αποριες κουταβι 39 ημςρων!!

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
εχω καποιεσ αποριεσ σχετικα με το κουταβακι μου,μιασ κ ειμαι πρωταρα μαμα,το τοτι κοιμαται ολημερα μαμ κακα παιχνιδι κ νανι πιστευω να εινια φυσιολογικο,απλα το βραδυ κοιματε κανενα τριωωρο ξυπνει παιζουμε λιγο μετα ξανα 2-3 ωρεσ υπνο ξανα ξυπναει μυπωσ εχει μπερδεψει το βραδυ με την μερα?να τον ξυπναω κατα την διαρκεια τησ μερασ ή οχι?απο φαγητο υ=τωρα,η εκροφεασ ειπε να μην του δινω γαλα να τρωει τροφη γιατι την ειχε ψιλιαρχησε,απλα ενα μπιλακι ρογιαλ το μασαει 10 λεπτα κ αμφιβαλω αν ρο καταπινει σπασμενο παλι αμασητο πιγενε,να σημειωσω οτι εχει βγαλει τουσ κυνοδοντεσ κ τιποτε αλλο οι τραπεζιτεσ ειναι ακομα καλυμενοι με ουλα οπωσ κ τα δοντεκια τα τεσσερα που ειναι αναμεσα στουσ κοινοδοντεσ ειναι ετοιμα να σκασουν μουρη:Dκ οποτε αναγκαστικα κ αγορασ γαλα απο κτηνιατρο,μπιμπερο δεν μ εδωσε γιατι δεν ειναι για μπιμπερο τορα,την πρωτη μερα ηπιαμε μια χαρα το γαλατακι αλλα μετα δεν μασ αρεσε κ απο σημερα με μεγαλη τησ χαρα κ αρκετη ποσοτητα τρωει αλεσμενη τροφη στο μπλεντερ με λιγο γαλατακι οποτε μια χαρα!!ποσεσ φορεσ την ημερα να το δινω εγω το εχω μονινωσ εκει πειραζει!!??οταν την πηρα ειχε κανει το πρωτο τησ ενβολιο κ το πρωτο χαπι μεθαυριο εχουμε το επομενο χαπακι μασ,για εξωπαρασιτικα απο ποτε αρχιζω εξω δεν την αφηνω να παταει ενοειτε παραμονο αγκαλια να την δει λιγο ο ηλιωσ,ειναι μια κουκλα οντωσ σαν κανισ δεν μαδαει δεν εχω δει τριχα τησ ειναι πολυ παιχνιδιαρακ αγκαλιτσας,ττο βραδυ κοιματε στην καλαθουνα τησ για κανα 4 ωρεσ κ μετα μαζι αγκαλιτσα μου αρεσει κ τησ αρεσει τρελαινο οταν με ξυπναι γλυφωντασ !!!!το παιχνιδακι τησ ειναι να μασουλαει τα δαχτυλα μασ τησ λεω οχι κ τησ χωνω ενα παιχνιδι στο στομα αλλα σταματαει μονο τα δαχτυλα τησ αρεσουν γιατι προπαθει να σκασει τα ουλα τησ κ τα δαχτυχα ειναι μαλακα,τησ κανω κακο ετσι να το κοψω τελειωσ απλα την λυπαμε γιατι λογικα την φαγουριζουν κ δεν βαζει τιποτα αλλο στο στομα τησ για να τα ανακουφυσει,αλλο παιχνιδι τησ ειναι να παιζει με ενα μπλουζακι κ να γρυλιζει οταν τησ το τραβαω αυτο κανει?απλα ειναι πολυ μωρουλι ακομα!!

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
α και κατι ακομα υσχυει οτι τα χαρια γνησιωτησ του κουταβιου απο τον κοε ωσ δηλωμενο,τα παιρνουμε απο την εκτροφεα περιπου μετα απο 8 μηνεσ?δηλαδη τοσο καιρο κανουν για να βγουνε ολα τα απαραιτητα χαρτια ενοσ σκυλου??

