Σωστό αυτό, έχεις δίκιο! Το πήγαινα όπως βάζουμε, π.χ. μια αλοιφή, αλλά είναι άλλη περίπτωση η αμπούλα.Μπαίνει επιφανειακά αλλα απορροφάται απο τον οργανισμό!
Ναι αυτο ήθελα να πω.. Απλα ήθελα να του εξηγήσω οτι δεν μενει στο δέρμα !Μία διόρθωση : δεν ειναι σωστό, είναι λάθος.. πρώτον δεν απορροφάται απο τον οργανισμό αλλά απο το δέρμα και δεύτερον δε μπαίνει επιφανειακά αλλά οσο το δυνατόν βαθύτερα, να ακουμπαει στο δέρμα και οχι επανω ή ανάμεσα στις τρίχες, για να γίνει σωστή απορρόφηση
H Advocate δεν απωθεί τσιμπούρια, αλλά σκοτώνει ενδοπαράσιτα + το σκουλήκι της καρδιάς.Πάρε αμπούλες η ADVANTIX η ADVOCAT - http://www.pet4u.gr/Category/3373/ampoyles
Εντάξει, πάλι επιφανειακά είναι βρε Ghostdoc. Δεν κάνεις, π.χ. ένεση για να εισχωρήσει εντός οργανισμού!Μία διόρθωση : δεν ειναι σωστό, είναι λάθος.. πρώτον δεν απορροφάται απο τον οργανισμό αλλά απο το δέρμα και δεύτερον δε μπαίνει επιφανειακά αλλά οσο το δυνατόν βαθύτερα, να ακουμπαει στο δέρμα και οχι επανω ή ανάμεσα στις τρίχες, για να γίνει σωστή απορρόφηση
Δεν υπάρχει λίπος πάνω απο το δέρμα, το λίπος εμπεριέχεται στο δέρμα. Η διάχυση- απορρόφηση της ουσίας γίνεται απ οσο ξέρω μέσω της λιπώδους στοιβάδας.Απορροφάται από το δέρμα ή από το λίπος που υπάρχει αμέσως πάνω από αυτό?
ναι βρε παιδι, το ειπα για να τονισω οτι πρέπει να τοποθετείται όσο βαθυτερα γίνεται ως προς τις τρίχες, για να μη γίνει καμία παρανόηση και λάθος τοποθέτηση. Εννοείται επί του δέρματοςΕντάξει, πάλι επιφανειακά είναι βρε Ghostdoc. Δεν κάνεις, π.χ. ένεση για να εισχωρήσει εντός οργανισμού!
Άρα, πάλι υποθέτω είναι θέμα δέρματος η καταλληλότητα ή μη μιας αμπούλας?
Απορροφάται από το δέρμα ή από το λίπος που υπάρχει αμέσως πάνω από αυτό?
αααααααααχ δεν το πιασες.....Δεν υπάρχει λίπος πάνω απο το δέρμα, το λίπος εμπεριέχεται στο δέρμα. Η διάχυση- απορρόφηση της ουσίας γίνεται απ οσο ξέρω μέσω της λιπώδους στοιβάδας.
Μήπως εννοεί το λίπος στη βάση του τριχώματος.Ναι, αλλά στο βίντεο κατάλαβα ότι η δραστική ουσία διαχέεται μέσω του σμίγματος. (Αυτό εννοώ το στρώμα λίπους πάνω από το δέρμα)
Ωραία, μερικά πόστ πριν, κάνε την ερώτησή μου, "από το δέρμα όχι από το σμήγμα?"Το σμήγμα εκκρίνεται απο τους σμηγματογόνους αδένες. Ετσι που το ειπες (απο το λιπος πανω απο το δέρμα ) με μπερδεψες
Σωστο. Μπορει να προσθεσει μικροτερη αμπουλα, δηλ vectra για μικροτερο σκυλο.Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει σε παλιότερο θέμα για τη vectra πως είναι πολύ ισχυρή και γι αυτό θέλει ευλάβεια στο κάθε πότε τι βάζεις
με βάση αυτό πιστεύω πως δεν κάνει να τη ξαναβάλεις και μάλιστα τόσο σύντομα
ίσως να "καλύψεις" το σκύλο με κάποιον άλλο τρόπο μέχρι τον μήνα?δεν μπορώ να σου προτείνω πως γιατί δεν έχω και τη τρομερή εμπειρία απλώς θεωρώ πως είναι προτιμότερο από το να βάλεις τόσο σύντομα και κάτι τόσο δυνατό όπως η vectra