αδέσποτο σε παραλία

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Εχτές είχαμε πάει σε μια παραλία με μια φίλη τα παιδιά και το Φοίβο.
Λίγο πριν φύγουμε μας πλησίασε αδεσποτάκι, ημίαιμο ψιλόλιγνο, ένα κουκλί.
Ήταν πολύ φιλικό και με το Φοίβο και με τα παιδιά, όπου πήγαινε η Νεκταρία αυτό πήγαινε μαζί της.
Είχε μια πληγίτσα στο πόδι του.
Όταν ετοιμαστήκαμε να φύγουμε αυτό μας ακολουθούσε, μέχρι και το αυτοκίνητο ακολούθησε για μερικά μέτρα.
Πόνεσε η ψυχή μου, αν μπορούσα θα το έπαιρνα μαζί...
Τι να κάνω?
Φιλοζωικό σωματείο στην περιοχή δεν υπάρχει...
Έχω σκάσει από χτες...:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μήπως είναι καιρός και για δεύτερο σκυλάκι στο σπίτι;
Να δεις για πότε θα του φύγουν όλες οι φοβίες του μικρού...
Πάντως μην σκας. Δεν μπορούμε δυστυχώς να τα μαζέψουμε όλα. Αν φαίνεται υγιής, δεν είναι τραυματισμένος και θέλεις, βάλτου ένα scalibor, καμμιά αμπούλα, φλίταρέ τον και λίγο μήπως έχει ήδη διάφορα και άστον στην ησυχία του. Τι άλλο να σου πω; Πάρτον για εξετάσεις, βάζε του φαγάκι και νεράκι; Είναι τόσο λογικά και απλά στην σκέψη και τόσο δύσκολα στην εκτέλεση...

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Το δεύτερο σκυλάκι στο σπίτι πολύ το σκέφτομαι τελευταία, αλλά πρέπει να το σκεφτεί και ο άντρας μου, αν ήταν στην κρίση μου το είχα πάρει το σκυλί χωρίς δεύτερη σκέψη. Αύριο μάλλον θα ξαναπάμε θάλασσα, αν ξαναβρεθούμε προς τα εκεί θα πάω εφοδιασμένη με τα απαραίτητα. Υγιές φαίνεται το σκυλάκι νεαρό αρσενικό, πολύ πολύ φιλικό, γύρω στα 20 με 25 κιλά το έκανα. Μάλλον ήταν εξοικειωμένο με το αυτοκίνητο γιατί όταν μπήκαμε πλησίασε πολύ κοντά, υποθέτω για να μπει.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άντε άντε θα τον πείσεις τον σύζυγο! Τό χουμε οι γυναίκες:D Πάντως πέρα από την πλάκα ότι κάνεις για το σκυλάκι καλό θα είναι!