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Χωρίς παρεξήγηση, καλό όμως είναι να αλλάζεις παραγράφους, αφήνοντας και κάποια κενά μεταξύ τους.
Μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω τα γραφόμενά σου (και όχι μόνο λόγω συνεχούς γραφής).

Μου κάνει εντύπωση όμως το εξής - ποιος σου έδωσε κούταβο μόλις 39 ημερών; Τη στιγμή μάλιστα που γράφεις για εκτροφέα. Αυτή είναι απαγορευτική πράξη για επαγγελματία εκτροφέα.

Κάπου με μπερδεύεις.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.780
4.064
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κουτάβια, σκυλιά, γατιά κοιμούνται πολύ, δεν έχει σημασία αν είναι νύχτα ή μέρα (και ο δικός μου τώρα κοιμάται). Γιατί να το ξυπνήσεις;

Αυτό που θέλω κι εγώ να μάθω είναι από ποιον εκτροφέα το πήρες τόσο μικρό...

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
οκ συγνωμη,κ για τα ορθογραφκα λογω βιασυνης...
δεν υπηρχε αλλοσ τροπος γιατι το εκτροφειο βρισκετε στη αλλη ακρη απο εκει που ειμαι εγω 30 ωρεσ οδηγηση ηθελα για να παω κ να ερθω!!στην συνεχεια αλλοσ τροπος ητανε να παω αεροπορικως ειχα βρει φθηνο εισητηριο αλλα τελευταια στιγμη το εχασα λογω εορτων κ τα υπολοιπα εισητηρια ηοστιζαν 200 ευρω κ δεν τα διεθετα δυστυχως ειχα να πληρωσω κ την εκτροφεα εφαγα κ αλλο ενα 200αρι για την προικα της κ τα οικονομικα χαλια,μετα μου προτειναν απο το ταξιδιωτικο γραφειο να το στηλουν αεροπορικως με 20 ευρω το οποιο δεν διακυνδυνευα διοτι θα το εβαζαν στο αμπαρι!
και τελικα η αναγκαστικη μου λυση ηταν να μου το φερουν οι ιδιοι μεχρι ενα σημειο κοντα στην πολη μου το οποιολ θα ηταν κ ο δρομος τους γιατι πηγαιναν σε μια εκθεση σκοπια,κ οποτε ετσι κ το πηρα,απο το εκτροφειο μου ειπαν δεν υπαρχει προβλημα κ η κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο να τα παιρνουμε πιο μεγαλα αλλα ολη η συμπεριφορα ειναι στο χερι μασ αν θα το μαθουμε σωστα εμεισ.
αλλωστε η εκτροφεασ κοβει το θυλασμο στισ 30 μερεσ γιατι καποια θυληκα τησ τα παει σε εκθεσεις,κ πρεπει να ειναι το στηθος ωραιο!!
και για να δεις οτι δεν ειναι μονο αυτο μαζι τους ηταν κ οι 2 απο τους κριτες της εκθεσης κ δεν ειπαν τιποτα,ξεκηνησαν μαζι απο αθηνα ηταν γνωστοι,κ πριν παρω το σκυλακι μου το ειδαν κ αυτοι κ το εγκριναν,μπωρι να ηταν λαθος που το πηρα αλλα τι να εκαμνα δεν το ακανα για δικο μου καλο απλα δεν γινοταν αλιως!!
τωρα αν θελεισ απαντησε αν γνωριζεις σε καποια απο τα ερωτηματα μου ευχαριστω!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.780
4.064
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εχει ονομα αυτο το εκτροφειο;
Επιτρεπεται να μας το πεις.

Δεν υπαρχει δικαιολογια για καποιον σωστο εκτροφεα να σου δωσει κουταβι τοσο μικρο...

