Εμενα παλι μου φαινεται σαν κάτι να έχει "παρει" ο σκύλος :p Πολύυυυυ νωχελικος... :D
aggeliki222 Well-Known Member 5 Φεβρουαρίου 2010 2.161 0 22 Οκτωβρίου 2010 #21 Εμενα παλι μου φαινεται σαν κάτι να έχει "παρει" ο σκύλος Πολύυυυυ νωχελικος...
kokoni Well-Known Member 6 Αυγούστου 2008 10.349 97 16 earth 22 Οκτωβρίου 2010 #22 Sofouli said: Εγώ το δοκίμασα ήδη. Αν ξέρω όντως να "διαβάζω" την σκύλα μου, είχε ένα βλέμμα "κόψε τις μακακίες και δώσε μου να φάω, ξανθό βούρλο" χαχαχαχα (σορυ για το οφ τόπικ) Click to expand... κωλοκοκόνια παιδί μου "τώρα τι ιστορίες είναι αυτές???-θα φάμε ή θα παίξουμε???"
Sofouli said: Εγώ το δοκίμασα ήδη. Αν ξέρω όντως να "διαβάζω" την σκύλα μου, είχε ένα βλέμμα "κόψε τις μακακίες και δώσε μου να φάω, ξανθό βούρλο" χαχαχαχα (σορυ για το οφ τόπικ) Click to expand... κωλοκοκόνια παιδί μου "τώρα τι ιστορίες είναι αυτές???-θα φάμε ή θα παίξουμε???"
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 22 Οκτωβρίου 2010 #23 Τα θέλουν με συνοπτικές διαδικασίες, όχι πολλά πολλά. χεχε
lawrence-gr Well-Known Member 2 Σεπτεμβρίου 2008 6.535 789 Ξεσσαλονικη!!! 23 Οκτωβρίου 2010 #24 πω πω το καυμενο το σκυλακι με τα κικεζικα!!!!!!ο τυπος επρεπε να δοκημασει με μακαροναδα το παιχνιδι κ τον σκυλο να τον λενε καμπαμαρου!
πω πω το καυμενο το σκυλακι με τα κικεζικα!!!!!!ο τυπος επρεπε να δοκημασει με μακαροναδα το παιχνιδι κ τον σκυλο να τον λενε καμπαμαρου!