπάνε κόκκαλα" και Πίτ-Μπουλ "αλεξίσφαιρα"... :evil:

Και εν τάχει να πώ πως στις κυνομαχίες (και όχι στους "σκυλοκαυγάδες" που στήνουν διάφοροι ανεγκέφαλοι) παίρνουν μέρος μόνο Πίτ-μπούλς (αν και παλαιότερα είχαν "δοκιμαστεί" και άλλες φυλές...ακόμα και φυλές που αργότερα βγήκαν στο "ευρύ κοινό" όπως Πέρο ντι Πρέσα Κανάριο και Κάνε Κόρσο...δεν είναι "τυχαίο" το κύκλωμα...).
Και πως τα σκυλιά δεν "γίνοντε άγρια και δολοφόνοι" γιατί τα αφήνουν νηστικά,τα βαράνε με ξύλα και τα ταΐζουν ωμό κρέας αλλά υπάρχει και κάτι που λέγετε "επιλεκτική αναπαραγωγή".

Μεγάλο θέμα και θέλει βαθύτερη ενασχόληση και σοβαρές κινήσεις για να αντιμετωπιστεί και όχι αρθράκια για να πουλήσουμε και να διαφημιστούμε...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ως προς τα περί διαφήμισης ο admin με κάλυψε πλήρως. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Οι διαφημίσεις των ίδιων περί «μαχητών γονέων» τα λέει όλα.
Άλλωστε προέκταση του πέους δεν χρειάζεται να είναι μόνο η ακριβή μηχανή,ή το ακριβό καλογυαλισμένο αμάξι. Μπορεί να είναι ΚΑΙ ο σκύλος που ΄τρώει σίδερα΄.
Τα Πίτ μπουλ είναι σκυλιά ‘φτιαχμένα’ μέσω της επιλεκτικής εκτροφής (εκτροφή με μόνο γνώμονα την επιθετικότητα προς άλλα σκυλιά) για ένα και μοναδικό λόγο. Να μάχεται μέχρι τέλους άλλα σκυλιά. Ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Αυτός είναι και ο λόγος που ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΕ ως σκύλοι φύλακες ή σωματοφύλακες.
Άλλος μύθος τα περί εκπαίδευσης στις πλατείες. Ξέρετε πολλούς παράνομους να βγαίνουν και να ΄διαφημίζουν΄την παρανομία τους. Οι σκύλοι κυνομάχοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ.

Σου δίνω 30.000ευρώ εδώ και τώρα να μου δώσεις τον σκύλο σου να τον βάλω σε μάχες...
Και εγώ τον δίνω. Και εάν δεν έχει μετρητά κάνω και ευκολίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή πραγματικά πιστεύει κάνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που:
α) κυκλοφορούν με τόσα λέφτα
β) δίνουν τόσα λέφτα για ένα αδοκίμαστο ‘προιόν’. (είδα ένα σκύλο στον δρόμο, τον πληρώνω το βάρος του χρυσάφι για να τον εκπαιδεύσω και στην πρώτη ‘ μάχη΄βγαίνει off. Και τι έγινε???
Λεφτά υπάρχουν θα βγώ μια βόλτα και πάρω άλλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ??????????????????????????

Σε παλαιότερο περιοδικό ειδικού τύπου (δυστηχώς δεν θυμάμε σε ποιό) υπήρχε συνέντευξη κάποιου ο οποίος έλεγε ότι ήταν βαθειά στον χώρο ως εκπαιδευτής. Ανέφερε ακριβώς πως επιλέγοντε από κουτάβια-εκπαιδεύοντε-μάχοντε. Στο τέλος εξηγούσε πως έδιναν τις πρώτες βοήθειες (αιμοστατικές???? πρόχειρα ράμματα- παυσίπονες ενέσεις δυστηχώς δεν θυμάμε καλλά) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Ποιοί είναι αυτοί οι γιατροί όπως ΠΟΛΥ σωστά αναρωτιέται και ο admin?????