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
παιδεια μια χαρα εκτροφειο το εψαξα το θεμα,ειναι κ στο κοε πηρα τηλ κ καταλαβαν για ποα μιλαω πριν καν πω το επιθετο της,ολα τα σκυλια της τα εχει δηλωμενα!!
καποιος ομως να μου λυσει τις αρχικες μου πολλες αποριες,κ για τα χαρτια αν υσχυει αυτο?του εκτροφειου η σελιδα ειναι η εξης΄******** αλλα εχω καταλαβει οτι συνεχως ειναι σε εκθεσεις,αφου πασχαλιατικα εκανε δρομο τοσο πολυ για να παει σε εκθεση στα σκοπια δεν ξερω τι να πω!!εμενα μου φενεται πολυ καλο κ οικονομικο πανω απ ολα!!!
απλα εχω κ αλλη απορια οταν ζευγαρωνουμε μινι θυληκια με του αρσενικο τι βγαινουν τα μικρα?μισα μισα ή κατι ενδιαμεσο ολα??
κ απο τισ φωτο της sandys μου που εχω στην υπογραφη τι πιστευεται οτι θα αλλαξει χρωμα οταν ολοκληρωθει το μεγεθοσ τησ?χωρισ να τησ κανω κουρεμα ενοω γιατι με τα κουρεματα ξερω οτι ανοιγει!
πρωσωπικα δεν μου αρεσουν τα κουρεμενα σκυλια απλα θα το εκαν αμονο λογω ζεστης κ οταν ρωτησα κ τους 3 κτηνιατρους που εχουμε στην πολη μου ειπαν πως δεν παθαινει τιποτα αν δεν το κουρεψεις,δηλΑδη πως ζουσαν παλια τα σκυλια?

κ οτι τα κουρευουμε μονο για τον εαυτο μας γιατι θεωρουμε οτι τα ομορφαινουμε ποιο πολυ!!ετσι μασ αρεσουν εμασ δηλαδη!!

Last edited by a moderator:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.461
10.704
Athens
Και εσύ και η εκτροφέας (δήθεν εκτροφέας κατά την άποψή μου) είστε εγκληματίες εκ προμελέτης.

Η μεν εκτροφέας δίνει κουτάβια 39 ημερών - πάλι καλά που δεν τα ξήλωσε νωρίτερα από την κοιλιά της μάνας τους για να τα δώσει έμβρυα. Επίσης κόβει το θηλασμό - μια από τις βασικότερες διαδικασίες - για να μην χαλάσει τις θηλές. Δεν την ξέρω προσωπικά την εκτροφέα σου, αλλά εγώ εκτροφέα δεν θα την έλεγα.

Εσύ από την άλλη επικαλείσαι τα χρήματα για να δικιαολογήσεις το ότι πήρες το κουτάβι αναπίτρεπτα μικρό. Αν δεν είχες χρήματα ας μην το έπαιρνες και ας έπαιρνες ένα αδέσποτο. Εάν από την άλλο το ήθελες τόσο πολύ, ας έκανες το σκ...ό σου παξιμάδι ή ας έβρισκες και δεύτερη δουλειά ή ας έπαιρνες δάνειο για να το πάρεις, όπως κάνουν και έκαναν και άλλοι. Αν ήταν για καμια τσάντα prada ή κανα iphone, θα βρίσκατε τρόπο. Για το κουτάβι... δε βαριέσαι...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.780
4.064
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
του εκτροφειου η σελιδα ειναι η εξης΄¨famouspuppies.gr::αλλα εχω καταλαβει οτι συνεχως ειναι σε εκθεσεις,αφου πασχαλιατικα εκανε δρομο τοσο πολυ για να παει σε εκθεση στα σκοπια δεν ξερω τι να πω!!εμενα μου φενεται πολυ καλο κ οικονομικο πανω απ ολα!!!
Από τη σελίδα δεν είναι εκτροφείο που θα απέρηπτα... Αλλά βλέπεις τι κρύβεται πίσω από "δηλωμένα σκυλιά με πεντιγκρί"... ενας "εκτροφεας" που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του... Τόσο μικρό κουτάβι... είναι έγκλημα!

