Εμ άσλι θα σου απαντήσω με μια ατάκα του Homer Simpson: "In case you can't tell, I'm being sarcastic"
Συγνώμη, να μην οικειοποιηθώ τη δημοσίευση μου; Δηλαδή, την οικεία μου δημοσίευση να μην την κάνω οικεία μου..............?spyrodragon said:Καταρχήν,όπως και ο GAIA LYKAIA έγραψε,καλό θα ήταν να μην "οικοιοποιηθούμαι" όλοι τη δημοσίευση (ίσως ούτε και ο ίδιος...δε μπορώ να γνωρίζω) και να αρχίσουμε να σχολιάζουμε τους "άλλους"....τους "κακούς" που ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι ανάμεσα μας... :lol:
επειδή ο καθένας μπορεί να πετάξει νούμερα, μπορείς να ενημερώσεις το forum σε ποιές εκθέσεις ακριβώς συμμετείχαν οι σκύλες σου που σου κοστίζουν πάνω από 18.000€ το χρόνο (όπως είδες ότι έκανα εγώ - γι'αυτόν ακριβώς το λόγο...);Κάθισα και υπολόγισα με βοήθεια το ποστ οτι με 3 σκύλες που εχω σαν
όριο και όνειρο μου κοστιζουν πανω απο 18.000€ το χρονο (εκθεσεις ελλαδα
εξωτερικό,γιατρούς , τροφές ,προσωπική εργασία,εκπαιδευτής,αυτοκίνητο).
Εγώ την τελευταία γέννα σου που είχα ακούσει (πέρσυ αν θυμάμαι καλά) είχαν γεννηθεί ........12 κουτάβια............. αλλά μετά μείνανε............... πόσα........ ..........ή καλύτερα.......πόσο......;Και λεω απο μια γέννα (6 κουτάβια μέσο όρο )το χρόνο κάθε σκύλα
[/quote]*Για εμάς εκτροφική επιτυχία νοείται όταν τα κουτάβια που παράγεις επιλέγονται από άλλα εκτροφεία ως αναπαραγωγικά ζώα τα οποία συνδράμουν στην εκτροφική προσπάθεια των άλλων εκτροφέων.
ακτινογραφιες? :?:GAIA LYKAIA said:Τις πας για ακτινογραφίες όταν είναι έγκυες;
Τεράστια συζήτηση, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ βρήκα κάτι να διαφωνήσω με τον Gaia Lykaia 8) :lol: :lol: :lol:Για εμάς εκτροφική επιτυχία νοείται όταν τα κουτάβια που παράγεις επιλέγονται από άλλα εκτροφεία ως αναπαραγωγικά ζώα τα οποία συνδράμουν στην εκτροφική προσπάθεια των άλλων εκτροφέων.
Χμμμμ .... ανάλογα τί κατάλαβες ότι είναι το πρόβλημα .... μπορεί να έχεις και δίκιο ....Αυτο που σας προβληματιζει ειναι μαλλον το πως θα γινει αυτο.
Αυτο καταλαβα εγω.
Έχεις ένα δίκιο...Απλά ενώ μπορεί να έχεις τα "πνευματικά δικαιώματα" της φράσης ή του κειμένου σου,τόνισα πως εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν αυτά ισχύουν (...και κατά πόσο) ακόμα και για εσένα,τον συγγραφέα...Συγνώμη, να μην οικειοποιηθώ τη δημοσίευση μου; Δηλαδή, την οικεία μου δημοσίευση να μην την κάνω οικεία μου..............?
Nestor said:Είμαι καινούργιος στο φόρουμ κ ρίχνοντας μια ματιά διαπίστωσα οτι υπάρχουν άτομα που έχουν ψάξει σχετικά με τους εκτροφείς σκύλων
Έτσι, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει και θέλει να μου πει
σε γενικές γραμμες
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑ;
Ποιες είναι οι καθημερινές του υποχρεώσεις ας πούμε;
Γιατί διάβασα για κάτι εκθέσεις και εκπαιδευτές. Όλα αυτά είναι απαραίτητα σε μια εκτρόφή;
Και μάλιστα κάποιος είπε πως δεν έχει και πολύ κέρδος η δουλειά.
Ρε παιδιά, τόσο ακριβό χόμπυ είναι;
Ευχαριστώ πολύ
pasx79 said:Φιλε GAIA LYKAIA διακρινω μια εντονη επιθετικοτητα απεναντι στον φιλο asli,l: