εχω καποιεσ αποριεσ σχετικα με το κουταβακι μου,μιασ κ ειμαι πρωταρα μαμα,το τοτι κοιμαται ολημερα μαμ κακα παιχνιδι κ νανι πιστευω να εινια φυσιολογικο,απλα το βραδυ κοιματε κανενα τριωωρο ξυπνει παιζουμε λιγο μετα ξανα 2-3 ωρεσ υπνο ξανα ξυπναει μυπωσ εχει μπερδεψει το βραδυ με την μερα?να τον ξυπναω κατα την διαρκεια τησ μερασ ή οχι?απο φαγητο υ=τωρα,η εκροφεασ ειπε να μην του δινω γαλα να τρωει τροφη γιατι την ειχε ψιλιαρχησε,απλα ενα μπιλακι ρογιαλ το μασαει 10 λεπτα κ αμφιβαλω αν ρο καταπινει σπασμενο παλι αμασητο πιγενε,να σημειωσω οτι εχει βγαλει τουσ κυνοδοντεσ κ τιποτε αλλο οι τραπεζιτεσ ειναι ακομα καλυμενοι με ουλα οπωσ κ τα δοντεκια τα τεσσερα που ειναι αναμεσα στουσ κοινοδοντεσ ειναι ετοιμα να σκασουν μουρη
κ οποτε αναγκαστικα κ αγορασ γαλα απο κτηνιατρο,μπιμπερο δεν μ εδωσε γιατι δεν ειναι για μπιμπερο τορα,την πρωτη μερα ηπιαμε μια χαρα το γαλατακι αλλα μετα δεν μασ αρεσε κ απο σημερα με μεγαλη τησ χαρα κ αρκετη ποσοτητα τρωει αλεσμενη τροφη στο μπλεντερ με λιγο γαλατακι οποτε μια χαρα!!ποσεσ φορεσ την ημερα να το δινω εγω το εχω μονινωσ εκει πειραζει!!??οταν την πηρα ειχε κανει το πρωτο τησ ενβολιο κ το πρωτο χαπι μεθαυριο εχουμε το επομενο χαπακι μασ,για εξωπαρασιτικα απο ποτε αρχιζω εξω δεν την αφηνω να παταει ενοειτε παραμονο αγκαλια να την δει λιγο ο ηλιωσ,ειναι μια κουκλα οντωσ σαν κανισ δεν μαδαει δεν εχω δει τριχα τησ ειναι πολυ παιχνιδιαρακ αγκαλιτσας,ττο βραδυ κοιματε στην καλαθουνα τησ για κανα 4 ωρεσ κ μετα μαζι αγκαλιτσα μου αρεσει κ τησ αρεσει τρελαινο οταν με ξυπναι γλυφωντασ !!!!το παιχνιδακι τησ ειναι να μασουλαει τα δαχτυλα μασ τησ λεω οχι κ τησ χωνω ενα παιχνιδι στο στομα αλλα σταματαει μονο τα δαχτυλα τησ αρεσουν γιατι προπαθει να σκασει τα ουλα τησ κ τα δαχτυχα ειναι μαλακα,τησ κανω κακο ετσι να το κοψω τελειωσ απλα την λυπαμε γιατι λογικα την φαγουριζουν κ δεν βαζει τιποτα αλλο στο στομα τησ για να τα ανακουφυσει,αλλο παιχνιδι τησ ειναι να παιζει με ενα μπλουζακι κ να γρυλιζει οταν τησ το τραβαω αυτο κανει?απλα ειναι πολυ μωρουλι ακομα!!