πρωσωπικα δεν μου αρεσουν τα κουρεμενα σκυλια απλα θα το εκαν αμονο λογω ζεστης κ οταν ρωτησα κ τους 3 κτηνιατρους που εχουμε στην πολη μου ειπαν πως δεν παθαινει τιποτα αν δεν το κουρεψεις,δηλΑδη πως ζουσαν παλια τα σκυλια?
Δηλαδή, πόσο παλιά;

απλα εχω κ αλλη απορια οταν ζευγαρωνουμε μινι θυληκια με του αρσενικο τι βγαινουν τα μικρα?μισα μισα ή κατι ενδιαμεσο ολα??
κ απο τισ φωτο της sandys μου που εχω στην υπογραφη τι πιστευεται οτι θα αλλαξει χρωμα οταν ολοκληρωθει το μεγεθοσ τησ?
Ο εκτροφέας σου, τί σου είπε;

@vrmode
+++++

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
καλα ενταξει την αποψη σου να την κρατασ για σενα ..εισαι υπερβολικος...τα αδεσποτα πως τα περνουμε 10 ημερων κ βγαινουν καταπληκτικα σκυλια!!????κ εφοσον δεν με ξερεις κ τι στερηση εκανα για να το αποκτησψω δεν σου επιτρεπω να μου μιλας ετσι!!κ γω απο την στιγμη που υπαρχει τοσος κοσμος που πειναει κ δεν εχει καν ενα σπιτι να μεινει μου φενεται εγκλημα αυτο το να πουλανε σκυλια με 1300 ευρω ειναι αμαρτια απο τον θεο,κ αυτοι προτρεπουν ο κοσμος να παιρνει απο τα πετ
!!!απο την μια μου λετε να να παιρνω απο εκτροφειο που ειναι δηλωμενο στο κοε το οποιο αυτο εκανα μετα λετε αλλα τοσα!!το οτι δεν πηρα απο πετ σοπ εμενα μου λεει πολλα αυτο κ εχω καθαρη συνηδηση,κ για να το παρω αυτο στερηθηκα πολλα γιατι κ σπιτι φτιαχνω κ ειμαι ηδη χρεωμενη!!κ ουτε αιφον εχω κ ουτε τσανατα πραντα!!!αντι να μου πεις μια γνωμη για για το πως θα το μεγαλωσω σωστα διοτι ειναι το πρωτο μου,καθεσε κ κανεισ κυρηγμα!!εγω μια γνωμη ζητησα τις πραξεις μου τις ξερω κ γω ηθελα να το παρω νωριτερα αλλα τελος δεν γινοταν αλιως!!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αφου η εκτροφεας ειναι της εμπιστοσυνης σου, επικοινωνησε μαζι της κ ρωτησε την ποσες φορες πρεπει να τρωει. Γενικα δεν τα ξυπναμε τα κουταβια. τα υπολοιπα δεν τολμω καν να τα σχολιασω...ριξε ΠΟΛΥ διαβασμα εδω μεσα και θα απαντηθουν πολλες σου αποριες. Παντως και σαν γενικοτερη τοποθετηση... οταν κανουμε λαθος, σκηβουμε το κεφαλι και λεμε σορρυ παιδια, εσφαλα. Ειναι η ελαχιστη ενδειξη ωριμοτητας. Μην ζητας να σου πει κανες κατι οταν δεν εχεις αφτια ανοιχτα να ακουσεις και πραγματα που θα σου ειναι ισως δυσαρεστα. Κ αναφερομαι στην ουσια και οχι στον τροπο. Η ουσια ειναι μια. οι τροποι πολλοι.

Last edited:

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Εδω δεν θα αναφερω την σωστη ηλικια για να παρεις το κουταβι απο τη μανα του γιατι διαφερει ανα περιπτωση αλλα και μονο το οτι δεν τρωει ξηρα λεει πολλα.(ΔΕΝ ηταν η ωρα).
Να σου ζησει

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.461
10.704
Athens
Το πήγες φιρί φιρί. Αν έχεις πρόβλημα με τα οικονομικά σου ξαναλέω δεν παίρνεις καθαρόαιμο. Παρεμπιπτόντως, αν σου πάθει κάτι - όπως μπορούν να πάθουν όλα τα σκυλιά - θα το αφήσεις να ψοφήσει επειδή χτίζεις σπίτι? Ας το σκεφτόσουν νωρίτερα αυτό.

