απορία για δόντια

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν είναι 3,5 μηνών κουτάβι τι της δίνουμε για να μη τρώει το γρανίτι στο τζάκι της καρέκλες κλπ αλλά και να καθαρίζει τα δόντια της;
3,5 μηνών δεν έχει βγάλει τα νεογιλά δόντια της ακόμα! Για ποιο καθαρισμό ομιλείς?:D

Το κουτάβι ψάχνει επιφάνειες να καταπραύνει την φαγούρα και ψάχνει να προκαλέσει εφόσον σας έχει πάρει πρέφα ότι το διορθώνεται συνεχώς!

Η λύση είναι υπομονή και μία παγωμένη πετσέτα:D

Την παπαριάζεις με νερό και την βάζεις στην κατάψυξη...και μετά με την επίβλεψη σου την δίνεις να την επεξεργαστεί!

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Αυτό θα το κάνετε λίγο πριν φάει το γέυμα του!:)
Θα του δώσεις το κόκκαλο και όταν θα θελήσεις να του το πάρεις θα εμφανίσεις το μπολ με το φαγητό του! Το αφήνεις κάτω και τέλος!

Τώρα αν έχεις δύσκολο σκύλο με το φαγητό κτλ και δεν τον έχεις δουλέψει έτσι μην κάνεις τίποτα, ιδίως με τόσο λαχταριστές λιχουδιές όπως το κόκκαλο!
ναι δικιο εχεις αυτο με τις κροκετες λογικα θα πιασει!! :D απλως ξερω εγω πρωτη φορα με κοκκαλο μπορει και να λιποθυμησει απο χαρα δεν ξερω πως θα αντιδρασει αν παω να του το παρω.. :p αν δω οτι τα κακα του μετα δεν ειναι καλα να μην του ξαναδωσω ή να το θεωρησω φυσιολογικο και να του δινω μια φορα στο τοσο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παν μέτρον άριστον @ευτυχία! Αφήνω πάνω σου το πως θα κρίνεις την κατάσταση...;)

Μία μικρή διόρθωση! Δεν θα του το πάρεις, αυτό σου εξηγώ! Θα το ανταλλάξεις!

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Παν μέτρον άριστον @ευτυχία! Αφήνω πάνω σου το πως θα κρίνεις την κατάσταση...;)

Μία μικρή διόρθωση! Δεν θα του το πάρεις, αυτό σου εξηγώ! Θα το ανταλλάξεις!
ναι ναι ενταξει το καταλαβα.. δεν θα του αρεσει και πολυ μαλλον η ανταλλαγη! :p δεν θα το παρακανω ,ετσι κ αλλιως μια φορα το μηνα εχω σκοπο να του δινω το πολυ.. πιο πολυ για να εξασκει τα δοντακια! :) θα το δοκιμασω και για οποια απορια θα σας ξαναπρηξω! :p ευχαριστω! :D

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Αν δεν κάνω λάθος τα pet shop δεν φέρνουν κόκαλα για barf.. Για τις εταιρείες που φτιάχνουν barf δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες να πάρεις από εκεί. Θα το έχω στα υπόψη μου να το κοιτάξω..
σ ευχαριστω! :) θα προτιμησω τον κρεοπωλη τοτε για μια στο τοσο! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog