Απο την στιγμη που δεν εχεις τα χρηματα που απαιτουνται γιατι δεν υιοθετεις και θελεις οπωσδηποτε ημιαιμο yorkie (γιατι με 200 ευρω ημιαιμο θα ειναι ουτως η αλλως) ;
Και, αφού πω ότι συμφωνώ με αυτό...
1) ...Και επειδη εμαθα να μην αναλλωνομαι με σκατα αποχωρω! ...
2) ......αλλα με παιδι που εχει καρκινο και δουλεια με 800€ δεν δύναμαι για κατι παραπανω!
1) Ξέρεις... τον τελευταίο χρόνο (και ειδικά τους τελευταίους μήνες), μπαίνουν αρκετοί που "φτιάχνουν" μιά ιστορία, για να τρολλάρουν το φόρουμ... λένε το μακρύ και το κοντό τους και αποχωρούν, ικανοποιημένοι που μας έβαλαν και αναλώσαμε χρόνο και φαιά ουσία... που μας αναστάτωσαν...
Γι' αυτό είδες, ίσως, κάποιες επιφυλάξεις... και, σε κάθε περίπτωση, από εμένα...
Αν, όντως, μας θεωρείς "σκατά", έχει καλώς... θα ζήσουμε μ' αυτό...
Αν, όμως, όχι... τότε σου συνιστώ να μείνεις και σταδιακά θα καταλάβεις ότι δεν είμαστε ΤΟΣΟ κακά παιδιά...
2) Αν ισχύει αυτό (γιατί, και σε τέτοια θέματα έχουμε τρολλαριστεί, στο παρελθόν)... πρώτος απ' όλους ζητώ συγγνώμη και εύχομαι δύναμη... και, ολόψυχα, εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Στην περίπτωση αυτή, δεν το συζητώ, θα επαναλάβω ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτό που σου έγραψε το μέλος
@Beyond Wonderland : Πολλά (φανταστικά) μικρόσωμα, ημίαιμα, ΔΩΡΕΑΝ...
Επίσης, αν ισχύει αυτό και εξακολουθείς να θέλεις καθαρόαιμο - "φθηνό" σκύλο... είμαι ικανός να σου ΧΑΡΙΣΩ τον δικό μου! Χωρίς πλάκα...