Με λίγα λόγια, μπαίνουμε, διαβάζουμε και μετά μπενάκης-βγαινάκης. Όσο για τα αδέσποτα που τα παίρνουμε 10 ημερών και βγαίνουν σκύλαροι, για ρώτα μερικούς εδώ μέσα που μαζεύουν κάτι τέτοια από το δρόμο, και πόσα από αυτά πως και πόσο επιβιώνουν.

Ας περίμενες να βρεις φθηνότερο εισητήριο αργότερα. Ας έβαζες πιο φθηνό πλακάκι μπάνιου. Ας έβρισκες κάποιον που ταξίδευε εκεί να στο φέρει ως συνοδός. Ας έβρισκες δεύτερη δουλειά. Aς έκοβες από αλλού. Ας έβρισκες λύση.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου, θα πρέπει να τις κάνεις στην εκτροφέα σου - αυτή οφείλει να απαντήσει πρώτα και μετά οι υπόλοιποι εδώ μέσα.

Όσο για την εκτροφέα, την ευπόληπτη και εγγεγραμμένη στον ΚΟΕ, που κατεβαίνει σε εκθέσεις κλπ. έχω να πω πως θέλει πολύ ντομάτα και κράξιμο. Μ' αρέσει που φωνάζουμε για τα Puppy mills ...τρομάρα μας! Αυτήν ποιος θα την μαζέψει?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.780
4.064
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στα χέρια μας! Μερικά άλλα στα γονίδια, και σχεδόν τίποτα στο Θεό!
Το κουτάβι σου δεν έχει μάθει τα βασικά... που έπρεπε να του τα μάθει η μάνα του. Ετοιμάσου για διπλή δουλειά στην εκπαίδευσή του!
Επίσης, για το πόσο θα μεγαλώσει κλπ, ρώτα τον "εκτροφέα". Επίσης και για το κούρεμα έπρεπε να ρωτήσεις τον "εκτροφέα". Οχι να λες πώς κουρεύαν παλιά τα σκυλιά, από πότε άρχισε να υπάρχει η φυλή και πότε ανακαλύφθηκε το ψαλίδι;
Και για το πόσο κοιμάται το κουτάβι... μωρό είναι, πόσο θα κοιμάται;

Καλή επιτυχία.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Για τη συγκεκριμένη εκτροφέα έχω ακούσει ότι είναι εξαιρετική. Και την έχω υπόψη μου εδώ και καιρό. Επιπλέον έχει φάει τις εκθέσεις με το κουτάλι και έχει πάρει και βραβεία. Για το πόσο μικρό είναι το κουτάβι βέβαια συμφωνώ, έχω όμως υπόψη μου κι άλλους που έχουν πάρει σκυλιά για λόγους πρακτικούς από πολύ καλό εκτροφέα και ήταν κάπως μικρότερα.

Συμφωνώ πάντως και με την εκτίμηση ότι έλλειψη ρευστού είναι ΟΚ, αλλά τότε παίρνουμε από καταφύγιο.

