αναζητηση για σιχ τσου....

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Λοιπόν, γράφω εδώ κι αν χρειάζεται ας μεταφερθεί.
Χθες μου είπε μια ξαδέρφη μου ότι ψάχνει κουτάβι shih tzu. Έχει 2 παιδιά στο σπίτι, το μικρότερο 4 ετών. Επειδή ήδη της έχω μιλήσει για ημίαιμα μικρόσωμα (προσωπική μου άποψη καλύτερα για αρχή να φιλοξενήσει κάποιο, γιατί 2 μικρά παιδιά κι ένα κουτάβι, χμ..), θα προτιμούσα να μείνουμε στα καθαρόαιμα. Προσωπικά shih tzu δεν έχω γνωρίσει, απ'ό,τι κατάλαβα δεν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα (ή υπάρχει πλέον?), διάβασα κάτι λίγα για τη ράτσα -καλή επιλογή για παιδιά λέει, αλλά μήπως υπάρχουν κι άλλα μικρόσωμα που τα παν καλά με τα παιδιά; (προφανώς δεν τις κατέχω τις μινιατούρες). Κι ας αυτοακυρωθώ, πώς λέγεται εκείνη η σελίδα με τα μικρόσωμα στο fb για υιοθεσία; Μήπως μόλις ακούσει τις τιμές αναθεωρήσει..

Μόλις είδα ότι στην έκθεση την Κυριακή θα παίξουν 2, θα τα τσεκάρω κι αυτά από κοντά

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.893
20.271
Μόλις είδα ότι στην έκθεση την Κυριακή θα παίξουν 2, θα τα τσεκάρω κι αυτά από κοντά
Με πρόλαβες. Αυτό θα σου έλεγα. Οσο είσαι στην έκθεση, να ρίξεις μια ματιά. Θαυμάσια ευκαιρία.

• Like
Reactions: Anniegr

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Annie, στην έκθεση θα είναι και 8 havanese (εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να κατέβω). Δες και αυτά, πηγαίνουν θαυμάσια με τα παιδιά, έχουν παρόμοιο μανδύα με τα shih tzu, δεν μάδανε και έχουν πιο μακριά μουσούδα που τα κάνει πιο ανθεκτικά για ζέστες της Ελλάδας.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Τα κοίταξα και τα havanese πριν, πιο ωραία μου φάνηκαν (περί ορέξεως βέβαια..), θα τα δω κι από κοντά. Η ξαδέρφη μου είναι Θεσ/κη, παίζει να στην φορτώσω :p Εσύ απ'έξω τα έφερες αν θυμάμαι καλά,ε;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Τα κοίταξα και τα havanese πριν, πιο ωραία μου φάνηκαν (περί ορέξεως βέβαια..), θα τα δω κι από κοντά. Η ξαδέρφη μου είναι Θεσ/κη, παίζει να στην φορτώσω :p Εσύ απ'έξω τα έφερες αν θυμάμαι καλά,ε;
και βέβαια είναι πιο ωραία (joke ;) ) Για την ακρίβεια τώρα και 2 χρόνια μένω περίπου 100 χλμ από τη Θεσ/νίκη αλλά αν θέει να τα δει τα κουκλιά μου μπορούμε να το κανονίσουμε.
Ναι, τη Barbie την έφερα από την Τσεχία και την Χαρά από τη Δανία.
Στην Αθήνα εκτρέφει havanese η Ντόλυ Νικολοπούλου.
Καλό είναι οι γεννητόρες να έχουν εξετάσεις γα παθήσεις ματιών και για patellar luxation.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.064
Νεότερο μέλος
Panchar