αναζητηση κουταβιου

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
καλα τωρα εσυ δεν εισαι σοβαρος.
Πριν απο μερικες μερες ηθελες να ζευγαρωσεις ροτ με ντομπερμαν,
Σημερα θες να αγορασεις αλλο σκυλι,
Τελικα.... τι θες; :confused:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Όπου "Παοκάρα" βάλε "rott4ever" και στο βιντεάκι είμαι εγώ μέτα από κάθε post του φίλου, αναρωτώμενος για την απάντηση...και άλλα υπαρξιακά...

[video=youtube;OpG0c_IPw28]http://www.youtube.com/watch?v=OpG0c_IPw28[/video]

Last edited by a moderator:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Μην μου πεις πως εισαι ο γνωστος φιδεμπορας κυρ-Βασιλης απο την Πατρα????:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ α, ρε αθάνατη Ελληνοφρένεια!

@Rott4ever
Τις προτροπές σου για γαργαλητά ελπίζω να γνωρίζεις πως τις λαμβάνω τόσο σοβαρά υπόψη μου όσο και τίς λοιπές σου αναρτήσεις!

Υ.Γ.: Άλλωστε η ορθή προσέγγιση είναι (ανεξαρτήτως φύλου) το "Που να μη δεις χαρά στα σκέλια σου!"

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το εκτροφείο λέγεται von Scarva's Strand
Οποιος θέλει έναν σκύλο, άσχετα με το πόσους έχει ήδη και αν θέλει να τους ζευγαρώνει, το σωστότερο είναι να απευθύνεται στους εκτροφείς, αφού φροντίσει να τους μάθει όλους ή όσους μπορεί περισσότερους, να τους παραθέτει την επιθυμία του, να απαντάει στις ερωτήσεις τους και να ακούει προσεκτικά τί του λένε. Στο τέλος να πάρει την απόφασή του και να αγοράσει σκύλο από κάποιον από αυτούς (ή να μην αγοράσει καθόλου)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να ρωτησω κατι denis.
Οσο λαθος και να θεωρειται το ερασιτεχνικο ζευγαρωμα, κανεις δεν μπορει να ελεγξει ή να απαγορευσει καποιον να το κανει.

Ο εκτροφεας πριν δωσει ενα κουταβι, κανει και αυτη την ερωτηση ανάμεσα στις πολλες άλλες?
Αν ο υποψηφιος αγοραστης ομολογησει ότι εχει σκοπο να ζευγαρωσει, θα του το δωσει το κουταβι?

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν απαντάται αυτό με ναί ή όχι. Ολα είναι ανάλογα την περίπτωση.
Ο ιδιοκτήτης αυτός μπορεί να είναι ένας ιδιοκτήτης που τελικά θα φέρει τον σκύλο στις εκθέσεις, θα ακτινογραφήσει για δυσπλασία και θα ζευγαρώσει όταν και άν πεί ο εκτροφέας - ίσως τελικά καθόλου. Μπορεί να είναι και ο "δεν ξέρω τί μου λές, ο σκύλος μέχρι τον χρόνο πρέπει να έχει γ$$%&^ει " ... εκεί γίνεσαι λίγο ψυχολόγος και ανάλογα κάνεις ... σε ποσοστό πάντως αυτοί που από την αρχή λένε απαπαπαπα δεν μπλέκω - δεν θέλω είναι το 5% ...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
σε ποσοστό πάντως αυτοί που από την αρχή λένε απαπαπαπα δεν μπλέκω - δεν θέλω είναι το 5% ...
Αν κατάλαβα καλά μόνο το 5% από τους ενδιαφερόμενους δεν ενδιαφέρεται να ζευγαρώσει ο (μελλοντικός) σκύλος του? :eek:

Είναι τελικά ο σκύλος είδος υπό εξαφάνιση και δεν το έχω πάρει είδηση? :rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Άλλος που προσπαθεί να μας δουλέψει… Τι σύμπτωση και αυτός «ροτβαϊλεράς»!
Μεγάλη προσέλευση από «ροτβαϊλεράδες» έχουμε τώρα τελευταία… :rolleyes:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Και σε αυτό το thread και στο άλλο με την επιθετικότητα μπορεί να βρεθεί ένα post μου χρήσιμο σε οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση (σε κάποιον άλλον φυσικά). Ας μείνουμε σε αυτό, γιατί είναι κρίμα να διαγράφονται θέματα πολλών σελίδων.