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
εσυ δεν νομιζω να φταις η εκτροφεας σου ειπε να το παρεις τοτε , φανταζομαι δεν θα ηξερες και εσυ

απο εκει και περα εκτροφεας που κοιταει μην κρεμασουν οι θηλες μην χτυπαει μετα στο ματι του κριτη ειναι εκθεσακιας παρα εκτροφεας και ας βγαζει υγιεις σωματικα σκυλους

σαρα απο εκτροφεις που εχουν φαει τις εκθεσεις με το κουταλι και δεν εχουν βγει οι σκυλοι απο το κεννελ στο εκτροφειο για λογο αλλο απο αυτον της εκθεσης ουτε για 2 ωρες το χρονο παραδειγματα απειρα :)

και δεν μπορει ενας εκτροφεας που αγαπαει την φυλη και οχι μονο τις διακρισεις και σεβεται και τους αγοραστες των σκυλων του να μην φερεται σωστα στους σκυλους του για να κανουν μαλι και να μην λερωθουν

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.461
10.704
Athens
Για τη συγκεκριμένη εκτροφέα έχω ακούσει ότι είναι εξαιρετική. Και την έχω υπόψη μου εδώ και καιρό. Επιπλέον έχει φάει τις εκθέσεις με το κουτάλι και έχει πάρει και βραβεία. Για το πόσο μικρό είναι το κουτάβι βέβαια συμφωνώ, έχω όμως υπόψη μου κι άλλους που έχουν πάρει σκυλιά για λόγους πρακτικούς από πολύ καλό εκτροφέα και ήταν κάπως μικρότερα.
Μισό λεπτό ρε παιδιά... άλλα μέτρα και άλλα σταθμά? Αν η εν λόγω εκτροφέας "δεν είχε όνομα" θα την βαφτίζαμε Byb και εκτροφέα της συμφοράς και θα την τρώγαμε ζωντανή για το ότι δίνει τόσο μικρά κουτάβια.

Συμφωνώ με το Νίκο. Εκτροφείς με εσώκλειστα σε κλουβιά σκυλιά που βλέπουν τον έξω κόσμο μόνο στις εκθέσεις, που δεν έχουν όλη μέρα νερό παρά μόνο την ώρα του συσσιτίου για να μην χαλάει το μαλλί και που δεν θηλάζουν όσο πρέπει για να μην κρεμάσουν οι θηλές δεν αγαπούν τα σκυλιά τους. Και κατ εμένα δεν θα πρεπε να ζητάνε τα φράγκα που ζητάνε διότι δεν δίνουν δεκάρα για την κοινωνικοποίηση του σκύλου - πράγμα για το οποίο (μεταξύ άλλων) υποτίθεται πως πληρώνω τον εκτροφέα. Είναι όπως είπε κι ο Νίκος "εκθεσάκηδες" και τίποτε άλλο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και εγω θα συμφωνήσω με τον Νίκο και την vrmode...
Έχουμε πει εκατοντάδες φορές εδώ μέσα...ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ...
Ναι, έχουμε πει ότι ένας καλός εκτροφέας κατεβάζει τα σκυλια του στις εκθέσεις...ναι, δηλώνει τα κουτάβια..ΑΛΛΑ...αυτά τα δύο δεν είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΆ κριτήρια.
Πρέπει να πληρεί και άλλες ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ προϋποθεσεις...
Καταρχήν...τοσα χρόνια που ασχολούμαι με τις εκθέσεις και τους εκτροφείς δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ σοβαρό εκτροφέα ο οποίος να έχει κατεβάσει λεχώνα σκύλα σε έκθεση. ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ.
Αν είναι δυνατόν...
Μία σκυλα για να συνέλθει από μία γέννα, να φτιάξει τρίχωμα, να πάρει τα πάνω της...θέλει τουλάχιστον ένα 6μηνο.
Η κυρία αυτή δεν είχε άλλα θηλυκά να κατεβάσει? Η της έμειναν κουταβια από τη γέννα και έπρεπε να τα σπρώξει?
Ντροπή της.
Δεύτερον...να δώσει εκτροφέας κουτάβι 39 ημερών???? Καλά τρελλή είναι η γυναίκα?
Και καλά εσύ δεν ήξερες...δεν ρώταγες κιόλας?
Και ανέβασε και 2 κριτές μαζί της...
Μα το Θεό...πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοί είναι αυτοί οι Ελληνες κριτές που ταξίδεψαν μαζί της...και αμα τους πετύχω σε καμία έκθεση να τους τα ψάλλω ένα χεράκι...