Περί κυνομαχιών. Σε κάποιες χώρες οι κυνομαχίες αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν μέρος τις καθημερινότητας. Κάτι που εμάς μας ξενίζει για κάποιους είναι λογικό-φυσικό. Για αυτόν το λογό δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν η μαρτυρία περι 6χρονου παρόντα σε κυνομάχια δεν θα ξένιζε. Κάποιες από αυτές τις χώρες είναι και οι χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Σε καμία από αυτές τις χώρες δεν ήταν γνωστή η ύπαρξη των πιτ μπουλ για ευννόητους λόγους. Σκυλιά που χρησιμοποιούνταν ήταν οι διάφορες τοπικές φυλές. Με την πτώση του τείχους και τον επαναπατρισμό κάποιων από αυτών (αυτοί που εμείς αποκαλούμε Ρωσοπόντιοι) έφεραν μαζί και τα σκυλιά τους. Ποιμενικοί κεντρικής ασίας και ποιμενικοί καυκάσου επι το πλείστων. ΚΑΠΟΙΟΙ από αυτούς θέλησαν να μπουν στο ‘σπόρ’. Το μετάνιωσαν ικτρά.
Κανένα σκυλί και καμία ράτσα δεν έχει τύχη μέσα στο στίβο απέναντι σε ένα πιτ μπουλ. Ο λόγος ?? όχι επειδή είναι πιο δυνατά, ΄κλειδώνουν΄και δεν αφήνουν ή δεν πονάνε αλλά η επιλεκτική εκτροφή να μάχοντε μέχρι τέλους.
Στην φύση το 99,99999999999% τον μαχών λήγουν αναίμακτα. Ο λόγος είναι ότι πάνω στην ΄μάχη΄τα σκυλιά δηλώνουν την ήττα τους γυρνώντας την κοιλιά τους προς τα πάνω π.χ. τοτε το κυρίαρχο σκυλί ‘ ό νικητής ‘ θα σταματήσει. Όλα αυτά ΕΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ πράγμα πολύ σπάνιο. Τα πιτ μπουλ δεν σταματάνε και θα συνεχίσουν μέχρι τέλους ‘η μέχρι να τα χωρίσουν.
Οι θάνατοι στις κυνομαχίες είναι πράγματι σπάνιες αφού κανείς δεν επωφελείτε όντως.
Άλλος μύθος η υπερβολική αντοχή στον πόνο.
Τα ίδια νεύρα και το ίδιο δέρμα έχουν. Μα τι έχουν παραπάνω και δεν σταματάνε εμπρός στον πόνο??? Εκτός από την μανία που έχουν γενετικά, ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ-ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ που παίρνουν κάποιοι μάλιστα και υπό την καθοδήγηση των παραπάνω γιατρών.

Τα περί ‘βιασμών ‘ ασχολίαστα. Εάν το θυληκό είναι σε γόνιμη μέρα θα ζευγαρώσει. Εαν όχι ποιός ο λόγος να ΒΙΑΣΤΕΙ????? Κάποιες ζευγαρώματα θέλουν βοήθεια (μεγάλη διαφορά ύψους-πρωτάρα σκύλα-σκύλα προσκολλημένη στο αφεντικό-σκύλα που ντρέπεται ναι υπάρχουν και τέτοιες, τόσο πολύ έχουμε ‘ανθρωποποιήση’ τα σκυλιά μας)
Μπορώ να γράψω πολλά ακόμη. Δεν θέλω όμως να σας κουράσω άλλο.

Τα παραπάνω είναι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ μου από διάφορα άθρα που έχω διαβάσει .

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
το αρθρο ειναι απαραδεκτο......οχι μονο ειναι εμμεση διαφημιση ...αλλα ειναι και δυσφημιση δυστυχως για την ρατσα.....αν ηθελε να γραψει για τα Pitbull ας εγραφε κατι αλλο...η μαλλον να μην εγραφε τιποτα για σκυλους!!!!...για καμια ρατσα.Και αν ακομα εχουμε μεινει στα κακα πιτμπουλ και τους κακους ανθρωπους καποια στιγμη θα σκασει και καμια αλλη ρατσα που θα παει........

