αγριεύει/φοαβαται σε 2 συγκεκριμένα άτομα

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
εχω διαβασει οτι δεν απαραιτητο να τα πηγαινει καλα με ολους τους σκυλους,,τωρα για ανθρωπους δεν ξερω ! φοβαμαι απλα σε κανα χρονο κανει κανα ντου , ο ενας ευτυχως ειναι χωριο κ ερχεται σπανια ο αλλος ομως μενει 2 οροφους πανω.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
εχω διαβασει οτι δεν απαραιτητο να τα πηγαινει καλα με ολους τους σκυλους,,τωρα για ανθρωπους δεν ξερω ! φοβαμαι απλα σε κανα χρονο κανει κανα ντου , ο ενας ευτυχως ειναι χωριο κ ερχεται σπανια ο αλλος ομως μενει 2 οροφους πανω.
Για αυτο εισαι και εσυ. Το σκυλο οφειλεις να τον εχεις ελεγχομενο παρουσια τριτων, ειδικα αν σου εχει δωσει αρνητικα δειγματα γραφης.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
κι ομως ειναι μονο με αυτους τους δυο..λες να μην ξερω το σκυλο μου :D ? οσο αναφορα το δρομο τονιζω μονο οταν ειναι σκοτεινα και γενικα ησυχα χωρις φωτα
καλησπέρα
να σε ρωτήσω λίγο ..
τι ακριβώς έκανε ο θείος σου όταν κλαψούρισε το κουτάβι...?
τον χ'αιδευε?
μήπως τον χάιδευε στα αυτιά εκείνη την ώρα?

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
@GRDANE δεν ξερω φιλε μου γιατι δυστυχως δεν ημουν εκει.. μου φαινεται λιγο υπερβολικο ομως απλα ενα πατηματακι να του εχει δημιουργησει ολο αυτο οχι οτι μου φαινεται και απιθανο παντως.
με αυτον εχουμε μια προιστορια ομως με τον αλλον?
με τον θειο μου που τον πατησε πιο πολυ τον φοβαται (στην αρχη του κανει μαγκιες ο τυσον) αλλα οταν πλησιαζει αρχιζει και τρεμει ενω με τον αλλον ειναι πιο επιθετικος και δεν τον φοβαται καθολου

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
φιλε μου επειδη και μόνο όπως λες είσαι σε επαρχια...
και πολύς κόσμος "γνωρίζει" απο σκυλιά...
\ξέρω "γνώστη" από σκυλιά
για να τους δείξει ότι είναι αφεντικό την ώρα που τα χαιδεύεει συνηθίζει να τους τσιμπαει τα αυτιά.. σε βαθμο που ενήλικος σκύλος κλαφουνάει...
έτσι τους δείχνει ποιος είναι το αφεντικό...
φοβάμαι ότι κάτι ανάλογο έχει συμβεί σε εσένα...

• Like
Reactions: Yorkaddict

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
οχι δεν καταλαβες.. δεν ειμαι εγω απο επαρχια(γεννημα θρεμα περιστερι ειμαι εγω :D ), οι 2 θειοι μου ειναι μεγαλωμενοι εκει και ο ενας πλέον ζει εκει

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
επαναφερω το θεμα γιατι χθες δεν πιστευα στα ματια μου... ηρθε ο θειος μου σπιτι να τα πουμε εκτος του οτι ο τυσον γαυγιζε σαν παλαβος, γρυλιζε του ειχε σηκωθει η τριχα κτλ οταν ο θειος μου εκατσε στο καναπε ο τυσον αρχισε να τρεμει σαν το ψαρι και να πηγαινει περα δοθε στο σαλονι κια να του ριχνει ματιες...

ηταν πολυ περιεργο οπως εκανε , μεχρι που τον πηρα εγω αναμεσα στο ποδια μου και τον εσφιξα αναμεσα μου και τον χαιδευα και μπορω να πω ηρεμησε αρκετα
μιλαμε ετρεμε σαν κομπρεσερ !! με τον συγκεκριμενο θειο μου δεν ειχε ποτε καποιο περιεργο συμβαν στο παρελθον , δεν τον γουσταρε ποτε και τωρα τον φοβαται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
με αλλους ανθρωπους δεν εχουμε προβλημα, ειναι επιφυλακτικος αλλα μια χαρα θα κατσει να τον χαιδειψει ενας αγνωστος !

αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ο θειος μου ειχε προβατα και ειχε σφαξει αρκετα και πηπως διαισθάνεται κατι καπως... ισως ειπα μαλακιουλα αλλα δεν μπορω να σκεφτω γιατι τοσος φοβος και τρεμουλο

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Οχι χαδια κ αγκαλιες ειναι επιβεβαιωση του φοβου...

Εγώ θα τον ειχα με λουρι κ εντολεςοταν ερχοταν ο θειος αυτός...θα το αντιμετωπιζα με υπακοη,ουτε διορθωση ουτε χαιδολογημα. Και δεν θα τον εμπιστευομουν λυτο, δεν ξερεις ποτέ θα νιωσει οτι πρεπει να αμυνθει απεναντι σε αυτο που τον φοβιζει...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
6η αισθηση???? Και γιατι να στεναχωρηθει για τα προβατα? αφου τα τρωει :D
Μπας και ο θειος σου εχει κανει καμια χοντρη μ@λακια στα κρυφα? Η εχει τιποτα πανω του, πχ βηματοδοτη, ρολοι, περιεργο αρωμα :LOL:

