ανταλλαγές φιλοξενίας - dog sitting

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Προσωπικά, δεν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω πανσιον.
Αν δεν είναι μαζί μου, έχω συγκεκριμένο μέρος επαγγελματικό, πολύ καλών μου φίλων, που τα αφήνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Δυστυχώς, δεν λειτουργεί με την έννοια της πανσιόν. Προυποθέτει κάποιες προδιαγραφές.
Αν θέλεις όμως, ρίξε μια ματιά σ'αυτή την συζήτηση, που κάναμε πρόσφατα. Μια ιδέα θα την πάρεις :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο έναν φιλόζωο συνάνθρωπό μου, παρά έναν επαγγελματία που έχει προσλάβει έναν φθηνό εργάτη για τη φροντίδα του σκύλου...
Εγω πάντως στο 90% των συμφορουμιτών, σκύλο δεν έδινα να μου φυλάξουν ούτε με σφαίρες! :D:D

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ποσο περιπου κοστιζει η φιλοξενια σε πανσιον σκυλου για καθε ημερα?Υπαρχουν μεγαλες διαφορες στις τιμες?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ποσο περιπου κοστιζει η φιλοξενια σε πανσιον σκυλου για καθε ημερα?Υπαρχουν μεγαλες διαφορες στις τιμες?
Πανω κατω 20 ευρω τη μερα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Nαι αυτο ειναι το συνηθισμενο ποσο ανα ημερα και εμενα μου φαινεται υψηλο.
Μιλαμε για ενα σκυλο, σε ενα κλουβι 3-4 τμ, με δυο(οχι βολτες) προαυλισμους την ημερα.
Οχι οτι δεν ειναι πολυ χρησιμη η λυση της πανσιον για καποιες περιπτωσεις. Προσωπικα τον εχω αφησει μια φορα. Συγκρινοντας ομως την τιμη με ενα δωματιο για ανθρωπο που μπορει να ειναι 30 πχ, μου φαινεται υψηλη.
Κατανοω ομως και το οτι για να στηριχθει μια τετοια πανσιον ολο το χρονο, θα πρεπει τους μηνες που υπαρχει αυξημενη κινηση να βγουνε τα εξοδα και για ολο τον υπολοιπο χρονο που πιθανον να μην εχει και πολλα νοικιασμενα...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Τα χρηματα που ζητουν οι πανσιον ειναι λιγα η πολλα για καποιον αναλογα 1)Κυριως την οικονομικη κατασταση του καθενα...2)Το ποσο πολυ θελει να κανει διακοπες...3)Το ποσο σημαντικο για αυτον ειναι να λειψει πχ λογω καποιου προβληματος...4)Το ποσο σημασια εχουν για αυτον τα χρηματα,μπορει να εχει αρκετα χρηματα και να ειναι τσιγκουνης.5)Κατα ποσο εμπιστευεται να αφησει τον σκυλο του σε καποια πανσιον

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το πολλά ή λίγα έχει αμιγώς να κανει με το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρονται. Μια επιχείρηση που έχει να πληρώσει νοίκι, υπαλλήλους, τροφές, φώτα/νερά/τηλέφωνα, ΦΠΑ κτλ, σε ετήσια βάση,έχει συγκεκριμένα έξοδα ανα σκύλο που φιλοξενείται. Εχω την εντύπωση οτι τα περιθώρια κέρδους είναι περιορισμένα, ακόμα και μ'αυτές τις τιμές.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Συνηθως τις αφηναμε στο palini kenel, αλλα επειδη λογω προορισμου θα μας εφευγαν πολλα χρηματα σκεφτηκαμε να βρουμε μια πιο οικονομικη λυση. Απο μια φιλη εντελως τυχαια βρηκαμε το τηλεφωνο μιας κυριας Κατερινας στην Κερατεα που προσεχε σκυλακια σπιτι της. Απ' οτι καταλαβα εκει πηγαινες μονο συστημενος. Η τιμη ηταν στο 1/3 του kenel. Αφησαμε δικη μας τροφη και μας διαβεβαιωσε πως τα σκυλια θα τα ειχε μεσα στο σπιτι. Μεσα γινοταν ηδη ενας χαμος απο σκυλια αλλα ολα φαινονταν να λειτουργουν αρμονικα. Τις αφησαμε και οταν γυρισαμε μας τις εφερε αυτη στο σπιτι με βαν. Οι σκυλες ηταν μια χαρα και χαρουμενες. Δυστυχως εχουν περασει χρονια και δεν εχω στη διαθεση μου το τηλεφωνο της για να το μοιραστω μαζι σας αλλα σαν οικονομικη λυση τη συγκεκριμενη στιγμη μας εκατσε καλα. Δεν ξερω αν η γυναικα ασχολειται ακομη αλλα αν το εχει καποιος ας το ριξει στο τραπεζι γιατι ειναι μια καλη οικονομικη λυση.