δεν γινεται να νευριαζω τοσο πολυ καθε φορα που ο καθε "δημοσιογραφος" γραφει οτι του ερθει για τα πιτμπουλ και τις κυνομαχιες...επρεπε μετα απο τοσα χρονια που τα διαβαζω να εχω ηρεμησει...
Το οτι βαζει τα ονοματα του κ.Κανουρη,του Νταντου,του Τριαντη για να δημιουργησει εντυπωσεις οτι και καλα μιλανε οι ειδικοι,αστο να μην το σχολιασω ....και οχι τιποτα αλλο αναθεμα και αν τις τα ειπανε ετσι οπως τα γραφει....παντως εαν τις τα ειπανε ετσι.....τοτε τι να πω... :shock:
μπραβο κυριε Βελτσο και κ.Παπαιωαννου συγχαρητηρια ....ετσι ειναι οπως τα λετε...

δεκαεξι χρονια ακουω για τα πιτμπουλ τις ιδιες αηδιες ...μαλλον θα συνεχισω να τα ακουω και για τα επομενα χρονια....ειπαμε ψυχραιμια και υπομονη ...τι να κανουμε...

στο site με τα πιτ απορω πως και δεν το σχολιασανε εε? πως??

οσο για την Ναυσικα καλυτερα την επομενη Κυριακη να γραψει για τα φαρμακεια ...θα ειναι πιο χρησιμο ...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
για τον Μακη..... :D

για την Ναυσικα ... :D

και για αυτους που φοβουνται τα πιτμπουλ-ακια!!!

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Ξαφνικα νιωθω αλιεν. Τοσο αφελης ειμαι δηλαδη? Να τα παρουμε τα πραγματα με μια σειρα…
Στην πρωτη αναγνωση πηρα ως σημαντικοτερο μηνυμα του κειμενου οτι δε φταινε τα πιτ μπουλ!!!!!!!! Φταινε οι ανωμαλαρες ανθρωποι! Παντα αυτο πιστευα, και ακομα το πιστευω? Εσεις δεν ειδατε τετοιο μηνυμα να βγαινει από το αρθρο??????

Κακη εντυπωση μου εκαναν τα ονοματα λογω διαφημισης οπως ξαναειπα. Τωρα το αν οι εμπειριες που αναφερουν είναι αληθινες ή όχι, αυτό δε μπορουμε να το ξερουμε 100%. Δε θα μου εκανε βεβαια καθολου εντυπωση αν λενε ψεματα. Δεν το ξερω όμως.
Οπως κακη εντυπωση μου εκανε και το οτι δεν εγινε προεκταση στην καλη και φυσιολογικη πλευρα των πιτ μπουλ ως κατοικιδιοι φιλοι.

Παμε παρακατω…
Δευτερη και προσεκτικοτερη αναγνωση
Αυτα που λεει ο κτηνιατρος οτι εκαναν για ευαισθητοποιηση του κοσμου, ξερετε εσεις αν οντως εγιναν? Και με ποιους σκοπους, τροπους, κλπ.?

Ολα αυτα που λεει για δαγκωμενα μισοπεθαμενα και πεθαμενα σκυλια υποτιθεται οτι ειναι ολα μουφες? Γιατι??