Οντως να τον χαιδευεις μαλλον τον επιβεβαιωνεις

• Like
Reactions: sake

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Τα σκυλιά (και όλα τα ζώα, δίποδα-τετράποδα) δεν "ψυχανεμίζονται" ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Για κάθε αντίδρασή τους, υπάρχει δράση από το απέναντι 'υποκείμενο' (δεν χρησιμοποιώ υποτιμητικά τη λέξη αλλά με την ορίτζιναλ έννοιά της - και μιλώντας πάλι για δίποδο-τετράποδο):
1) είτε επί τόπου (όπου στη δράση συμπεριλαμβάνονται και οι ανεπαίσθητες - για τους ανθρώπους - συμπεριφορικές εκδηλώσεις του 'υποκειμένου' και ΑΥΤΟ είναι που νομίζουμε ότι είναι "έκτη αίσθηση"),
2) ή παλιότερα από το ίδιο 'υποκείμενο',
3) ή παλιότερα από άλλο 'υποκείμενο', που περιείχε το μοτίβο συμπεριφοράς (συμπεριλαμβανομένης και της ανεπαίσθητης) που βλέπει στο τρέχων 'υποκείμενο΄'.

Τούτων λεχθέντων, αν δεν έχει κάνει καμιά μαλακία ο θείος και δεν αναγνωρίζεις μοτίβο από άλλον, μήπως ο θείος είναι από αυτούς τους βροντόφωνους τύπους (χωρίς να είναι η ένταση απαραίτητα πολύ δυνατή), ή ακόμα χειρότερα από αυτούς που είναι η ένταση της φωνής και των κινήσεων δυνατή; Είναι κάτι με το οποίο τελικά σκιάζονται πολλά φοβικά σκυλιά.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Ο τρόπος που κοιτάει, ο τρόπος που μιλάει ένας άνθρωπος και η "γλώσσα του σώματος" (πως στέκεται, πως κινείται) είναι σημαντικότατα μέρη από αυτά τα "ανεπαίσθητα" για μας στοιχεία που ένα σκυλί με πιο οξυμένες ευαισθησίες σε ερεθίσματα τα πιάνει σε τρομερό βαθμό.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Να το παμε απλα. Ο μπαρμπας δεν του "καθεται" καλα του σκυλου. Ειναι δυσκολο εως αδυνατο να βρεις ακριβως τα αιτια αυτης της συμπεριφορας και δεν υπαρχει λογος να καθεσαι να σπας τα @@ σου, αφου ολο αυτο γινεται μονο με το συγκεκτιμενο ατομο. Η γνωμη μου ειναι οταν σας επισκεπτεται ο συγκεκριμενος να περιοριζεις τον σκυλο καπου που να νοιωθει ασφαλης. Μην ρισκαρεις γιατι υπαρχει περιπτωση να δαγκωσει απο φοβο, πολυ μεγαλο ποσοστο των δαγκωματων ειναι απο φοβο..Προσωπικα οταν βλεπω τετοιες "τρελες" συμπεριφορες η πρωτη μου αντιδραση ειναι διορθωση και μολις δω τα πρωτα σημαδια ηρεμιας (πχ. σταματημα τρεμουλας, χασμουρητο) τοτε επαινος.
Αυτο:
αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ο θειος μου ειχε προβατα και ειχε σφαξει αρκετα και πηπως διαισθάνεται κατι καπως...
με τεντωσε ρε μαγκα:ROFLMAO: να σαι καλα!

• Like
Reactions: Mariosgs and medusa

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Χαχαχα ενταξει ειπα απο την αρχη οτι θα πω μαλακια δεν ειναι οτι το πιστεύω
Απλα δεν καταλαβαινω γιατι φοβάται τοσο πολυ.. .μιλάμε για τρέμουλο όχι αστεια!!
@Estranged όχι είναι νορμάλ τόνων άνθρωπος
@Mariosgs nai ο ίδιος

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Μήπως ο θείος είναι ο τύπος εδώ? :LOL: (τον πίσω λέω - όχι τον καλούλη μπροστά)
insidious.jpg

Πέρα από την πλάκα, τσέκαρε και για άλλα χαρακτηριστικά: Περίεργη φωνή, μούσια, μαγκούρα - ακόμη και η μυρωδιά μπορεί να του έχει κάτσει στραβά για κάποιο λόγο ή να το συνδέει με κάποιον άλλον με ίδιο χαρακτηριστικό που του είχε κάτσει στραβά κάποτε.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
νταξ ο Ήρωας που αγαπάει ακόμα κ τους σκαντζόχοιρους αγριεύει με ορισμενους άντρες και δεν χρειάζεται καν να μιλήσουν, μόνο με την εμφάνισή τους. δεν νομίζω να είχε προηγούμενα στο εκτροφείο απλά δεν τους γουστάρει κ τέλος (η δικιά μου θεωρία είναι ότι διαισθάνεται κάποια νευρικότητα στο πως κινούνται, πως κοιτάνε)

Αυτό με τα πρόβατα εν το μεταξύ μπορεί να μην είναι και μαλακία, αν το δεις αλλιώς.. σαφως κ δεν μπορεί να γνωρίζει ο σκύλος το τι ειχε κάνει ο θειος στο παρελθον αλλα αν ο θείος είναι από τα άτομα που γενικά είναι σκληρά και βίαια σαν χαρακτήρες (και ανάμεσα στους κτηνοτρόφους της παλιάς σχολής συναντάς συχνά τέτοιους τύπους), αυτό σίγουρα θα το νιώθει ο τυσον.

• Like
Reactions: zenio

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
@vrmode εχει νορμαλ εμφανιση και φωνη, τιποτα περιεργο !

@Eroe και εγω καπως ετσι το ειπα για το σφαξιμο των αρνιων... ισως ακουστηκε χαζομμαρα αλλα οκ

επιθεση δεν εχει κανει η κατι παρομοιο , αγριευει οταν τον πρωτοδει, μετα που θα μπει σπιτι τρεμει σαν ψαρι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν