mariakala Well-Known Member 26 Απριλίου 2011 2.107 1.378 18 Σεπτεμβρίου 2012 #21 FrenchieFan said: Στην ελλαδα κυκλοφορει αυτο το τεστ??? Click to expand... δεν έχω ιδέα για αυτό που πιάνει γκάρντια αλλα idexx φέρνουνε το ξέρω γιατί κάναμε πρόσφατα για τις gates (εννοώ την εταιρία) Last edited by a moderator: 18 Σεπτεμβρίου 2012
FrenchieFan said: Στην ελλαδα κυκλοφορει αυτο το τεστ??? Click to expand... δεν έχω ιδέα για αυτό που πιάνει γκάρντια αλλα idexx φέρνουνε το ξέρω γιατί κάναμε πρόσφατα για τις gates (εννοώ την εταιρία)
T TheBlueLuna Member 16 Σεπτεμβρίου 2012 15 0 18 Σεπτεμβρίου 2012 #22 για να τα βάλουμε όλα σε μιά σειρά με το που πάω στον κτηνίατρο να του ζητήσω τι ακριβώς και ποιά τροφή λέτε να προτιμήσω?
για να τα βάλουμε όλα σε μιά σειρά με το που πάω στον κτηνίατρο να του ζητήσω τι ακριβώς και ποιά τροφή λέτε να προτιμήσω?
Alexia Well-Known Member 10 Ιουνίου 2008 6.350 202 65 Brussels dolceconspirito.com 19 Σεπτεμβρίου 2012 #23 Alexia said: Έχει κάνει αποπαρασιτωσεις και πόσες από τότε που γεννήθηκε; Click to expand... Δεν απάτησες... μπορεί να μην φταίει καν η τροφή
Alexia said: Έχει κάνει αποπαρασιτωσεις και πόσες από τότε που γεννήθηκε; Click to expand... Δεν απάτησες... μπορεί να μην φταίει καν η τροφή
T TheBlueLuna Member 16 Σεπτεμβρίου 2012 15 0 27 Σεπτεμβρίου 2012 #24 συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δεν έμπαινα αυτές τις μέρες,που λέμε για τις αποπαρασιτώσεις της έχουμε κάνει δύο.
συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δεν έμπαινα αυτές τις μέρες,που λέμε για τις αποπαρασιτώσεις της έχουμε κάνει δύο.