Επίσης τέτοιου είδους δημοσιεύσεις είναι και "διαφήμιση" για τα Πίτ-μπουλς αλλά στο αγοραστικό επίπεδο...δηλ. ο "μάγκας",ο "τυπάκος" που θέλει σκύλο που να "κλειδώνει" διαβάζει το άρθρο και βλέπει ότι αυτός ο σκύλος του κάνει,αντίθετα ο άνθρωπος που απλά θέλει ένα σκυλάκο αποθαρύνετε από το να πάρει Πίτ-μπουλ γιατί σου λέει "Άγρια...που να μπλέκεις τώρα!".
Οπως το παρει κανεις… γιατι ο ανθρωπος που θελει σκυλακο να μη συγκρατησει οτι μια χαρα σκυλια ειναι τα πιτ μπουλ οταν βρισκονται σε μια χαρα χερια???? μπορει πριν διαβασει το αρθρο(παραδειγμα λεω) να ηθελε πιτ μπουλ αλλα να μην επαιρνε επειδη του ειχε δημιουργηθει η αποψη οτι ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Επίσης αυτή η εικόνα του 22χρονου "μαγκάκου" που παίρνει μέρος σε κυνομαχίες απέχει πολύ από την πραγματική εικόνα των κυνομάχων...
Τότε το 1997,στην υπόθεση της Βέροιας και της Ημαθίας θυμάστε να ήταν 22χρονοι??!!...
Το οτι δεν ηταν σε εκεινη την περιπτωση δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Ενας 22χρονος ψευτομαγκακος, που ψαχνει να βρει και να επιδειξει Ο.ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, εμενα θα μου ταιριαζε πολυ ως κυνομαχος. Δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρεις απιθανο. Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Οσο για τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες για το τι αγοραζουν οι κυνομαχοι, απο πού, πότε, ποσο, πώς συμπεριφερονται, πώς και ποσο παλευουν τα σκυλια, πως εκπαιδευονται και πώς δεν εκπαιδευονται, πώς ζουν και αν βγαινουν εξω ή οχι …………………. Εδω μια ερωτηση εχω να παραθεσω… ΠΟΥ’ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? Απο φημολογιες και αρθρα? Απο τις προηγουμενες περιπτωσεις βεροιας και ημαθιας?? Απο πού?

Οσο για το αν οι παρανομοι διαφημιζουν την παρανομια τους…… LOOOOOOOL!!!!!!!!!!! Τι εχουν να φοβηθουν στην Ελλαδα οσοι παραβιαζουν νομους που εχουν να κανουν με ζωα??????????????????????????????????

στο site με τα πιτ απορω πως και δεν το σχολιασανε εε? πως??
Από ο,τι ξερω, το σχολιασανε θετικα… φανταζομαι εννοεις το pitbull.gr

S

SwkDoG

Guest
Ξαφνικα νιωθω αλιεν. Τοσο αφελης ειμαι δηλαδη? Να τα παρουμε τα πραγματα με μια σειρα…
Στην πρωτη αναγνωση πηρα ως σημαντικοτερο μηνυμα του κειμενου οτι δε φταινε τα πιτ μπουλ!!!!!!!! Φταινε οι ανωμαλαρες ανθρωποι! Παντα αυτο πιστευα, και ακομα το πιστευω? Εσεις δεν ειδατε τετοιο μηνυμα να βγαινει από το αρθρο??????
Έχεις δίκιο σε αυτό που πιστεύεις (ότι φταίνε οι "ανωμαλάρες" άνθρωποι) αλλά δεν είναι αυτό το πρωταρχικό μήνυμα που περνάει το άρθρο (και πολλά του είδους του που έχουν κατά καιρούς γίνει).
Όταν σου περιγράφω ένα σκύλο με "υπερφυσικές" δυνάμεις,σαγόνια που "κλειδώνουν" και σπάνε κόκκαλα,υπέρμετρη αντοχή στον πόνο αλλά "κάπου"...αφήνω να 'αιωρείτε" ότι δε φταίει αυτός...Τι σου μένει?!...
Ο σκύλος "πολεμιστής"..."η μηχανή του θανάτου"!...

Είναι σαν τις διαφημίσεις της Heineken για το fair-play στο ποδόσφαιρο...Όταν τελειώνουν δεν σκέφτεσε πόσο κρίμα είναι η βία στα γήπεδα,αλλά ότι θες μια μπύρα!!!...

Κακη εντυπωση μου εκαναν τα ονοματα λογω διαφημισης οπως ξαναειπα. Τωρα το αν οι εμπειριες που αναφερουν είναι αληθινες ή όχι, αυτό δε μπορουμε να το ξερουμε 100%. Δε θα μου εκανε βεβαια καθολου εντυπωση αν λενε ψεματα. Δεν το ξερω όμως.
Οπως κακη εντυπωση μου εκανε και το οτι δεν εγινε προεκταση στην καλη και φυσιολογικη πλευρα των πιτ μπουλ ως κατοικιδιοι φιλοι.
Διαφημίζουν και μάλιστα διαφημίζουν αυτή,την κακή πλευρά των Πίτ-Μπουλς γιατί αυτή "πουλάει" και σε πολλές περιπτώσεις,τους συμφέρει κιόλας.
Με τις ανακρίβειες τους παραπληροφορούν και αποπροσανατολίζουν και αυτό μόνο καλό δεν κάνει.
Μιλάνε πάντα με γενικολογίες και ψευδή "στερεότυπα" (τα Πίτ-Μπούλ δεν πονάνε,έχουν το πιο δυνατό δάγκωμα,τα αφήνουν νηστικά,οι 22χρονοι,κλπ...) και αυτό εξυπηρετεί τους πραγματικά υπεύθυνους που μένουν στο απυρόβλητο.

Παμε παρακατω…
Δευτερη και προσεκτικοτερη αναγνωση
Αυτα που λεει ο κτηνιατρος οτι εκαναν για ευαισθητοποιηση του κοσμου, ξερετε εσεις αν οντως εγιναν? Και με ποιους σκοπους, τροπους, κλπ.?
Δεν γνωρίζω καμία τέτοια κίνηση οπότε και να έγινε ήταν περιορισμένη και σίγουρα ανευ αποτελέσματος.

Ολα αυτα που λεει για δαγκωμενα μισοπεθαμενα και πεθαμενα σκυλια υποτιθεται οτι ειναι ολα μουφες? Γιατι??
Το μεγαλύτερο ποσοστό.

Το οτι δεν ηταν σε εκεινη την περιπτωση δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Ενας 22χρονος ψευτομαγκακος, που ψαχνει να βρει και να επιδειξει Ο.ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, εμενα θα μου ταιριαζε πολυ ως κυνομαχος. Δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρεις απιθανο. Διορθωσε με αν κανω λαθος.
Όπως για πρεζάκιας σου ταιριάζει το παιδί με οικονομικά προβλήματα και χωρισμένους γονείς.
Όπως για άρρωστος με AIDS σου ταιριάζει ένας ομοφυλόφιλος ή ένας ναρκωμανής.
Στερεότυπα που απλά εξυπηρετούν στο να στρουθοκαμηλίζουμε μπρός στο πρόβλημα και να αποπροσανατολίζουν.

Οσο για τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες για το τι αγοραζουν οι κυνομαχοι, απο πού, πότε, ποσο, πώς συμπεριφερονται, πώς και ποσο παλευουν τα σκυλια, πως εκπαιδευονται και πώς δεν εκπαιδευονται, πώς ζουν και αν βγαινουν εξω ή οχι …………………. Εδω μια ερωτηση εχω να παραθεσω… ΠΟΥ’ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? Απο φημολογιες και αρθρα? Απο τις προηγουμενες περιπτωσεις βεροιας και ημαθιας?? Απο πού?
Ελπίζω το ότι γνωρίζω πολλά να μην είναι λόγως για να πεθάνω...!.... :lol:
Ασχολούμε χρόνια με τα σκυλιά,την κυνοφιλία και τα "παρατράγουδα" της οπότε "δικαιούμε" να γνωρίζω κάποια πράγματα...Τώρα πολλά ή λίγα δεν θα το πω εγώ...

Οσο για το αν οι παρανομοι διαφημιζουν την παρανομια τους…… LOOOOOOOL!!!!!!!!!!! Τι εχουν να φοβηθουν στην Ελλαδα οσοι παραβιαζουν νομους που εχουν να κανουν με ζωα??????????????????????????????????
Και φοβούντε και προσέχουν και δεν είναι αυτοί που θα τους δείτε με το πιτ-μπουλάκι τους στην πλατεία...